Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי פולו TSI, קרוב לשנה וחצי על הכביש עם 28,000 ק"מ.

בתקופה האחרונה (שבועיים לערך) שמתי לב לרעשי זמזום מציקים שמגיעים מאזור הדוושות.

במהלך נסיעה ארוכה לצפון, עם תחילת שמיעת הרעש ניסיתי לבדוק את מקור הרעש, שחררתי את הרגל מדוושת הגז והרעש הפסיק.

כמובן שעם לחיצה חוזרת על הדוושה, הרעש חזר.

ביומיים האחרונים הרעש מופיע בתדירות גבוהה יותר כאשר גם שחרור הרגל מדוושת הגז לא מפסיק אותו.

בעלי רכבי TSI וגם לא, האם מוכר לכם הרעש הזה ? יודעים ממה הוא נובע ? כמו-כן, האם עלי לגשת למוסך לבדיקה ?

אשמח לקבל את הצעותיכם בנושא,

תודה,

אוסגוד.

Polo 1.2 TSI...והקילומטרז' מטפס....

פורסם

אני גם בעל פולו וזה רעש טבעי של הרכב ,

הייתי במוסך אמרו לי שזה רעש של המנוע שהוא פועל כמו רעש של מכונת תפירה

פורסם
אני גם בעל פולו וזה רעש טבעי של הרכב ,

הייתי במוסך אמרו לי שזה רעש של המנוע שהוא פועל כמו רעש של מכונת תפירה

אני מכיר את הרעש שאתה מתכוון אליו, אבל זה לא מה שאני שומע.

יש רעש של זמזום, לא תקתוק.

פורסם

גם אני שמתי לב לרעש הזה בפולו שלי. כשאני עוזב את הברקס אני שומע מין זמזום כזה, לא ייחסתי לזה עד עכשיו חשיבות.

עכשיו כשאתה אומר את זה, זה נשמע מוזר...

פורסם
גם אני שמתי לב לרעש הזה בפולו שלי. כשאני עוזב את הברקס אני שומע מין זמזום כזה, לא ייחסתי לזה עד עכשיו חשיבות.

עכשיו כשאתה אומר את זה, זה נשמע מוזר...

נראה לי אני פשוט אתקשר למוסך צ'מפיון ואברר איתם...מרבית הסיכויים שיגידו לי לבוא למוסך ולבחון את הבעיה.

אעדכן בהמשך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...