Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

זקוק לעזרתכם, אתמול אשפזתי את המגאן 2 1.6 אוטומט 2007 במוסך, שהגעתי למוסך קיבלתי הצעת מחיר על מאוורר של הרדיאטור + פיוז ראשי + עבודה ב1450 ש"ח כולל מע"מ, ואמרו שהאוטו יהיה מוכן למחרת (כלומר היום), עכשיו (יום חמישי) קיבלתי טלפון מנציגת השירות של המוסך (מורשה), שמיד בתחילת העבודה נשבר הכונס (שהיה יבש וסדוק לטענתה) ושהם הפסיקו מיידית לעבוד על הרכב, ויישלחו לי הצעת מחיר חדשה לאישור, ברצוני לדעת האם ברכב בן 5 זה הגיוני?

אשמח לעזרתכם

פורסם

יש לאמי רכב בן 13 שנה ומעולם לא נשבר הכונס אוויר והרכב אצלנו מיד ראשונה. לדעתי המוסך אחראי לנזק, אבל אל תצפה לצאת מלך בעניין הזה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אני לא מחפש לצאת מלך, אני רק מחפש לצמצם נזקים ואם בשמונה בבוקר שהמוסך נפתח אני מקבל טלפון שעלות הטיפול כבר תופחת משהו מתחיל להדאיג אותי, בוודאי שזה מוסך שאמור להיות אמין (מורשה).

פורסם

עדכון, כי לא הצלחתי לערוך את ההודעה הראשונה, תוספת כונס 970 ש"ח כולל מעמ, כלומר נזק של 2420 ש"ח כולל מע"מ, לעבודה+ מאוורר לרדיאטור+ פיוז ראשי+ כונס אוויר זה מחיר סביר?

פורסם

כונס 1000 ש"ח - מפירוק אני בטוח שזה יעלה פחות.

מומלץ שתעלה תמונה של הכונס "השבור".

ולשאלתך, זה לא הגיוני שכונס ישבר ברכב מ- 2007.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הרכב באחריותם וכל נזק שנגרם הוא באחריותם.

שיוכיחו שהפלסטיק היה סדוק ויבש ואז יחייבו אותך, אם הרכב מתייבש ומתפרק אחרי 3 שנים, הם צריכים לתת את הדעת על המחדל הזה ועדיין לשלם את זה מכיס החברה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הרכב באחריותם וכל נזק שנגרם הוא באחריותם.

שיוכיחו שהפלסטיק היה סדוק ויבש ואז יחייבו אותך, אם הרכב מתייבש ומתפרק אחרי 3 שנים, הם צריכים לתת את הדעת על המחדל הזה ועדיין לשלם את זה מכיס החברה.

ביקשתי ממנו להשאיר את החלק ומחר בבוקר שהכונס החדש יגיע מההזמנה אני אהיה שם, אני מתכוון לצלם את החלק, אבל את האמת אין לי מושג מהו מצב תקין של חלק כזה, עד עכשיו יש לציין שהמוסך היה אמין כבר שנתיים שאני מטפל אצלו, האומנם הוא לא זול אבל הוא אמין, השאלה שלי האם יכול להיות מצב שבעקבות תנאי מזג אוויר או כל דבר אחר הכונס יתפרק שיגעו בו? הוא אמר ואני מצטט "התחלתי לעבוד על הרכב ברגע שנגעתי בכונס הוא התחיל להתפורר, ניסיתי לבדוק את החוזק שלו בצדדים והוא מתפרק", דעתכם?

פורסם

שלום לך,

לפי מה שכתבת - המוסך טוען שהחלק ממש מתפורר כאשר נוגעים בו.

כאשר תגיע למוסך - תוכל לבדוק הטענה בעצמך ולדעת אם המוסך גרם לנזק או לא.

פורסם
לדעתי הם פשוט לא היו עדינים ושברו אותו ואתה צריך לעמוד על זה שהם ישאו באחריות.

השאלה שלי האם עליי לעמוד על כך לפני או אחרי התשלום, כרגע האוטו שלי בידיהם, האם עליי לשלם להם ואז להתווכח או לעמוד על שלי לפני התשלום דבר שמשבית לי את הרכב להערכתי לפחות עד יום ראשון עם לא יאוחר מכך ואני צריך את הרכב לעבודה?

סליחה על החפירות ותודה על התשובות של כולם

פורסם

תן להם לגמור את העבודה,תגיע למוסך ותראה,אם הכונס מתפורר לך ביד אז אתה משלם,אם הוא שבור אז הם משלמים.

פורסם

אם הכנסת רכב במצב מסויים למוסך אתה אמור לקבל את הרכב באותו המצב בתוספת התיקונים שסגרת איתם מלכתחילה. אם עזבת את המוסך שהכונס אויר תקין זה לא עניינך אם קרה לו משהו והמוסך צריך לשאת באחריות המלאה לכך. אחרי הכל לא השארת להם רכב שתפוס בדבק ואזיקונים.

פורסם

לא מדוייק במוסך עובדים על הרכב, פעמים רבות חלק בלוי לא יהרס כל זמן שלא נוגעים בו, ברגע שעובדים עליו או מפרקים אותו הוא נשבר או מתעוות, זה קורה בפלסטיקים זה קורה בברזל בעץ ובעוד חומרים.

מנגד קשה לי להאמין שחלק פלסטיק בן חמש ממש יתפורר כפי שמציג זאת המוסך.

הרכב שלי בן 20 ואותו החלק המדובר גמיש בדיוק כמו ביום יציאתו מהמפעל (יש עליו חותמת עם תאריך) לפני שבועיים עשיתי תיקון במזגן ופירקו אותו ללא שום בעיה והכל חזר למקומו כמו חדש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לא מדוייק במוסך עובדים על הרכב, פעמים רבות חלק בלוי לא יהרס כל זמן שלא נוגעים בו, ברגע שעובדים עליו או מפרקים אותו הוא נשבר או מתעוות, זה קורה בפלסטיקים זה קורה בברזל בעץ ובעוד חומרים.

מנגד קשה לי להאמין שחלק פלסטיק בן חמש ממש יתפורר כפי שמציג זאת המוסך.

הרכב שלי בן 20 ואותו החלק המדובר גמיש בדיוק כמו ביום יציאתו מהמפעל (יש עליו חותמת עם תאריך) לפני שבועיים עשיתי תיקון במזגן ופירקו אותו ללא שום בעיה והכל חזר למקומו כמו חדש.

המוסכניק התקשר אליי והסביר את זה כך: כנראה שהאוטו קיבל מכה בחלקו התחתון והתעקם הפח שלחץ על הכונס ותקע את המאוורר זה מסביר את כל התקלות אבל אני לא באמת מבין בזה, קבענו שהוא מפסיק עבודה ולא נוגע ברכב ואני אראה את העיקום בפח מחר ואת הכונס ואז נחליט איך מתקדמים, האם יש משהו נוסף שעליי לעשות?

פורסם

סיפור הפח שעיקם את המאוורר שלחץ על הכונס שנתן כאפה לרדיאטור שעשה סבטוחה שלמה בכל הפלאגים יש רק בחגיגה בסנוקר,

מה גם שעד כמה שידוע לי הכונס אוויר נמצא למעלה, לדעתי המוסך שלך מערבב לך את הקופסא, ומחפש לצאת מידי חובה. חלק פלסטיק כמו כונס אוויר לא אמור "להתפורר" במיוחד ברכב שיצא לאוויר הצח רק לפני 5 שנים.

גש למוסך ותסביר להם היטב (מוטב אפילו אם תקליט איכשהו) שאם הם לא יקחו על עצמם את עלות תיקון הכונס, אתה תגיש תלונה ליצרן, ואני בטוח שהיצרן לא יאהב לשמוע על מוסך מרכזי שטוען לכונס מפורר.

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...