Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזון צמיגים פיז'ו 206xs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיז'ו 206xs שנת 2005.

מידת צמיגים 195.55.15

סוג צמיג- toyo t1r

לפני כשבוע החלפתי זוג בפנצ'ריה באזור המרכז אשר ידועה כאן בפורום.

את הזוג החדש כמובן שמו מאחור.

לאחר ההרכבה הבנתי כי לא התבצע איזון צמיגים. שאלתי את בעל המקום לפשר הדבר

והוא אמר שבגלל שבפיז'ו יש חישוק סגור אז אין לו את היכולת לאזן את הצמיג, ובכל מקרה זה

לא כזה נורא כי זה הצמיג מאחורה-לפי דבריו.

האם יש אמת בדבריו? האם ישנה חשיבות כן לעשות איזון לצמיגים האחוריים?

אם כן- האם ישנן המלצות על איזון צמיגים בחיפה או באזור?

תודה.

פורסם

הנה, השירשור הנ"ל יעזור לך.

דרך אגב, אמת שאת הצמיגים האחוריים לא מאזנים זאת בגלל שהם לא על ההגה. לעומת זאת, מיכוון שהוא שם לך את האחוריים מקדימה ולא איזן אותם ובהנחה שהם לא היו מאוזנים כי הם הותקנו מאחורה מההתחלה אתה עלול להרגיש ברעידות בהגה במהירות 100 קמ"ש וצפונה. אם זה קורה לך דע שזה בגלל שהאחוריים שעכשיו קידמיים לא מאוזנים.

על הדרך ברצוני לשבח את צמיגי רוני שנמצא בקריות ובנהריה. כאשר שאלתי אותו לגבי איזון אחוריים הנ"ל עשה לי איזון לכל ארבעת הגלגלים כאשר קניתי ממנו רביעיית צמיגים בטענה שזה עוד כמה דקות מבחינתו.

כמו כן, הוא באמת יצא איתי גבר חבל על הזמן כאשר באותה הזדמנות קניתי רבעיית צמיגים נסעתי בשטח שכנראה היו בו סלעים וכתוצאה מכך חתכתי את הצמיג ופשוט גמרתי לו את החיים. באתי אליו אחרי שבוע לאחר שקניתי את הצמיגים והוא מכר לי צמיג חדש בהנחה משמעותית ביותר לאות השתתפות בצער שהרסתי צמיג בן שבוע בלבד. לא שמעתי על הרבה פנצ'ריות שיעשו כזה דבר ולכן על מעשה של ללכת לקראת הלקוח מעל ומעבר מגיעה לו מילה מאוד טובה ופירגון.

תודה לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407698&highlight=%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D+%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D+%D7%9E%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם זה ככה אז זה מוכיח לך שזה שהחליף לך את הצמיגים הפעם בעצם חירטט אותך. שהרי שהחלפת את כל הארבע הפנצר מאכר איזן לך את כולם ועכשיו? הבן אדם הזה אומר לך שהוא לא יכול לאזן את הצמיג בגלל ככה וככה. אז אתה רואה שהוא בולשיט.

להבא אם ככה תדע כבר למי לא להיכנס. הוא פשוט התעצל לעשות איזון לצמיגים כי הם בעצם הולכים אחורה. נניח שאפשר עוד איכשהו להבליג על זה. מה לגבי לבדוק את האחוריים שהולכים עכשיו קדימה לגבי איזון?

בקיצר, פעם הבאה מקום אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...