Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם עובד פעם לא.

עכשיו היום הייתי אצל מישהו ש"מתמחה" והוא ישר זרק לי צריך להחליף את הרמקול של האזעקה.

אמרתי תחליף הוא כמובן חותך חוטים ומרכיב את הרמקול החדש והפלא ופלא עדיין לא עובד.

לאחר בדיקה שלו ועוד כמה חברה אמרו הם שהבעיה באזעקה כשנשאל אם יוכל לפתור נאמר לי שלא.

חיבר לי את הרמקול בחזרה עם איזולירבנד מאחר שהרמקול הוא לא הבעיה ונסעתי לשלום.

מאז הרמקול לא עובד בכלל ניסיתי להוריד את האיזו לחבר מחדש שום כלום.

אני פשוט לא מבין למה לחתוך חוטים לפני שאתה בטוח שזה הרמקול זה פשוט מרתיח.

עכשיו אני תקוע בלי חיווי קולי בכלל רציתי לשמוע עצות מה זה יכול להיות או המלצה לאיש מקצוע באזור אשדוד טוב שקודם יבדוק ואז יעשה מה שצריך.

ולא יתחיל לעשות לי שם עבודה של שרת בית ספר.

פורסם

יכול להיות 2 סיבות לבעיה.

1.פיוז-תפרק את הפלסטיק שמאל בדיוק במקום שבו השליטה של המראות חשמל,תבדוק את הפיוזים ש.פיוז 10 אמפר.

2.מתאם סירנה-באותו מקום שבו נמצא הפיוז,נמצא גם המתאם סירנה.תנתק אותו מהפלג שלו ותחזיר אחרי 2 שניות.

מה שרשמתי נכון לגבי מתאם סירנה.אם יש לך אזעקה ברכב אז הפיתרון הוא אחר.

מקווה שעזרתי!

פורסם

אם אין לך רקע טכני לך למקום שמתקין אזעקות ויעזרו לך.

במידה ויש לך רקע אתה יכול לקחת מד מתח לפתוח את האיזולירבנד ששם ולראות אם כשהאזעקה "מצפצפת" יש שם מתח, אם לא אז תתחיל לרדוף אחרי הצמה של החוטים עד למוח של האזעקה.

בהנחה ואתה עם אזעקה.

Honda Civic 1997

פורסם

בדיוק. זה גם מה שה"מתקין" היה צריך לעשות לפני שהוא חתך את החוטים (אפשר היה פשוט לפצוע ולהחדיר את הפרוב).

אגב, לדעתי אתה בלי אזעקה אלא עם מערכת שלטי נוחות, אזעקה הותקנה בזמנו בתוספת מחיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יודע מה ההבדל בין אזעקה לשלט נוחות אני כן יודע שאם אני פותח בגאז' אחרי שהאזעקה נדרכה זה מהבהב והיה גם מצפצף.

על כל מקרה הייתי היום אצל כמה אנשים כולם אמרו פה אחד שזה כנראה המוח של האזעקה.

בגלל שזה מקורי מהיצרן הזמנתי תור במורשה שיבדקו.

• תוכן חדש...