Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

שבוע שעבר היה לי פנצ'ר שאי אפשר היה לתקן כי זה היה במקום שתוקן שם פנצר בעבר. אז הוא בדק ואמר שלא מייצרים כבר את המידה שלי ושאני צריכה להחליף את כל ארבעת הצמיגים למידה אחרת. מה המידה המתאימה ביותר לי שהכי זולה? ואיפה כדאי לקנות?

תודה רבה!!

פורסם

מה מידת הצמיגים אשר כתובה ברשיון הרכב?

האם מדובר בצמיג 165/65/14?

ניתן לרכוש צמיגים במידה זו של יצרן טוב במחיר של כ- 300 ש"ח ליחידה.

אם שאר הצמיגים ברכבך במצב טוב, אפשר לרכוש רק זוג צמיגים ולהתקין אותם על הציר האחורי.

פורסם

שלום,

אתה לא יכול להרכיב כל מידה של צמיגים - יש מידות מותרות לרכב שלך.

אפשר לבדוק בשירות לקוחות של יבואן אופל או במכון הטסטים (במידה והם יהיו נחמדים ויתנו לך מידע ).

מה שאמר פנצ'רמאכר לא צריך לקבל בעובדה מוגמרת. תרשום את מידת הצמיגים , אולי כן מייצרים את המידה, ואולי רצו למכור לך 4 צמיגים במידה שונה (לא היה בפנצ'ריה את המידה שלך).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכל העונים!

מה זה קמק? אמנם תיקנתי כמעט כל דבר אפשר ברכב כבר אבל מה זה קמק אני עדין לא יודעת:)

פורסם

שם החברה הוא CAMAC. (מבטאים זאת KAMAK)

לא מצאתי באינטרנט מידע טכני או סקר צרכנים על דגמי הצמיגים פרט לעובדה שהם נמכרים במחיר זול מאוד באנגליה.

ג.מ. פורטל - נשמח אם תעלה קישור לאתר של החברה או מידע נוסף על הצמיגים.

• תוכן חדש...