Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוורולט אבאו (5 דלתות) 09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי את הרכב באלדן.

מה דעתכם על הרכב שנת 2009 אוטמטי יד ראשונה החכר.

69000 ק"מ

בבדיקה תחת סעיף שלדת רכב מופיע תקוני מרכב משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע, מעיכות\מעוך\שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים.

מחיר נדרש 50000 ש"ח.

פורסם

חחחחחח 50 אלף שקל על זה?!?

רכב לא מומלץ בעליל-אחיזה נוראית,בטיחות שואפת לאפס.

ב50 אלף אפשר למצוא פורד פוקוס או מיצובישי לאנסר.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא מומלץ בכלל. המחיר קורץ וזה מובן אבל זה רכב פשוט זוועה, הייתה לי אחת מהשכרה למשך יומיים-שלושה כשהרכב שלי היה במוסך, שנת 2009. פשוט מזעזע.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

עשה לעצמך טובה גדולה וחפש לקנות דייהטסו סריון /יונדאי גטס/קיה ריו 5 דלתות במחיר דומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

50,000 ש"ח לאוואו??

לחברה שלי יש, אם היה מדובר בסכום נמוך יותר משמעותית אולי היה פה איזה שהוא שיקול, (עם התלאות שאנחנו עוברים איתו והכיס של אבא שלה שמתרוקן במוסכים, יחד עם רמת הבטיחות שלא קיימת, לדעתי עדיין לא היה שיקול לקנית הרכב הזה) אבל בחייאת, וותר על העיסקה, וממליץ לך מהיכרות יומית עם הרכב לוותר עליו ולהשקיע את הסכום בהתייעצות עם החבר'ה שמבינים פה לצרכים שלך.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

יונדאי גטס שגם היא לא להיט נמכרת ב40אלף שנת 2009.

יותר טובות ממנה-דייהטסו סיריון -אבל לא נמכרת בארץ.

בהצלחה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
יונדאי גטס שגם היא לא להיט נמכרת ב40אלף שנת 2009.

יותר טובות ממנה-דייהטסו סיריון -אבל לא נמכרת בארץ.

בהצלחה

דייהטסו סיריון לא נמכרת בארץ?:shock:

מאיזו ארץ אתה?

פורסם

דייהטסו סיריון אכן כבר לא נמכרת בארץ כחדשה (כמשומשת קיימת לפחות עד 2010 אולי גם 2011)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יצא לי לנהוג על הרכב הזה היום, אני יורד מהרכב ואומר לחבר שלי בואנה אייזה ח++ה רכב, ההגה לא מתקשר בכלל, הכיסאות לא משהו בכלל אין שום תמיכה לחלקי הגוף, המזגן חלש, ובגלל מבנה הרכב פשוט קשה לחנות את הרכב,

עשה לעצמך טובה במחיר הזה יש רכבים אחרים מצויינים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

דה ז'ה וו... חמי קנה לפני חצי שנה אוואו 5 דלתות מודל 2009 מליסינג עם 69,000 ק"מ ב-56,000 ש"ח במצב דומה אגב.

שבועיים לאחר מכן נפצע בתאונת עבודה ומאז אין מי שינהג ברכב והוא עומד (אני עושה עליו סיבובי תחזוקה בלבד).

הרכב גרוע כפי שתיארו לפניי... הצעתי אותו למכירה ואפילו לא מתקשרים להתעניין.....

עשה לעצמך טובה - תברח!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...