Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לאילת הכל היה טוב האוטו נסע חלק לנטיס99 ,בעיר אילת ירדתי ממדרכה שמעתי בום ואחרי מספר דקות זה התחיל,המנוע החל לקרטע לאחר כמה שניות נכבה, חום מנוע ושמן הכל תקין. החנינו את הרכב באנו לחזור ולהניע האוטו לא מניע בדקו כבלים, יש בטרטר יש הכל מכאן הבנו שזה בעיה בזרימת דלק.האוטו בפעם האחרונה נדלק למס שניות וכשהרגו ירדה מהגז נכבה . מה הבעיה יכולה להיות? משאבה או רק צינור מה העלויות והכי חשוב מהמלצה למקום זול שיתקן יש לי עוד נסיעה חזרה ביום ראשון תודה

פורסם

אתה עוד רוצה לנסוע יום ראשון, קח את הרכב על גרר למוסך הכי קרוב שתמצא, בתקווה שתמצא אחד פתוח.

יהיה מאוד קשה לאבחן ככה סתם ואם אתה עוד צריך לנסוע ביום ראשון אני לא חושב שיש לך זמן להתכתב פה בפורום

פורסם

סתם ניחוש מהקל אל הכבד, אולי צינור דלק נמעך. דבר ראשון תעיפו מבט מתחת לרכב אולי ניתן לראות את אזור המכה ומכאן לנסות להבין את הקשר לכך שלא ניתן להתניע. עד כמה שאני זוכר צינור הדלק עובר בתעלה במרכז המרכב למעט בקטע שסמוך למיכל הדלק. עדכנו בהמשך.

פורסם

ברכב הזה הצינור דלק שעובר ממיכל הדלק עד לתא המנוע הוא ממתכת ועובר ביחד עם שאר הצינורות של הבלמים בתוך תעלה עם מגן ממתכת מחורר, האיזור הזה מוגן מאוד יש קאנטים ששומרים היטב על הצינורות האלו.

אין לדעת מבלי לבדוק גרור את הרכב למוסך.

פורסם

אם אני לא טועה יש כיפוף קל בצינור אני לא מבין גדול השאלה עם אפשר ליישר את זה או בהכרח להחליף מערכת משאבת דלק שהבנתי שזה עולה 800 הבעיה זה המחיר כי אני חייל ואני לא מבין אז בכיף יכולים כעבוד עלי במיוחד באזור שאני לא מכיר יש המלצות למוסכים לא מורשים באילת ? תודה

פורסם

אתה יכול לעלות תמונה? כי אם יש כיפוף בצינור של הבלמים זה מסוכן מאוד ולכן עדיף שתפנה למוסך או שתעלה תמונה כדי שנוכל לזהות באיזה צינור מדובר.

• תוכן חדש...