Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי סוזוקי סוויפט 2008 ב65K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בענין הבלמים, אני לא יודע מה גרם להבדלים בבלימה, מה שבטוח זה שאין שום קשר לעובדה שהבלמים האחוריים הם בלמי תוף ולא דיסק, רכבים עם בלמי תוף אחוריים לא בולמים פחות טוב מבלמי תוף אחוריים (כל עוד לא בולמים בצרורות כי אז בלמי תוף מתקררים יותר לאט ואז יש הבדל לרעתם)

פורסם
בענין הבלמים, אני לא יודע מה גרם להבדלים בבלימה, מה שבטוח זה שאין שום קשר לעובדה שהבלמים האחוריים הם בלמי תוף ולא דיסק, רכבים עם בלמי תוף אחוריים לא בולמים פחות טוב מבלמי תוף אחוריים (כל עוד לא בולמים בצרורות כי אז בלמי תוף מתקררים יותר לאט ואז יש הבדל לרעתם)

שמע, אני לא צברתי מספיק ניסיון בתחום הרכב כדי לנהל איתך דיון בנושא. כל מה שאני יודע זה שעשינו נסיעות מבחן על הסוויפט/ריו/פיאסטה בטווחי זמן קרובים (סוויפט כמה ימים אחרי הריו/פיאסטה ואותן עשינו באותו יום וחצי שעה אחד אחרי השני), ולשנינו הבלמים של הריו היו משמעותית יותר responsive מאלה של הפיאסטה והסוויפט. הסוויפט עוד אמצע הדרך בין הריו לפיאסטה, אבל זה כבר יכול להיות בגלל המרחק בזמני הנסיעה. בכל מקרה זה משהו שמאוד הפריע לנו בפיאסטה, וזה בא משנינו בלי תיאום מראש (אףאחד לא אמר לנו על זה שום דבר ולא ציינתי לה שיש בלמי תוף, בלי קשר לאם משפיע או לא).

פורסם

אני מניח שזה קשור למשקל הדוושה או לכיוונון שלו, ולא לסוג הבלמים מאחור, אבל בסדר, זה גם שיקול.

בסופו של דבר, יש הרבה אופציות, תנסה לבחור את זו שהרגשת איתה הכי טוב

פורסם
אני מניח שזה קשור למשקל הדוושה או לכיוונון שלו, ולא לסוג הבלמים מאחור, אבל בסדר, זה גם שיקול.

בסופו של דבר, יש הרבה אופציות, תנסה לבחור את זו שהרגשת איתה הכי טוב

הבוקר נסעתי על רכב שדי שבה את ליבי, בתקווה עד מחר יהיו חדשות טובות ואעדכן :)

• תוכן חדש...