Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול גילתי חוט חשוף באוטו, אז שמתי עליו בידוד ואז הוספתי שמן ומים ואיך שהוא הבידוד נישאר בתוך האוטו. אני מניע ושומע רעש מוזר. אחרי כמה שניות התחיל עשן לבן. כביתי מיד את האוטו, וראיתי שהרצועת מנוע חיסלה את הבידוד כתוצאה משחיקה, בגלל שהיא מסתובבת מהר הוא נישרף כזה. הוצאתי אותו.

הכול טוב האוטו נוסע רגיל.

הרצועה ניראת טובה אבל לא יודע. קראתי שאם הרצועה נקרעת צריך להחליף גם מנוע אז האם עדיף להחליף אותה? כמה זה יעלה ?ואם זה מסובך לבצע לבד? ואם זה מסוג הדברים שאם מפרקים אז גם עושים מנוע משאבת מים וכל אילו כמו בטיימנג?

פורסם

אם הוא רואה את הרצועה, זאת אומרת שמדובר ברצועת אביזרים, ולא טיימינג.

REOGLA, עשית סלט שלם.

אם רצועת אביזרים נקרעת, לא נגרם נזק למנוע, אלא אם הרצועה שנפרמה נכנסת לאיזור הטיימיג (בקנגו זה נדיר מאוד, בניגוד לברלינגו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רצועת אביזרים שנקראת יכולה לגרום נזק לטיימינג, משאבת הגה.

חוויתי על בשרי נזק של אלפי שקלים בגלל חסכון של 100₪ על רצועה מתפוררת.

פורסם
אם הוא רואה את הרצועה, זאת אומרת שמדובר ברצועת אביזרים, ולא טיימינג.

REOGLA, עשית סלט שלם.

אם רצועת אביזרים נקרעת, לא נגרם נזק למנוע, אלא אם הרצועה שנפרמה נכנסת לאיזור הטיימיג (בקנגו זה נדיר מאוד, בניגוד לברלינגו).

למה סלט פשוט במקום לקרוא לזה רצועת אביזרים קראתי לה רצועת מנוע

הקיצור מדברייך אני מבין שאפשר למשוך איתה וגם אם היא תקרע הכול היה בסדר

וחוץ מי זה מסובך היה להחליף דבר כזה לבד?

פורסם

לא כדאי שהרצועה תיקרע.

אבל מדבריך הבנתי שהרצועה לא סדוקה\יבשה\מתחילה להתפרק.

אתה לא שומע רעשים חשודים מכיוון הרצועה\המותחנים שלה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שימו לב שבקנגו עם מנוע דיזל רגיל רצועת אביזרים (או רצועת מנוע, זה אותו דבר) מסובבת גם את משאבת המיים.

פורסם

לא הייתי אומר שהיא חדשה אבל היא לא מתפוררת

השאלה אם זה מסובך להחליף לבד אם לא אני יחליף ויגמור את הסיפור המחשיד הזה

וניראה לי שאני מניע יש רעש מוזר לשנייה והוא נעלם

• תוכן חדש...