Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט לומינה עם מערכת גז מובנית שקניתי לפני מספר חודשים,

ביום שישי האחרון מילאתי גז ויצאתי לדרך, תוך כדי נסיעה בכביש מהיר על מהירות של 100-110האוטו התחיל לקרטע פתאום והמהירות באוטו צנחה בקפיצה חדה ל70 ושוב חזרה למהירות הרגילה , מהר פניתי לנתיב הימני והורדתי את מהירות הרכב עד שכבר ראיתי שהאוטו מאבד מהירות ופניתי מהר לשוולי הכביש האוטו נכבה והתחיל לצאת עשן ממכסה המנוע ושמן דלף בכמוויות גדולות , במד שעונים זה לא הראה על שום התחממות.

ההשערה היא שקבלתי מכה בחלק התחתון של האוטו משהו שלא נראה לי הגיוני כי זה היה בכביש מהיר, יש עוד סיבות לדעתכם?

פורסם

כמה קילומטר האוטו עבר? לא נראה לי בריא לשים מערכת גז על רכב שלא בשיא הכוח שלו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

ממליץ לגשת למוסך שמבין ברכבים האלו. אני חושד מה שהביא לתקלה זו מערכת גז (אבל זה רק מחשבה בקול רם ולא חוות דעת מקצועית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ממליץ לגשת למוסך שמבין ברכבים האלו. אני חושד מה שהביא לתקלה זו מערכת גז (אבל זה רק מחשבה בקול רם ולא חוות דעת מקצועית).

אתה לא הראשון שאומר לי את זה , לכן היה חשוב לי לציין שמובנת מערכת גז

חשוב לציין שמילאתי גז 10 דק לפני, באותה נסיעה לא הפעלתי אותה בגלל שהמערכת עוד לא התחממה

פורסם

אולי כתוצאה מנזק מתמשך ממערכת גז המנוע הלך דווקא בנסיעה הזאת על בנזין. אולי תקלה לא קשורה במערכת גז - קשה לדעת מה טיב המערכת שהתקינו לך והאם היא מתאימה לרכב שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה גרם לשמן לדלוף בצורה כזאת?

המנוע הלך מתוצאה שהשמן דלף או בשל כך שהמנוע נהרס אז החלה הדליפה ?

אני מצפה להשערות רק פשוט לי ולמכוניות אין מושג ואני רוצה לדעת מה קרה

פורסם

יכולות להיות הרבה סיבות, למשל שמן פרץ דרך הנשם כתוצאה מלחץ גדול שמוצר במנוע. אולי בכלל התפוצץ צינור של קולר שמן אם מותקן, במקרה כזה יכול להיות שלמערכת גז אין שום השפעה. צריך להבין מאיפה הנזילה ואז יהיה אפשר להבין מה גרם לה.

אם למשל יוצא כל השמן בזמן הסיעה זה מסביר למה הרגשת ירידה בביצועים עד המנוע בסוף נתקע.

נדלקו לך נורות כלשהן, למשל לחץ שמן נמוך?

פורסם

אם אתה לא נוסע בשטח ולא מטפס על מדרכות אני מאוד בספק. בכביש בין עירוני לקבל מכה כזאת לדעתי כימעט ואין סיכוי. אם בכל זאת כן היית מקבל מכה כזאת, אני בטוח שהיית מרגיש ושומע בום חזק - זו צריכה להיות מכה די רצינית.

לא יודע איך זה ברכב שלך, אבל בדרך כלל יש מיגון פלסטיק למטה למנוע, הוא אמור להיות במקרה כזה שבור.

נניח שהמכה מלמטה: אז כנירה נפגע קרטר מנוע. מאוד מהר היית נישאר ללא שמן ונורית אזהרה אדומה הייתה נדלקת. את זה יהיה קל מאוד ליראות אחרי שירימו את הרכב. אבל במקרה כזה לא יצא עשן, פשוט לא יהיה שמן עד שהמנוע יתפס. יכול להיות מצב כתוצאה מזה שטלטל עף החוצה ועשה חור בבלוק ואז יוצא עשן. אבל זה תסריט מאוד קיצוני.

פורסם

או שקרסה משאבת שמן, האוטו התחמם ושברת טלטל...

הכל יכול להיות.

אתה אומר שלא נדלקה שום נורה, אולי לא הספיקה או יוניט תקול או עוד כמה תרחישים שעוברים לי בראש.

צינור שהשתחרר או כשל כלשהו..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בעיקרון זה עלול לקרות לכל מנוע בשילוב תנאים מסויימים. עכשיו רק נישאר לעשות למנוע הזה ניתוח אחרי המוות ולהבין מה בדיוק קרה ומה גרם לזה.

פורסם

שאלות קשות אתה שואל...

כל מה שאמרו לך פה - זה בגדר השערות למה שיכולות להיות הסיבות (זה "ניתוח" דרך המקלדת בלי לראות את ה"חולה").

הרכב במוסך ? (אם כן - האם יש איזשהו מידע מהמוסך, מה קרה ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

במוסך ממבט ראשוני שיערו שזה עקב מכה שהאוטו קיבל

כמו שאמרתם נחכה לראות את הניתוח המלא למה שקרה

תודה בכל אופן

• תוכן חדש...