Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי האחרון ביקרתי בסוכנות סקודה בחיפה והתלבטתי בנוגע לרכישת יטי 1.2 מאובזרת רובוטית.

התלבטתי קשות, קיבלתי הסבר לגבי מימון וכו', כמו כן הוצע לי טריד אין למכונתי על סך 96000 ש"ח.

לשאלתי האם ניתן לבטל את העיסקה, אמר לי סוכן המכירות שאין בעיה והדבר היחיד שיהיה עלי לשלם זה את עלות הבדיקה של רכבי.

חתמתי על החוזה , על טופס הטריד אין ושילמתי מקדמה ע"ס 2000 ש"ח.

במהלך השבת חשבתי על כך רבות והחלטתי שאין ברצוני לבצע את הרכישה, התקשרתי ביום ראשון בבוקר לסוכנות סקודה ונאמר לי על ידי הסוכן שאין שום בעיה מבחינתם לבטל את ההזמנה ושאקבל את המקדמה שלי על סך 2000 ש"ח בחזרה, אבל הבעיה היא עם אוטודיל ולפי החוזה אני חייב להם סך של 10 אחוז ממחיר הרכב שאני מוכר (9600 ש"ח!!!!) שאלתי את הסוכן האם אוטודיל זה איזה מגרש של מאפיונרים או מגרש אשר עובד בשיתוף פעולה עם צ'אמפיון (ומתגאה בכך), הסוכן טוען שאוטודיל בהכנות להעברת הכסף????

האם בן אדם לא יכול להתחרט לאחר יום? אני ממש בהלם מההתנהלות (כמובן שאם לא תהיה לי ברירה ארכוש את הרכב ולא אפסיד סכום מטורף כזה, אבל ללא ספק שזאת תהיה הפעם האחרונה שאעשה עיסקאות עם צ'אמפיון או אוטודיל).

האם לדעתכם יש מישהו לדבר איתו, או שהמקרה אבוד?

פורסם

ומה כתוב בהסכם / חוזה, בקשר לביטול העיסקה עם אוטודיל ?

מה אומר על כך סוכן המכירות ? למה לא ציינו את זה בפניך גם בעת החתימה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

בהסכם זה כתוב כמובן בקטן מאוד, הבעיה היא שמהסוכן ניתן היה להבין דברים אחרים, בגדול כל הטפסים שלהם משונים, הוציאו לי דף אפשרויות מימון שבתחתית הדף כתוב , שעלות הקמת הלוואה היא אחוז ממחיר הרכב ועוד 350 ₪ הסוכן טוען שאין זה נכון והעלות היא 180₪ דמי שעבוד בלבד

פורסם

לי זה נראה שיטת "מצליח" - משום שברור של"אוטודיל" לא נגרם שום נזק בשל ביטול העסקה - והתנאי הנ"ל הוא תנאי די דרקוני.

אני הייתי מנסה להפריד בין השניים: לנסות לקבל חזרה את ה-2000 ש"ח, ולהתעלם באלגנטיות מהדרישה של "אוטודיל" אם תהיה כזאת.

אם הם יתעקשו - להודיע להם שם יכולים ללכת לבית המשפט אם רצונם בכך (ושם יזרקו אותם מכל המדרגות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובה ,קצת מרגיע אותי.

שלחתי דוא״ל לשרות לקוחות של צ׳אמפיון, נראה אם אזכה לתשובה.

זה ממש בושה שטריד אין אשר מתגאה בכך שהוא הטריד אין ה״רשמי״ של מספר יבואנים מתנהג כאחרון הסוחרים הקטנים!

פורסם

שוק המשומשות ירד מתחת לרצפה וכשגשם חזק שוטף את כולם, גם הקוצים שהיו מכוסים בהרבה אבקנים פתאום מתגלים במלוא הדרם. מגרש זה מגרש. סוחר זה סוחר. פעם זה קפה שחור היום זה אספרסו. דיפרנט לוק טו דה סיים שיט.

כמו שאמר הגשש: " זו דרך חיים, זו השקפת עולם, זו אמונה בצדקת הכסף... יו הב גוט א-פרנד אין דה מגרש פולי"

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני חוויתי יחס דומה מאוד מצ'מפיון. לצערי, זה קרה לי בסוכנות המרכזית של פולקסווגן בבני-ברק.

לפני כ- 4 שנים היה מבצע על פולקסווגן פאסאט, הורידו את המחיר מ- 196,000 ש"ח ל- 169,900, עבור דגם פשוט יותר, שהגיע אם אני זוכר נכון ללא ניקלים בפגושים.

דובר אז על מנוע 1.8 טי.אס.איי. בשילוב תיבה אוט' פלנטרית 6 הילוכים.

היה לי באותה התקופה פיג'ו 407, איש המכירות החתים אותי על החוזה עם אוטו דיל, במסגרת המבצע הציעו מחיר יחסית הוגן עבור הפיג'ו שלי ונאמר לי במפורש שהם עושים לי טובה גדולה כי זה רכב לא סחיר ויהיה להם קשה מאוד להיפטר מהרכב.

לאחר 3 ימים ביטלתי את העסקה, אותו איש מכירות (שהיום הוא מנהל מכירות ארצי למותג פולקסווגן) טלפן אליי ואמר לי שאני צריך לשלם לאוטודיל 10% מסכום העסקה על הפיג'ו שלי כי כבר יש להם קונה לרכב שלי וייגרם להם נזק. כמו כן, הוא הסביר לי שברגע שחתמתי על החוזה עם אוטודיל הרכב פיג'ו שלי הוא למעשה שלהם, רק מועד המסירה נדחה.

לטענתו, מרגע שחתמתי על החוזה עם אוטודיל, צ'מפיון כבר קיבלה מאוטו דיל את המקדמה על שווי הרכב שלי.

מכיוון שאני עו"ד אמרתי לו שזה לא מקובל, וכי עשיתי עסקה עם טרייד אין מכובד ולא עם מגרש מכוניות של המאפיה בפרדס כץ, הוא התעקש ולא נותרה לי ברירה אלא לכתוב מכתב התראה חריף למנכ"ל צ'מפיון.

כמובן, טלפנה אליי מנהלת המכירות הארצית של צ'מפיון ואמרה לי שבאופן חד- פעמי הם באים לקראתי וכל החארטה הזו.

מציע לכם לקרוא טוב טוב את החוזה עם אוטודיל ולשים שם סייגים כלומר למחוק את הסעיף לגבי פיצוי במקרה של ביטול עסקה.

• תוכן חדש...