Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

יש לי יונדאי i30 שנת 2009 ואני מעוניין להשיקע 5 וחצי על מערכת לרכב, אני לא כ"כ מבין בכל העניין של מערכות אודיו ומולטימדיה לרכב, ממש קצת לאחרונה התחלתי להתעניין בזה.

אשמח מאוד אם תעזרו לי ותמליצו לי על מערכת טובה לאוטו -

1. איזה רכיבים בדיוק צריך לקנות על מנת להרכיב מערכת טובה? (קומפוננט, מגבר, סאב ...)

2. בתקציב של 5 אלף, כמה שווה להשקיע על כל רכיב במערכת?

הסגננות מוזיקה שאני שומע הם- היפהופ, טראנס, אלקטרו, R&B ומזרחית. חשוב לי מאוד שתיהיה איכות טובה, באס מדיוק וחזק.

תודה רבה !! :-)

פורסם

הסטאפ הכללי שהוא האיכותי ביותר הוא רדיודיסק (החוליה החשובה ביותר במערכת לדעת כל), סט קדמי (קומפוננט), מגבר (לדעתי במקום שני אחרי הרדיודיסק בחשיבותו) וסאב.

עכשיו כל אחד יכול לזרוק לך מוצרים בתקציב שנתת אבל זאת קנייה לא נבונה שעתידה להסתיים במכירה של הרכיבים במחירים מוזלים משמעותית ואז להתקדם יותר לכיוון שלך כי אז אתה פחות לחוץ על קנייה ויודע פחות או יותר מה אתה רוצה.

המלצה הכי טובה היא שתגיע למפגש הקרוב אלייך, תשמע כמה סטאפים שונים בסכומים שונים, תחליט אם סטאפ בסכום של התקציב שלך מספק אותך כי אם לא עדיף להמשיך לחסוך מאשר לקנות ואח"כ לשדרג.

וגם למצוא את הטעם שלך בסאונד (לכל רכיב אופי צליל שונה משלו) ואז להתחיל ולחפש סט אפ שירצה אותך.

ממליץ מאוד גם על אופציה של מוצרים יד שנייה שכמו שאמרתי יש פה מלא מציאות במחירים מצחיקים ואין ממה לחשוש.

פורסם
הסטאפ הכללי שהוא האיכותי ביותר הוא רדיודיסק (החוליה החשובה ביותר במערכת לדעת כל), סט קדמי (קומפוננט), מגבר (לדעתי במקום שני אחרי הרדיודיסק בחשיבותו) וסאב.

עכשיו כל אחד יכול לזרוק לך מוצרים בתקציב שנתת אבל זאת קנייה לא נבונה שעתידה להסתיים במכירה של הרכיבים במחירים מוזלים משמעותית ואז להתקדם יותר לכיוון שלך כי אז אתה פחות לחוץ על קנייה ויודע פחות או יותר מה אתה רוצה.

המלצה הכי טובה היא שתגיע למפגש הקרוב אלייך, תשמע כמה סטאפים שונים בסכומים שונים, תחליט אם סטאפ בסכום של התקציב שלך מספק אותך כי אם לא עדיף להמשיך לחסוך מאשר לקנות ואח"כ לשדרג.

וגם למצוא את הטעם שלך בסאונד (לכל רכיב אופי צליל שונה משלו) ואז להתחיל ולחפש סט אפ שירצה אותך.

ממליץ מאוד גם על אופציה של מוצרים יד שנייה שכמו שאמרתי יש פה מלא מציאות במחירים מצחיקים ואין ממה לחשוש.

על איזה מפגש אתה מדבר ? אשמח לקבל עוד פרטים על זה :)

תודה!

פורסם

זה מפגש בין חברי הפורום ? אין בעיה לבוא לשמוע מערכות של אחרים ולבקש שם עזרה או משהו ?

פורסם
זה מפגש בין חברי הפורום ? אין בעיה לבוא לשמוע מערכות של אחרים ולבקש שם עזרה או משהו ?

זאת מטרת המפגש :lol:

מפגש מרכז הקרוב ביותר:

מפגש מרכז, יום שבת 7.7.12

מפגש צפון הקרוב ביותר:

מפגש צפון, יום שישי 8.6.12

JL Audio

• תוכן חדש...