Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האזרה משווקת בארה"ב וקוריאה בלבד. היא מתחרה של רכבים כגון ביואיק לקרוס וכו'.

תודה.

:-D

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפיפייה אמיתי, יונדאי פשוט לא מפסיקים להתחזק ולהגיד את ה"צי" שלהם. כל הכבוד.

לדעתי כמו שומאכר שאמר, זה רק עניין של זמן עד שהיא תהיה מלכת המכירות הבאה :lol:

VELOSTER WHITE DCT

פורסם

יש שווקים שמקבלים גרסאות מסוימות ולא אצל כולם זה דומה. הינה לדוגמא I40 (סונטה) בחו"ל שצילמתי:

I40.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה בגיאורגיה (גרוזיה למתקשים). צחוק צחוק אבל ראיתי שם למבורגיני, מרצדסים AMG חופשי, במוו M ועוד מטעמים כאלו ואחרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדהים מה שעובר על יונדאי בשנים האחרונות, ולחשוב שרק עד לפני שנתיים מאזדה עוד היתה מלכת המכירות הבלתי מעורערת בארץ.

ליצרן הזה יש כיום פתרון לדרישות הצרכן בכל סגמנט, חוץ מרכב ספורט פרופר מהנה לנהיגה (לא נראה לי שוולסטר טורבו יכנס להגדרה הזו), למרות שאני מאמין שגם את זה נראה מהם בשנים הקרובות.

מעניין בכמה היתה מתומכרת הג'נסיס אם כלמוביל היתה מחליטה לייבא אותה ארצה...

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ליצרן הזה יש כיום פתרון לדרישות הצרכן בכל סגמנט, חוץ מרכב ספורט פרופר מהנה לנהיגה (לא נראה לי שוולסטר טורבו יכנס להגדרה הזו), למרות שאני מאמין שגם את זה נראה מהם בשנים הקרובות.

יש ליונדאי את הג'נסיס קופה שלא מגיעה לארץ.

פורסם

גם אני חשבתי על זה היום. יש פירסום לגבי זה? האם היא הושקה כבר?

SHAYBB, לגבי רכב ספורט נטו כמו שציינת זו הגנסיס קופה. הולוסטר טורבו תהיה בנישה של הספורטיביות.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשהם התקשרו להזמין אותי למבצע המכירות (בסך הכל טרייד אין ומימון ללא ריבית) שאלתי לגבי ה-I30 החדשה, כרגע מבחינתם הם "לא יודעים מתי היא תגיע". המעניין הוא שהיום בישראל היום בפרסומת של המבצע מופיע גם הלוגו של ה-I30, לפי מה שידוע לי המלאי חוסל בתחילת השנה ולקינוח הגיע המשלוח האחרון של ה-CW מעט שונה עם ג'אנטים גדולים יותר וצבע מעט שונה.

פורסם

כמו שנאמר לי אמרו השבוע, לא יודע למה הם לא עשו את זה לא יודע מאיזה סיבה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...