Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל גם הפעם אני מביא לכם תמונות של הרכב לפני כולם, וכמו שאתם יכולים לראות בתמונות הרכב מגיע מאוד מאובזר ברמה המפוארת הוא מגיע עם גג פנוראמי, ריפודי בד בשילוב עור, קסנון ועוד המון דברים לגבי המחיר אני לא יכול לפרסם אבל הוא תחרותי תחילת שיווק בשבוע הקרוב.

ובנוסף עוד אורח שהגיע להליכי תקינה מיצובישי ASE.

יונדאי 1.jpg

יונדאי 2.jpg

יונדאי 3.jpg

יונדאי 4.jpg

מיצובישי 1.jpg

מיצובישי 2.jpg

מיצובישי 3.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מפרט?

פרסום ב4 בבוקר זה מההתרגשות או סתם ככה?

חייב לציין שדווקא הלבנה נראית לי הרבה יותר טוב , ובכלל אהבתי את העיצוב (יחסית לשאר)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ה-ASX הכחולה נמצאת בארץ כבר לא מעט זמן. הגיעה ארצה לצרכי תקינה אבל ככל הנראה בשלב הנוכחי לא תגיע בייבוא סדרתי כי אין גרסה אוטומטית זמינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פרונט מצוין,אם איכות החומרים תיהיה עוד יותר טובה מה I35 לדעתי יש כאן שוב רכב שהולך לכבב במחירות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה I30 היוצאת היתה המכונית הראשונה בסדרת ה I והראשונה במכוניות יונדאי שיישרה קו עם מיטב התוצרת היפנית והאירופאית.

ל I30 החדשה צפוייה תחרות קשה משלל מתחרות עדכניות שעושות שימוש בגיר רובוטי כפול מצמדים ומנועי קטני נפח מוגדשים.

ל I30 אין לא את זה ולא את זה, ולפחות מבחינה טכנולוגית היא אינה עומדת בשורה אחת עם מובילות הקבוצה.

כמובן שאין זה מעיד על תכונותיה כמכונית, אבל לפחות על הנייר נקודת הפתיחה שלה נמוכה יותר מזו של המכוניות היוצאת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ה I30 היוצאת היתה המכונית הראשונה בסדרת ה I והראשונה במכוניות יונדאי שיישרה קו עם מיטב התוצרת היפנית והאירופאית.

ל I30 החדשה צפוייה תחרות קשה משלל מתחרות עדכניות שעושות שימוש בגיר רובוטי כפול מצמדים ומנועי קטני נפח מוגדשים.

ל I30 אין לא את זה ולא את זה, ולפחות מבחינה טכנולוגית היא אינה עומדת בשורה אחת עם מובילות הקבוצה.

כמובן שאין זה מעיד על תכונותיה כמכונית, אבל לפחות על הנייר נקודת הפתיחה שלה נמוכה יותר מזו של המכוניות היוצאת.

צודק, אבל היא כן מצויידת בת"ה 6 מהירויות, ומנוע הזרקה ישירה שאמור להיות חסכוני.

מצד שני - אני חושב שהתחרות תהיה דווקא מתוך המשפחה, אפילו מתוך הבית.. הכוונה ל I35. בזמנו היתה ה I30 "המשפחתית"

היחידה מבית יונדאי בארץ (האלנטרה הקודמת לא עשתה עליה), לכן קשה להעדיף אותה על מרובעת הדלתות (מר ישראלי עדיין מעדיף עם תחת).

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אולי אין לה 6 כפול מצמד , נו אז מה , ללקוח הרגיל אם זה נוסע מצוין מעניין אותו כשלג דאשתקד אם זה כפול מצמד או לא , אז יש לה 6 הילוכים פלנטרי שיסעו מצויין וגם יחסכו בדלק לא פחות

אז אין לה טורבו אלה מנוע אטמוספרי שיעשה את העבודה ויהיה אמין יותר במוסך

אגב לפי התגובות על כפול המצמד של פורד בחו"ל ולפי התגובות של אמינות הdsg, אולי עדיף שכך.

ותראו את הבחור הזה שעבר שני עידכוני תוכנה לגיר של פורד שהיה נוסע רע בפקקים מרעיש ודופק בנסיעה קצבית.

ואחרי שהבלוטות' היה נדפק לו איזה 5 פעם, עם חוסר תגובה של מסך המגע של מערכת השמע , הוא נשבר והדילר שלו לאחר שנה בלבד קנה את האוטו חזרה והוא עבר לפורד פיוז'ין דור הישן כי נמאס לו מכל התחכום הזה של גירסת הטיטנאיום שחצי מהזמן לא עבד לו כלום

יש שם כמה סרטונים של עידכוני גירסה למערכת השמע ולתיבת ההילוכים ולכל התהליך , מה שכן בנתיים הוא זכה לנסוע ברכבים שכורים שהדילר נתן ולצלם את זה.

אז כמו שנאמר פעם בדיון אחר בפורום אחר לפעמים פשוט יותר טוב יותר.

זו המכונית החדשה שלו

וזה עדכון תוכנה שני שיצא בארה"ב שבכלל דפק את ההילוכים

והסרטון האחרון של בעיות מערכת השמע עם המסך מגע שם

פורסם

אני חושב שמעבר לזה שהיא מאוד יפה היא שוברת קצת את ה-"פיסול הזורם" של יונדאי ולפחות בחזית ובחלק האחורי אפשר לראות כמה קווים חדשים.

מעניין מאוד מה יהיה גורלה של הסטיישן הפעם, בפורד היא מככבת אבל ביונדאי הגיעה במקור בכדי לתפוס משבצת משפחתית ואף אחד לא חשב שתהיה כזאת הצלחה עד כדי כך שנמכרו יותר סטיישנים מהאצ'בק בשנה האחרונה.

בעיתונאות הרכב פירסמו בכתבות של ההשקה שלא ברור אם יגיע הדגם עם ההזרקה הישירה (כמו בוולוסטר) או עם המנוע שנמצא ב-I35, האם ידוע מה מגיע בסוף?

חבל שהם לא מנצלים את מבצע המכירות בכדי להתחיל את השיווק, אתמול התקשרו להזמין אותי ושאלתי מה עם ה-I30 החדשה אז הנציגה אמרה שהשיווק יתחיל ממש בקרוב אבל היא לא תהיה באולמות התצוגה בזמן המבצע, חבל.

שבת שלום.

פורסם

תראו את הלינק הבא

מבחן דרכים והדרכה מאנגליה על המכונית מאחד האתרים שאני אוהב

וכזה מבחן אני שואף לעשות בעברית

וניסיתי למשל כאן ( זה אחד מהסרטונים) יונדאי i30 cw דור ראשון

אגב החדשה מאחור היא דומה לאלפא רומיאו ג'ולייטה לדעתי

• תוכן חדש...