Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה מכרתי את המזדה 3 שלי ,

אני רוצה רכב משפחתי :מרווח, מאובזר וחסכוני יחסית בדלק ובמחיר סביר ..

אני עדיין מתלבט האם קיה פורטה עונה לי על הדרישות הנ"ל ,

טרם נסעתי עליה

חלק מבעלי הרכב אמרו שיש בעיה עם ההגה , האם זה משהו קריטי ?

כמו כן , מתלבט האם לקנות מחברת ליסינג במזומן 96K שח על הכביש 2012

או לקנות ע"י מקדמה ו32 תשלומים שבסופם יש אפשרות לגלגל את העסקה לרכב חדש או לרכוש אותו ?

פורסם
היום בשעה טובה מכרתי את המזדה 3 שלי ,

אני רוצה רכב משפחתי :מרווח, מאובזר וחסכוני יחסית בדלק ובמחיר סביר ..

אני עדיין מתלבט האם קיה פורטה עונה לי על הדרישות הנ"ל ,

טרם נסעתי עליה

חלק מבעלי הרכב אמרו שיש בעיה עם ההגה , האם זה משהו קריטי ?

כמו כן , מתלבט האם לקנות מחברת ליסינג במזומן 96K שח על הכביש 2012

או לקנות ע"י מקדמה ו32 תשלומים שבסופם יש אפשרות לגלגל את העסקה לרכב חדש או לרכוש אותו ?

בעיניי מכונית מצוינת! נוסע באחת מבציר 12/2009 עד כה עם 0 תקלות (מעל 100K ק"מ).

לא מכחר 'בעיה בהגה'. ההגה חשמלי (לעומת הידראולי במאזדה שמכרת). זה מתבטא במעט פחות תקשורת בין הגלגלים לאוחז בהגה, אך מפצה על כך בתפעול קליל במהירות חניה וחיסכון כלשהוא בדלק.

96K נשמע כעסקה מצוינת! תנסה למצוא אחת 'יד 1 עם 0 ק"מ' ברמת האיבזור EX, שמוסיפה לאיבזור הנדיב ממילא בLX הגה וידית הילוכים מצופי עור, חישוקים קלים, פנסי ערפל ובקרת אקלים אלקטרונית.

בהצלחה!

פורסם

ההגה הוא אמנם חשמלי אבל הוא בין הגרועים שבחשמליים, הוא מעורפל, בעל שטח מת לא ברור ומרכוז לוקה בחסר.

את דגם ה-EX כיד שניה עם 0 קילומטרים אתה יכול למצוא בטרייד אין "בני נעים כדורי" שמתעסק בד"כ עם רכבים משוקמים מתאונה, ממליץ לך לבדוק היטב כי בחורף מגרש שלם במחסנים של קיה ניזוק מברד, תוקן ונמכר בעיקר לטרייד אין וחברות ליסינג אז תוודא שהרכב שאתה מקבל הוא לא אחד מאלה ואם כן דרוש הפחתה במחיר.

אני ממליץ גם להגיע לסוכנות הרשמית ולברר לגבי רכב חדש מהיבואן, התנאים לרכישת פורטה מאוד נוחים וגם אם לא תקבל הנחה מאוד גדולה תקבל איבזור בחינם ועיסקת מימון טובה.

בהצלחה.

פורסם

כן אבל מדובר על רכב יד ראשונה מליסינג ואתה תהיה היד השניה.

לרכב כזה יש ירידת ערך רשמית של 8 אחוזים אבל בפועל בזמן המכירה תקבל הרבה פחות מרכב עם יד ראשונה פרטית. זה כמובן מה שקורה היום אבל אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד ואיך יהיה היחס לרכבים כאלה בעתיד משום שעיסקאות כאלה רק מתרבות.

פורסם

ב- 96K זו עסקה טובה לטעמי.

הרכב נותן מענה משפחתי לא רע בכלל. הוא מרווח ונוח, ויחד עם המנוע החביב וגיר 6 הילוכים הוא זז יפה מאוד. היונדאי I35 שסה"כ די מקבילה לו תעלה לך סכום נכבד יותר מזה.

לגבי ההגה - קצת מעורפל אבל לא נורא כמו שטענו קודמיי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
ב- 96K זו עסקה טובה לטעמי.

הרכב נותן מענה משפחתי לא רע בכלל. הוא מרווח ונוח, ויחד עם המנוע החביב וגיר 6 הילוכים הוא זז יפה מאוד. היונדאי I35 שסה"כ די מקבילה לו תעלה לך סכום נכבד יותר מזה.

לגבי ההגה - קצת מעורפל אבל לא נורא כמו שטענו קודמיי.

בהצלחה.

מה הקשר בין פורטה ל-I35?

לא אותו מנוע ולא אותה פלטפורמה. הן ממש לא תואמות כמו סיד ו-i30.

אני ממליץ לגשת ליבואן ולבדוק מה המחיר למזומן על רכב כזה ומה אפשרויות המימון (יש בהרבה מקומות עסקאות בלון כמו בחברות הליסינג). היתרון הוא שאתה יודע בדיוק מה אתה קונה, יכול לבחור רמת גימור וצבע ואתה רשום כבעלים הראשונים וזה יקל עליך מאוד את החיים במכירה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...