Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעצתי פה בפורום ואמרו לי שאפשר לחבר לדים דרך המצית, עכשיו במצית היו מחוברים לי 3 חוטים 1 כחול 1 אדום\צהוב ו1 שחור.

הכחול זה הפלוס והשחור זה המינוס, חיברתי אליהם את הלדים הכל היה בסדר וכבר לקראת הסוף בטעות נגע מינוס בפלוס ונשרף הפיוז שאחראי על המצית, פיוז כזה שקוף שרשום עליו 7.5 (רכב פיאט פנדה ידני 2006 ), אחרי שקניתי פיוז חדש בדיוק כזה ושמתי אותו פתאום המצית והלדים לא עובדים ואחרי הרבה ניסיון שמתי לב שהלדים עובדים רק כאשר הם מחוברים ככה : עכשיו הפלוס נהיה הכבל הצהוב\אדום, השחור נשאר המינוס איך זה קרה?

ובנוסף לזה הפלוס הצהוב עובד רק אם אני מדליק אורות אבל לא חייב אורות מלאים מסביב סיבוב 1 לאורות הכי קטנים.

אני בטוח שיש פה אנשים שיודעים איך זה קרה ובשביל זה אני שואל אותכם אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה שיחזור להיות כמו פעם ?

פורסם

תנסה לעקוב אחרי החוט הכחול מאיפה הוא מתחבר, אולי יש נתק בדרך או משהו.

הפלוס הצהוב כנראה מחובר למערכת האורות כאופציה של תאורה למצית.

פורסם

קודם כל תודה :)

הבעיה שאני לא כלכך יכול להגיע לשם כי זה בתור החור של המצית אני רק רואה שהוא מתחבר לצמה של של הרבה חוטים שהולכת למקום מסויים למטה מתחת לכל הכיסוי של השלדה של הרכב, אז אתה אומר שהחוט הצהוב כנראה עבד גם לפני שהפיוז נשרף פשוט לא שמתי אליו לב ?

פורסם

היי ,

אני הייתי ממליץ לעבור על כל סדר הפיוזים ברכב ולבדוק שכולם תקינים ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב תודה, וכן כשהוצאתי את הפיוז שנשרף בדקתי את כל הפיוזים גם את אלה שהם בצד שמאל ללא מכסה וגם את אלה שהיו מתחת למכסה וכולם היו תקינים חוץ מזה שהחלפתי.

פורסם
קודם כל תודה :)

הבעיה שאני לא כלכך יכול להגיע לשם כי זה בתור החור של המצית אני רק רואה שהוא מתחבר לצמה של של הרבה חוטים שהולכת למקום מסויים למטה מתחת לכל הכיסוי של השלדה של הרכב, אז אתה אומר שהחוט הצהוב כנראה עבד גם לפני שהפיוז נשרף פשוט לא שמתי אליו לב ?

חיובי.

פורסם

תראו ניסיתי למשוך עכשיו בחוט הכחול והוא מוחזק ממש חזק בתוך הצמה של החוטים (שאליה מאוד קשה להגיע ) ולפי מה שנדמה לי הוא לא התנתק או לפחות לא מהצמה הזאת של החוטים אולי ממקום אחר...

החוט ממש מקובע ו99 אחוז הוא לא התנתק משום מקום.

יש פתרון? :}

פורסם

אן לי נורת ביקורת, אבל במקום זה כשאני מחבר את הלדים לחוט הכחול הם לא דולקים כולל המצת גם לא עובדת, אבל כאשר זה מחובר בחוט הצהוב גם יש אור וגם יש מצת.

יש לי בתוך הקופסא של המצעת עוד צמה עם הרבה חוטים בצבעים שונים שמתחברת לכמו פין כזה מפלסטיק שלא מתחבר לשום מקום, אולי יש גם שם פלוס ? יש לי רב מודד בבית אני יכול להיעזר בו ולמדוד מתח או זרם אבל אז אני יצטרך שתגידו לי לאן אני מחבר ברכב את החוט השחור והאדום תודה.

פורסם

אם אין לך מנורת ביקורת אז יש מצב שתפספס את הפיוז השרוף, בדיקה בעיין לא תמיד עובדת במקרה של פיוז שרוף. אם אין לך מנורה אז תכין אחת בעזרת מנורה ו2 חוטים לבידקה אמינה יותר. אני בטוח שיש לך פיוז שרוף ברכב ולא בעיה של נתק בצמה וכדומה

פורסם

כמה פעמים אני צריך לאמר לכם - לא לחבר את הנעילה של הדלתות לשקע של המצית!

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא חיברתי נעילה של הדלתות למצית :/

ואיך אפשר להכין את המנורה הזאת לבד ? ואיך אני בודק בעזרתה את הפיוזים ?

אבל לפי העין רואים שהברזל לא מנותק בפיוזים בבירור

פורסם

יש לך שם שלושה חוטים

האחד הוא מינוס משותף

השני הוא פלוס לשקע מצת עצמו.

השלישי הוא פלוס אחרי הדלקת תאורה בשביל להאיר את שקע המצת בכדי שתראה אותו בחושך.

אם עכשיו הלדים עובדים לך אחרי החוט של התאורה (שזה כנראה החוט שהיה כדאי לחבר אותם אליו ממילא - מה הטעם להדליק לדים ביום???

אבל מה שקורה כרגע זה שבעצם שקע המצת שלך לא מתפקד כמו שזה נשמע לי - אתה לא יכול להשתמש בו כרגע בשביל להטעין שום דבר וגם לא בשביל להציט שום דבר :-D

תחפש אם לא נשרף לך במקרה עוד פיוז...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר בבקשה הסבר איך לבדוק פיוז שרוף בעזרת רב מודד מבלי להוציא את הפיוז ואם צריך להכניס את הפתח לסוויטץ׳ בזמן הבדיקה או לא ?

• תוכן חדש...