Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי צ'יינגר (מחליף דיסקים של 12 ) תוצרת פיוניר.

האם יש דרך להתקינו ברכב כתוספת למערכת המובנית או במקומה עם תוספת של רדיו טייפ/דיסק ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי הפתרון האידאלי הוא USB, כמה דק' של עבודה והכל מסודר לפי ספריות, קטגוריות, כעוות נפשך! מעבר בין תיקיות הוא נוח פי כמה וכמה על גבי החלפת דיסקים + איכסונם.

JL Audio

פורסם

יש לי USB אבל כל פעם להוציא ולהכניס את המכשיר,למלא ולרוקן אותו מעייף אותי.כמו כן,יש לי ספריית מוסיקה עשירה בחומרים ארכיוניים(בסביבות 18 ג'יגה). יותר מזה אני מבואס,כי 4 חודשים לפני קניית הרכב,הצ'ינגר עבר השקעת תיקון 300 ש"ח וחידשו לו את כל מנגנון התזמון ואני חש שלא נהניתי מהעניין מספיק (אני טוען,שאם משקיעים סכום אז ליהנות ממשהו עד הסוף ולא כל כך מעט זמן).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה הבעיה להוציא את הדיסק און קי ולחבר למחשב?

אתה יכול לשים גם דיסק און קי של 32 גיגה ולהכניס של הכל (למרות שלדעתי שיש יותר מידי מוזיקה, לא נהנהים מהכל).

לגבי הלהנות מהתיקון של הצינג'ר - יכול להיות שהיה טעות לתקון אותו (למרות שאין על האיכות של דיסק)

בשביל באמת לענות לך על השאלה, ולא להמליץ לך על פתרונות אחרים, צריך לדעת מה הדגם המדוייק של הצ'יינגר...

SCANSPEAK

פורסם

ישנה אפשרות ע"י החלפת המערכת המקורית לרדיודסיק של פיוניר ששולט על ציינגר

אך לדעתי זו תהיה טעות ,ציינגר בעל קיבולת של רק 12 דיסקים בנוסף

ישנם מכשירי ציינגר בודדים שבאמת משדרים אות ברמה גבוהה

בנוסף הם דיי נוטים להתקלקל עם הזמן ולדעתי לא היה משתלם לתקן אותו מלכתחילה

אך זו לא סיבה לעשות טעות בשנית.

מה שאני הייתי ממליץ זה על רדיודיסק חדש מתקדם כמו Alpine CDE-123

שבא עם שתי יציאות USB אחת קדמית ואחת אחורית

לאחורית אתה יכול לחבר DOK עם כול האוסף שירים שלך באופן קבוע

ולקדמית אתה יכול לחבר DOK נייד או אייפון כרצונך.

• תוכן חדש...