Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי מערכת ברמה בינונית (חלקכם בטח יגידו אפילו ברמה נמוכה) מפני שאני לא מחפש משהו רציני יותר.

הדבר היחיד שעדין נמצא ברמה מתחת הוא המגבר ולכן אני צריך את העזרה שלכם.

המערכת:

קומפוננטים: Infinity Reference 6.5

6x9 (מאחור): JBL GTO938

רדיו-דיסק: Clarion CZ500

המטרה היא לקנות מגבר 4 ערוצים (יד שניה) ברמה של המערכת - לא מתחת אבל גם לא overshoot שאצטרך לשלם עליו פי 5.

מה חשוב לי להוציא מהמערכת? ממש לא עוצמה.

אני מחפש צליל נקי וצלול ולא עוצמות מטורפות.

אשמח אם תוכלו לעזור.

Bimmer

פורסם

Jbl 75.4 היה לי אותו,אחלה של מגבר לדעתי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

נפלה בידי ההזדמנות לקנות את המגבר הבא:

Soundstream Rubicon RUB5.800 800w 5 Channel Class A/B

אמנם הוא לא 4 ערוצים אלא 5 אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את דעתכם עליו אל מול הדרישות שלי.

תודה רבה :roll:

Bimmer

פורסם

חברה די טובה, לא יקרה במיוחד. קראתי הרבה על דגם רפרנס שלהם שהוא די טוב ברמת מגברים בינוניים.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
Jbl 75.4 היה לי אותו,אחלה של מגבר לדעתי.

לי יש אותו כרגע , וראיתי כזה לא מזמן ביד 2 , מומלץ בחום

לגבי מה ששאלת אני לא מכיר אבל משיטוט קטן ברשת נראה כאילו ה JBL יותר מוצלח...

SCANSPEAK

פורסם

סאונדסטרים אחלה חברה רק תוודא שזה לא סאונד סטורם בטעות שזה כבר על הפנים

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ראיתי שאתה מוכר מגבר של חברת סוליד אודיו.

חברה לא אמיתית. (מדבקה) של יבואן ישראלי. אבל מגברים סבבה. עושים את העבודה.

למה להחליף.? אתה לא מרכיב מערכת ממש חזקה שאתה צריך מגבר יותר חזק.

הוא נותן 50W לערוץ וזה סבבה. לא מדהים. אבל ההבדל בין 50 ל75. במערכת שלך לא בטוח יהיה מורגש.

במידה ותביא מגבר של 100W יהיה הבדלים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים.

אענה לפי הסדר.

תקציב ?

עד 1000 ש"ח - וזה המקסימום של המקסימום.

ראיתי שאתה מוכר מגבר של חברת סוליד אודיו.

חברה לא אמיתית. (מדבקה) של יבואן ישראלי. אבל מגברים סבבה. עושים את העבודה.

למה להחליף.? אתה לא מרכיב מערכת ממש חזקה שאתה צריך מגבר יותר חזק.

הוא נותן 50W לערוץ וזה סבבה. לא מדהים. אבל ההבדל בין 50 ל75. במערכת שלך לא בטוח יהיה מורגש.

במידה ותביא מגבר של 100W יהיה הבדלים.

אני רוצה להחליף כי אני רוצה לשמוע הבדל באיכות. על רמקול רגיל המגבר הנ"ל מעולה, באמת שהוא מפתיע אבל אני רוצה להוציא מהרפרנס צליל הרבה יותר איכותי (חוזק לא מעניין אותי, העיקר שיהיה צלול).

אחרי אינספוף חיפושים באינטרנט גם אני הבנתי שאני צריך להתקדם רמה מעלה ולכן כרגע אני די נעול על ה-JBL GTO 1004 שאכן מוציא 100W לערוץ.

חפש לך סאנדאון 100.4, ותהנה!

לא מצליח למצוא שום דבר על החברה הזאת מה שמחשיד מאוד.

קיקר ZX 650.4

מגבר חזק ואיכותי

(במקרה אני מוכר אחד כזה..)

תודה על ההצעה - זה מגבר ישן מאוד? אני לא מוצא עליו שום דבר בחנויות.

חברים, כמו שאמרתי, אני די נעול על ה-JBL GTO 1004.

מה אומרים? עליית מדרגה מבחינת איכות (עוצמה לא מעניינת אותי) ?

Bimmer

פורסם

הסאנדאון והקיקר עדיפים על ה-JBL.

שניהם מגברים מצויינים ושניהם באמת OVERKILL למערכת שלך. בכל זאת בגלל מחירם הסביר כיד שנייה ומחירו הגבוה לפעמים של ה-JBL כיד שנייה - אולי עדיף לך להשקיע עוד 200 שקל וללכת על משהו כזה שיכול להחזיק אותך גם אם תחליט לשפר את שאר הרכיבים בהמשך.

תזכור שהקומפוננט שלך לא משהו. מדובר בסדרה נמוכה יחסית וסביר להניח שמתישהו תחליט שאתה רוצה לשדרג אותו

בהצלחה.

פורסם

הjbl לא יתן לך שדרוג משמעותי לעומת הסוליד אודיו שיש לך כיום.

עדיף לך להשאר איתו בנתיים, ולחסוך למשהו יותר משמעותי כמו סט קומפוננטיותר איכותי או אם כבר, אז מגבר יותר איכותי.

under construction..

פורסם
הסאנדאון והקיקר עדיפים על ה-JBL.

שניהם מגברים מצויינים ושניהם באמת OVERKILL למערכת שלך. בכל זאת בגלל מחירם הסביר כיד שנייה ומחירו הגבוה לפעמים של ה-JBL כיד שנייה - אולי עדיף לך להשקיע עוד 200 שקל וללכת על משהו כזה שיכול להחזיק אותך גם אם תחליט לשפר את שאר הרכיבים בהמשך.

תזכור שהקומפוננט שלך לא משהו. מדובר בסדרה נמוכה יחסית וסביר להניח שמתישהו תחליט שאתה רוצה לשדרג אותו

בהצלחה.

קומפוננט לא איכותי? וואו קצת הפתעתם אותי, אבל לא נורא.

שני שינויים בדרישות:

• אם הקומפוננט באמת לא כ"כ איכותי אז אכן אני רוצה מגבר שיתן לי את האפשרות לשדרג את הקומפוננט, כלומר מגבר שיוכל להתמודד עם קומפוננט ברמה מעל הנוכחיים.
  • משהו ששכחתי לציין ומאוד חשוב: החלטתי שהמגבר יהיה חדש ולא יד שניה

אשמח לשמוע את דעתך לגבי המגברים הנ"ל עכשיו שמדובר על מוצרים חדשים בלבד.

הjbl לא יתן לך שדרוג משמעותי לעומת הסוליד אודיו שיש לך כיום.

עדיף לך להשאר איתו בנתיים, ולחסוך למשהו יותר משמעותי כמו סט קומפוננטיותר איכותי או אם כבר, אז מגבר יותר איכותי.

המטרה שלי כרגע היא לשפר את המגבר - ה-JBL באמת לא עליית מדרגה מספיק רצינית?

שמעתי עליו המון דברים טובים ולא רק בפורום הזה, בכל האינטרנט.

הרבה מקורות אפילו מזהירים שעם המגבר הזה צריך קומפוננט חזק כדי לא לשרוף רמקולים פשוטים יותר.

Bimmer

פורסם

בוא רגע נשים דברים בפרופורציות.

ה-JBL הזה מגבר טוב. יחסית למחיר שלו. עד 1000 ש"ח כחדש הוא קנייה מומלצת.

אבל אם אתה משווה אותו למגברים אחרים כמו הסאנדאון והקיקר שהציעו כאן, אז הוא קצת פחות טוב.

אם אתה רוצה רק חדש עד 1000 שקל, אז תקנה את ה-JBL. אין פה יותר מדי ויכוח. יש עוד כמה אלטרנטיבות, כמו רוקפורד 300.4 אבל - ת'אכלס - עדיף לך הJBL.

אני לא מבין עדיין למה לא לקנות יד 2. הקיקר נשמע אחלה אופציה, לא יודע באיזה מחיר הוא מוצע לך. כחדש מחירו היה סביב ה-1500. אם ביד 2 אתה קונה אותו באיזור ה-600-700 זה נשמע עסקה לא רעה.

חוץ ממנו יש עוד לא מעט מגברים מצויינים כאן בפורום יד 2 במחירים סבירים בהחלט.

• תוכן חדש...