Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,אמנם עדיין לא מכרתי את הרכב שלי,אבל אני חושב לעתיד ובינתיים נוצר לי בלאגן אחד גדול בראש.

רק לאחרונה התחלתי להתעניין בסאונד לרכב והחלטתי שברכב הבא שלי תהייה מערכת קצת יותר רצינית(בכל זאת,מגבלות תקציב)מאלו שהיו לי עד היום(מערכות?!יותר משהו שמוציא צליל כלשהוא).

אני רוצה להרכיב מערכת בסכום של עד 3000 ₪ שתכלול יחידת ראש,רמקולים ומגבר,ללא סאב.

עכשיו ללא עיכוב נוסף נעבור לשאלות:

א.האם במערכת ללא סאב עדיף להרכיב רמקולים 6x9 מאחורה?במידה וכן על אילו רמקולים אתם יכולים להמליץ לי?

ב.אילו קומפוננטים הייתם ממליצים לי להרכיב אם הייתי אומר לכם שסוג המוסיקה שאני שומע היא בעיקר ישראלית כמו אריק ברמן,יוני בלוך,שלמה ואהוד(ארצי ובנאי כן?) ואני אוהב צליל חם.כמו כן,הרבה,בדגש על הרבה יותר חשובה לי האיכות מהכמות ובכל זאת שאני לא אצטרך להגביר את היחידת ראש עד הסוף או כמעט עד הסוף בשביל לשמוע משהו(אני יודע שככל הנראה זה לא יקרה,אבל ככה אני רגיל מה״מערכות״ הקודמות שלי).יותר מדי דרישות לתקציב מוגבל? טוב נו,לפחות ניסיתי.

ג.על איזה יחידת ראש הייתם ממליצים לי?

ד.על איזה מגבר הייתם ממליצים לי?

דרך אגב,יד שנייה בא בחשבון,אבל ממש אודה לכם,אם אתם כבר מציעים יד שנייה שממש תראו לי מי מוכר את מה שאתם מציעים מיד שנייה,פשוט מעולם לא התעסקתי עם יד שנייה ואין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל,סליחה אם הדרישה מוגזמת,אתם לא חייבים,אבל זה יהיה ממש נחמד מצדכם.

נ״ב

ראיתי וקראתי הרבה נושאים שנפתחו עם דרישות די דומות לשלי,ובדיוק מכאן נובע כל הבלאגן בראש שדיברתי עליו במשפט הראשון,לכן הרגשתי צורך לפתוח נושא חדש רק בשבילי שתוכלו לכוון אותי יותר טוב.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

3000 שקל זה סבבה לגמריי, בייחוד אם אתה פתוח יד 2

דבר ראשון במחיר של 6/9 אפשר להביא אחלה סאב מיד 2 ,6/9 זה לא ממש למי שמחפש איכות

ואל תדאג מגבר ,סט קומפננט וסאב , לא תצטרך "להגביר" עד הסוף לעולם (זה יהיה חזק מידיי)

כשתקנה את הרכב ותרצה להרכיב מערכת ,תתעניין יותר לעומק,אולי תבוא לאחד המפגשים להתרשם, תקבל גם דגמים מועדפים

ןלןןת דעת ואז תקנה

SCANSPEAK

פורסם

כן,זה די ברור לי שבבוא העת אגיע למפגש ואשמע מערכות,רק שמשום מה נדמה לי שכל מערכת אשר אפשר לשמוע במפגש היא לא כזאת שאוכל להרשות לעצמי.בכל מקרה,תודה על ההמלצה,תיושם.

פורסם
כן,זה די ברור לי שבבוא העת אגיע למפגש ואשמע מערכות,רק שמשום מה נדמה לי שכל מערכת אשר אפשר לשמוע במפגש היא לא כזאת שאוכל להרשות לעצמי.בכל מקרה,תודה על ההמלצה,תיושם.

זה ממש לא נכון יש הרבה חברה עם מערכות בסיסיות (גם שלי ) , ויש חברה שבישבילהם זה הפך להובי ואצלהם יש ציוד רציני מאד ,שכולל גם מחשבים...אין לזה סוף , תבוא למפגש , תתרשם ,ותבין איפה אתה עומד , בסך הכל עם 3000 שקל אפשר להגיע לאחלה תוצאה ! שלא נופלת ממערכות הרבה יותר יקרות

לי יש מערכת דיי זולה , אנשים במפגש שמעו ולא האמינו (ממש היו בהלם אחרי שהם שמעו...) שאפשר להגיע לתוצאה כזו עם תקציב דיי נמוך

בגדול מערכת יקרה יותר נשמעת יותר טוב ... אבל וזה אבל חשוב מעל תקציב מסויים ההבדל הוא מזערי

SCANSPEAK

פורסם

טוב,אם כך אתם אומרים אז העניין סגור.

בכל מקרה רציתי להגיע למפגש,עכשיו יש לי סיבה עוד יותר טובה להגיע.

תודה

פורסם

תודה על הפירגון :wink:

מרק- אתה מוזמן להגיע היום למפגש סאונד בתל חנן שבנשר, להתרשם ממערכות שונות ולבסוף להחליט על מפרט למערכת בתקציב שלך.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה רבה על ההזמנה.

היום לצערי לא אוכל להגיע(גם כן התואר הזה עם ההגשות שלו).

למיטב הבנתי מתקיים מפגש כל שבועיים(להוציא מקרים חריגים)ולכן יותר מאשמח להגיע לאחד המפגשים הבאים. 

• תוכן חדש...