Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה איקון אתה לוחץ

האיקון ששיך לוינדוס או לתכנה של הכרטיס?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לגבי הספק, זרוק לפח. אף אחד לא יודע להגיד מה בדיוק נפגע וחבל שתחזיר את הפיוז ואז תשרוף משהו אחר.

לגבי כניסה לרשת, תיכנס להגדרות הראוטר ותשחרר את הזכרון של ה DHCP.

פורסם

מה הדגם של הראוטר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עזרה נוספת מהמומחים.

הבאתי ספק אחר למחשב הנייח,החלפתי אותו,המחשב נדלק אך אין מסך(מחובר לLCD).

מה יכולה להיות הסיבה? החיבורים מחוברים כמו שצריך.

תודה.

פורסם

יתכן יש גם חיור השנה לכרטיס מסך שפספסת

ולא ענית על מה ששאלתי מיקודם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עדכון קטן למי שזה מעניין אותו:

הבעיה בנייד נפתרה כנראה,הפתרון היה די פשוט,הסרת הרשת מהמחשב וחיבורה מחדש,עד עכשיו עובד ללא רבב.

לגבי הנייח,הלכתי לחנות להחליף ספק(WELLCOM למי שמכיר),הספק הראשון שהם החליפו לא עבד שם,השני עשה ניצוץ בהארדדיסק ולפי מה שהבנתי מהטכנאי,כנראה שההארדדיסק הוא זה שגרם לכל הבעיות מלכתחילה .

מכיוון שזהו מחשב פשוט שמיועד לאינטרנט וצפייה בסרטים רגילים בלבד,לא ביצעתי שום מהלך של החלפת חלק או משהו,אני אשקול רכישה של נייח פשוט אחר ב1000 שקלים.

שאלות טכניות למומחים:

מה שהטכנאי אמר לי הגיוני? יכול להיות שבאמת הכונן הוא הגורם לכל הבעיות מלכתחילה?(אין לי ספק שכרגע הכונן כנראה לא תקין כי יש רכיב שרוף בכרטיס שלו),הכונן הוא מתאריך ייצור 08\12.

שאלה שניה היא האם יש למישהו כונן זהה שהוא לא תקין שניתן להשאיל את הכרטיס על מנת לראות אם ניתן להוציא מידע מהכונן שלי?

מצורפים תמונות של הכרטיס עם הרכיב השרוף והדגם של הכונן.

תודה.

2012-05-24 12.53.40.jpg

מתוקן.jpg

• תוכן חדש...