Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח ונרגש להביא לידיעתכם שבסימן טוב ומזל טוב נמצא הפתרון לבעיית תאונות הדרכים בישראל!

סוף סוף הבטחון האישי חוזר לאזרחים וניתן לשהות ברחובות ובדרכים ללא פחד, והכל בזכות המבצע החדש מבית אגף התנועה.

במסגרת המבצע, העונה לשם "טיסה נמוכה", כל נהג שיתפס בעודו נוהג במהירות של לפחות 150 קמ"ש יזכה תוך ימים ספורים לביקור של שוטרי ימ"ר בביתו, שיחרימו את מכוניתו ויובילוהו אחר כבוד למעצר ומשם לשיפוט מהיר.

חושבים שהמעשייה הזאת היא פרי דמיוני הקודח? הלוואי.

אותי מעניינים כמה דברים: האם שוטרי הימ"ר שיישלחו להביא את החשוד באמת יגיעו לביתו, או רק ידווחו שהיו שם?

האם כאשר אני אתקשר למשטרה ואדווח על נערים שיכורים שמקימים באישון לילה רעש מחוץ לביתי, אותם שוטרי ימ"ר יגיעו באותה התלהבות לטפל בבעיה?

ובכלל, אם בוחנים את החודש האחרון, כמה אנשים נהרגו כתוצאה מנהיגה במהירות העולה על המותר בחוק? וכמה נהרגו כתוצאה מפשעים אחרים?

המשטרה הזאת מנסה להמציא את עצמה כל פעם מחדש. נשבר כבר :x

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אה, יפה. כלומר ששוטרי הימ"ר-ים למיניהם פתרו כבר את כל מקרי האונס המזעזעים ששמענו עליהם בחדשות, אלימות הנוער והפשיעה הכללית! ואתם אומרים שהמשטרה פה מחורבנת

מעכשיו אל תאמרו משטרת ישראל אלא תאמרו סמרטטת ישראל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברצח,אונס וכו' יתעסקו ימ"ר מחוזי (כמו ימר ת"א או ימר מרכז). אף אחד לא הולך לקחת אותם ולהפנות אותם לענייני תנועה.

מי שמתעסק בתנועה זה ימ"ר את"ן שמתעסק רק בדברים שקשורים בתנועה.

חבל שמתעסקים שם יותר בדברים שמצטלמים טוב ונשמעים ופחות בדברים שגורמים באמת לתאונות.

V5

פורסם

כמה גדול התקן של משטרת התנועה לעומת שאר המשטרה כולה?...

ואחרי זה מתפלאים שיש פשע, אבל הפושעים לא נכלאים, הסיבה היא שהם לא בורחים מהזירה במהירות מופרזת. :?:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשחושבים על זה, אנחנו מתעצבנים לחינם. פעם הבאה שיש פשע לידכם, פשוט קחו את הרכב ותעברו מול מצלמה ב-160. הגעת המשטרה מובטחת :-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נוגד את עקרונות המדינה. איסוף מהבית ומעצר עולים כסף...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלעד,

זה פשוט שירות חדש במסגרת מבצע ״שוטר, עד דלת ביתך״, השוטר מגיע ואוסף אותך בניידת ממוזגת שבה יוגשו לך משקאות קלים מידי דיילות שחורדניות.

אם חשקה נפשך בשדרוג השירות אתה יכול לומר לשוטרי ימ״ר שידפקו על דלת ביתך שהם יושבים על הפין שלך, פעולה זאת תעביר אותך מיד למחלקת שימור לקוחות AKA יס״מ.

יש דיבורים על כך שבעתיד ישולבו כוחות של סיירת מטכ״ל למתגוררים במרכזי העיר או כוחות שייטת למתגוררים בקרבת הים או לדיירת חנין זועבי, השם לא ייקום דמה.

אז מה אם יאנסו אותך בחניון, ידקרו אותך בדוכן פלאפל, יגנבו לך פקקי ונטילים או יעוף עלייך טיל לאו טועה (לתושבי נתניה)- העיקר כולם ינהגו כחוק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ובכלל, אם בוחנים את החודש האחרון, כמה אנשים נהרגו כתוצאה מנהיגה במהירות העולה על המותר בחוק? וכמה נהרגו כתוצאה מפשעים אחרים?

המשטרה הזאת מנסה להמציא את עצמה כל פעם מחדש. נשבר כבר :x

קח שנה אחורה, אני מאוד בספק אם מישהו נהרג כתוצאה מנהיגה במהירות העולה על 150 קמ"ש.

תמרור עצור? פס לבן? עזוב אותך שטויות...

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

המצב כיום במדינה:

נגיד ומישהו ממהר לאנשהו, מבחינת חומרת העבירה עדיף לו לתפוס בן אדם עם רכב לאיים עליו שאם הוא לא ייסע לשם במהירות הגבוהה ביותר הוא ירצח אותו, ואז בסוף הוא אכן ירצח אותו. (אפשר להחליף את זה באונס, דקירה או כל פשע שעולה בדעתכם אבל חס וחלילה שלא תחשבו לזרוק נעל על שופט)

זה עדיף לו מאשר להיתפס על מהירות. :idea:

פורסם

בואו נראה....

שנת 2011: 158 מקרי רצח, 219 מקרי נסיון לרצח.

הרוגים בת"ד - 136.

כמות תאונות הדרכים כתוצאה ממהירות - 4%.

כן, המשטרה בהחלט יודעת איך לסדר את העדיפויות שלה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...