Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש שם לב להבדלים בין דור רביעי לשלישי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני לא מרגיש בהבדל.

אצלנו בעבודה יש משרד עם אינטרנט 5 מגה ומשרד בעיר אחרת עם אינטרנט 100 מגה ואני לא רואה הבדל,גם בימי המלחמה בעזה שראינו עם 5 מגה צפיה ישירה ובטח שלא בגלישה.

קל וחומר בנייד -דור 3 במהירות-20-42 מגה מול דור 4 במהירות 50-150 מגה.

לדעתי זה סתם גימק שיווקי נטו.

פורסם

אכן, נצפה בנקסוס 5 שלי אייקון של LTE, על גולן טלקום (בלי נדידה לסלקום) הבוקר. מהירות בינונית של 20/10, אמנם.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

גם חלק מבעלי ה-OPO דיווחו על LTE בגולן טלקום.

היום או מחר אני אפעיל את ה-OPO שקיבלתי ואדווח מהשטח ;)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ברגע שיגיע הסים אדווח אם יש דור רביעי או לא בגולן.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

גולן כרגע בניסוי דור רביעי (יש כבר לחלק מהעובדים) ואומרים שבקרוב יהיה.

נ"ב הייתי אצלהם בפגישת עבודה והתרשמתי לחיוב מאד מהרזון של החברה לטובה. מיכאל גולן מסתובב במסדרון ויושב בפינת קפה כאחד העובדים וכל החברה שטוחה לגמרי בלי דאווינים ו9 רמות של סמנכלים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

היום עליתי מול נציג של גולן שגמגם ולא ממש הבין מה אני רוצה מהחיים שלו.

נמתין.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

עדכון מהודעתי הקודמת - LTE החל לעבוד על הxperia sp של אחי.

אך עם זאת הקליטה מאוד נמוכה באיזור צפון תא ולכן המהירות לא גבוה במיוחד.

Aprilia Shiver 750

פורסם

המהירויות המקסימליות שדווחו עם גולן היו באיזור ה 25 ביורד ו 10 בעולה. גם עם רמת קליטה אופטימלית, בספק אם ניתן יהיה להשיג יותר מזה כל עוד שאר התדרים לא נפתחו לשימוש.

פורסם

אימייל שהגיע מגולן בתור אחד שעובד איתם

החל מהיום כל לקוחות גולון נהנים מגלישה בדור הרביעי בכל החבילות למעט החבילה הכשרה – בהתאם לנפח החבילה שלהם. הגלישה ב-LTE היא רק באיזורים בהם יש כיסוי של הדור הרביעי וכמובן רק במכשירים תומכים

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)

אכן, תמו הספקולציות. ויש חדשות מגניבות - חבילת גלישה של 20 ג'יגה בחבילת ה 99 ש"ח!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4604727,00.html

הבעיה - LTE עדיין לא פעיל עבור חלק שכן נמצאים באיזורי הכיסוי ובעלי מכשירים תומכים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...