Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

10 דקות, האוטו עמד לבד בחניה מלאה ברכבים ליד רחוב המסגר בדיוק 10 דקות.

10 דקות הספיקו לבן שרמו*ה הזה לפרוץ ל3 רכבים עומדים ולהוציא מהם תיקים.

לא נגעו במערכות, לא הזיזו מסמכים, רק תיקי נשים מלאים בפלאפונים, ארנקים על כל תכולתם ושאר תמרוקי נשים.

ללא ספק מישהו עשה תצפית וקפץ על ההזדמנות (התיקים לא היו במקום בולט לעין ונשארו ברכבים באופן חריג).

אז מה עושים?

בחור למוד רכבים פרוצים שכמוני לא התרגש, חסם את האשראי של אישתו (שהיא מתעקשת להגדיר כ"שלנו" למרות שהוא ניזון רק מהמשכורת שלי :wink:), התקשר למפעיל הסלולרי כדי לחסום את המספר, ניקה קצת את הזכוכיות, הרגיע את האישה ונסע הביתה.

בפעם הקודמת זה נגמר בנזק של אלפי שקלים בצורת מערכת גנובה על כל מרכיביה, אתמול היה משחק ילדים לעומת הפוגרום ההוא.

מה שמוזר קצת בדיעבד שאף אחד מבעלי הרכבים הפרוצים לא חשב לרגע לערב משטרה.

גם בפעמים הקודמות לא הייתה התערבות משטרתית.

למען האמת אני לא מכיר אף אחד שהזמין משטרה בעקבות פריצה לרכב.

במכון הזגגות היום בבוקר הייתי עד לעוד המון רכבים פרוצים מהלילה האחרון, אף אחד לא התקשר למשטרה.

למה, האם כולם התייאשו מהמשטרה או שסתם עושים לה חיים קלים?

האם תופעת הפריצה לרכב נפוצה הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים (אף אחד לא מתלונן, אין תיעוד)?

האם לכם פרצו לרכב ועירבתם משטרה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האם כולם התייאשו מהמשטרה או שסתם עושים לה חיים קלים?

גם וגם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לי פרצו פעמיים לשני רכבים שונים.

בפעם הראשונה פרצו לרכב חברה, גנבו את המערכת (שהגיעה עם הרכב- היה מדובר במגאן גירסת ליסינג עם רדיו דיסק מעפן שאפילו לא קרא MP3- ולא מדובר בתקופה שקריאת MP3 היתה דבר נדיר), רוקנו את תא הכפפות (לא היה שם שום דבר בעל ערך) וגנבו קצת עודף שהיה ברכב.

התקשרתי למשטרה, נסעתי לתחנה, הגשתי תלונה וכמובן שלא שמעתי מהם יותר (עוד חשבו לקחת טביעות אצבעות מהרכב אבל בסוף ויתרו כי לא היה מי שיקח, היתה שעת לילה).

בפעם השניה פרצו לרכב שלי, הבני זו*ות ניסו לשלוף את המערכת ולא הצליחו- הרסו את כל הדשבורד מסביב למערכת ובסוף גנבו רק את הפאנל (שלא שווה להם כלום אבל זה השבית את המערכת מכיוון שהיה מדובר ב HU של בלאופונקט שהביאו לי במיוחד מארה"ב ולא היה קיים בארץ, ואפילו באיביי לא הצלחתי למצוא את הפאנל בנפרד), וארגז כלים מהבגאז'. גם רוקנו את תא הכפפות- שום דבר בעל ערך, כמו קודם. היתה לי מאפרה מלאה במטבעות של 10 ש"ח- בזה הם לא נגעו. אגב, עד היום החלון ששמו לי במקום החלון שהם שבר לא יושב ממש טוב, אבל את הביקורת שלי על הזגג ועל העבודה הגרועה שעשה אשמור לשרשור אחר.

בכל אופן, גם הפעם התקשרתי למשטרה, נסעתי לתחנה, הגשתי תלונה, הפעם הגדילו לעשות ואמרו לי שאני יכול לשכוח מכל הדברים שלקחו לי (שזה הגיוני, אבל לפחות שינסו שיראה כאילו הם עושים מאמץ). מעבר לזה לא שמעתי מהם כלום גם בפעם הזאת.

אני בעד כן להודיע למשטרה- אולי בטעות הם יעשו עם זה משהו בסוף. אם לא נודיע להם בטוח שהם לא יעשו כלום.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני יכול להבין למה לא הזמינו משטרה, ועכשיו גם אתה תדע

סיפור:

פעם פרצו לי לרכב ביחד עם עוד רכב צמוד בחניה, ע"י שבירת חלון. על הרכב השני הייתה מודעת מכירה ככה שראיתי את המספר שלו והתקשרתי אליו על מנת שידע. בנתיים גם התקשרתי למשטרה.

בנתיים מסתבר שבעל הרכב השני היה בסביבה והגיע מהר מאוד. בניגוד אליי שאני לא נגעתי ברכב(אולי הגנב השאיר טביעות אצבע...), לבחור השני לא היה אכפת, הוא נגע בכול איזור הדלת ומכסה המנוע חופשי. עד שהמשטרה הגיע הוא כבר הספיק לכסות את החלון השבור ובנתיים לעזוב את המקום.

כשהמשטרה הגיעה, נסעתי למלא דו"ח על רכב גנוב ואח"כ גם נסעתי עם זיהוי פלילי לאיזור של 2 הרכבים לעשות בדיקה לטביעות אצבע. החוקר התחיל עם הרכב שלי וכצפוי לא מצא שום טביעות אצבע. לאחר מכן הוא עבר לרכב השני. אני שכחתי בכלל להגיד לו שזה חסר ערך כי הבחור השני כבר נגע אלף פעמים באיזור הדלת ומכסה המנוע, ותנחש מה? גם ברכב השני הוא לא מצא שום טביעות אצבע!!!

כניראה שיש אנשים שכבר הבינו שהדברים האלה הם לא יותר מהצגות, ולכן אין טעם לשרוף את הזמן. גם ככה הביטוח משלם.

פורסם

זה לא נכון. בזמנו ניסו לגנוב לי סובארו ליאונה, הלכתי להגיש תלונה, הגיע אלי חוקר, לקח טביעות אצבע מהאוטו וגם כאלה שלי.

אני מניח שביום שהבן זונה שניסה לקחת את האוטו ייתפס על גניבת במבה ויקחו ממנו טביעת אצבע, יעלה גם המקרה הזה.

אנשים לא מתלוננים בכלל, אז בטח שלא יהיה שום רישום ולא יקחו גם טביעות אצבע.

• אחראי פורום
פורסם

פרצו לי פעם בטבריה, שברו חלון, גנבו מערכת ודיסקים. ניסו גם לפרק את הרמקולים אבל משום מה דילגו (אחת המסגרות היתה שבורה).

באותה חניה פרצו עוד שני רכבים, אחד מהם רוקן לחלוטין מכל אביזר אודיו (והוא היה עמוס).

האוטו היה מלא טביעות אצבעות. טלפון למשטרה :"בוא תגיש תלונה".

השוטרים, בחוסר חשק מובהק, לקחו פרטים וסיפרו על כל הגניבות אבל גם זה לא גרם להם לעשות שום פעולה נוספת לטובת העניין.

"זיהוי פלילי נמצא בפריצה בעפולה, יגיע יותר מאוחר".

הבנתי שהמז"פ שם חולש על איזור גדול ומורכב מצוות אדיר של שוטר אחד בשם אריה.

לא רואה סיבה שאתקשר אליהם אם יקרה עוד מקרה כזה.

כמה חודשים אחרי זה פגשתי את המערכת שלי בבוטקה של שומר באחד החופים בכנרת. היה מרגש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לפני כמה שנים טובות פרצו לי ל-206 gti צמוד לרחוב קיבוץ גלויות וגנבו מע' סטריאו (כמעט שלמה) שכללה די וי די, רמקולים 6 על 9 של בוסטון וסאב.

פירקו את כל הדש כדי להוציא את הדאבל דין.

מאחר ותחנת המשטרה קרובה מאוד ניגשתי, והגשתי תלונה.

חוקר מז"פ ניגש לאוטו לבדוק טביעות אצבע על הדש מבפנים וגם מצא...

רק שנאמר לי לאחר מכן ששמו של העבריין הבן אלף ז*** לא במאגר...

אולי עוד יתקשרו יום אחד? :roll:

תמיד שווה לפנות אל חסרי התועלות הללו - לפעמים הם מפתיעים.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני מחכה לקרוא פה על זה שהגיש תלונה במשטרה והמשטרה תפסה את הנבל ו/או החזירה את הרכוש שנגנב. מצד שני, אני לא כזה חובב מדע בדיוני.

לי פרצו לניסאן סאני 1993 (לפני שנתיים!), התחשבו, שברו חלון אחורי קטן. אולי הופתעו מהאזעקה המגמגמת או שמישהו הפריע להם, כי כלום לא נלקח. להגיש תלונה? - הזמן שלי יקר מדי! בהעדר ביטוח מקיף אני גם לא זקוק לניירת המשטרתית.

:turn-l:
פורסם

בתימצות,

הביפר צפצף ב-3:00 בבוקר, רצתי לחלון, פורץ בתוך הרכב עם 2 שומרים מבחוץ ומאזדה ממתינה עם נהג, רץ לחדר לוקח אקדח, רץ למטה והגנבים כבר ברחו (אח שלי צעק להם), נכנס לרכב ומתחיל לחפש אותם, עוצר ניידת בילוש ונותן להם אינפורמציה, אחרי רבע שעה נכנס לתחנת משטרה כשלגופי רק בוקסר ובידי אקדח, מגיש תלונה וחוזר לישון.

הנזק- זוג 6x9 ורדיו דיסק חצי בחוץ שלא הספיקו לגנוב, פלאפון ישן שגנבו מהתא כפפות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לי פרצו בב"ש את הפריצה הכי מנומסת שיש. בלי לשבור חלון, עם נזק למנעול דלת נהג (המנעול עבד, רק לא עם המפתח), לקחו רדיו דיסק ומצלמה דיגיטלית פושטית מתא הכפפות.

הגשתי תלונה, לקחו טביעות אצבע והתיק נסגר כמובן לאחר זמן מה.

מה שהכי הצחיק אותי זה שגיליתי שהמקיף שלי לא מכסה את הנזק למנעול, אם כי בהחלט סידר לי שדרוג משמעותי לרדיו דיסק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
10 דקות, האוטו עמד לבד בחניה מלאה ברכבים ליד רחוב המסגר בדיוק 10 דקות.

10 דקות הספיקו לבן שרמו*ה הזה לפרוץ ל3 רכבים עומדים ולהוציא מהם תיקים.

לא נגעו במערכות, לא הזיזו מסמכים, רק תיקי נשים מלאים בפלאפונים, ארנקים על כל תכולתם ושאר תמרוקי נשים.

מי משאיר תיק באוטו במקום גלוי בימנו ?

חלילה אני לא מצדיק את החארות שפורצים לרכבים, מאחל להם את כל הרע שבעולם,

אבל אם יש תיק\פלאפון וכדומה במקום גלוי, זה מעלה בעשרות אחוזים את הסיכוי לפריצה,

גם אם יש עוד רכבים מסביב וגם אם הסידור ממש קצר,

זה עדיין לא אומר שאין איזה מנוול שמחכה לשעת כושר.

so far so good so what

פורסם

חתכו את הגומייה סביב החלון משולש האחורי ,שלפו את החלון בשלמותו וכך פתחו את הדלת האחורית.

נגנב לי תיק שכלל בתוכו אוסף של 32 אלבומי מוזיקה נדירים ומקוריים. לא חשבתי לשנייה על הרכב אבל על האלבומים אני חושב עד היום .

תיקנתי את החלון והלכתי לשתות :morning: של הבוקר.

Gn'f'R

פורסם

פרצו את החלון האחורי הקטן ! לא גנבו כלום

למזלי אני לא מתהדר באיזו מערכת מקצועית ויש לי קלטת ברכב (כן כן) אבל מה, עם חיבור AUX

ככה שדיסקים אמנם לא נכנסים אבל עם הפלאפון שומעים בכיף, יחד עם רמקולים מעולים.

נראלי השיטה הכי טובה למניעת גניבות רדיו דיסקים :)

Miata ND2

פורסם

איזה כיף לגור בסינגפור...

בפעם האחרונה שפרצו פה לרכב זה היה לפני 15 שנים ואת הגנב תלו בכיכר העיר.

מאז אפשר להניח סטפה של שטרות 100 דולר על הדשבורד ואף אחד לא מעז לחשוב על לפרוץ לרכב.

לא לשרוט, לא לגנוב סמל, גאנט, ספויילר...

הבנתם את הרעיון.

בשיא הרצינות, עד שלא ינקטו ביד קשה נגד עבריינים (בכל תחום) המשטרה היא בזבוז זמן.

רוצים לעשות מעשה, פנו למחוקקים שיחמירו ענישה בחקיקה וישחררו תקציבים למשטרה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני שנה וחצי בערך הייתי בבית מלון בטבריה מול המלון חניית עפר עצומה , במרחק 20 מטר מעמדת השומר ,בזמנו נסעתי על שרייד 93

יום למחרת נעמד בפתח המלון ומבחין במשהו מוזר באוטו שלי, חוצה את הכביש,רואה שהכניסו לום בין החלון לגג ובלי רחמים נתנו אחלה כיפוף לדלת ופתחו אותו ,ישר אני מנסה להבין מה חסר ואני רואה את המערכת זרוקה על המושב(מערכת ב150 ש"ח) ומשענת יד בין המושבים חסרה ,פותח את תא הכפפות ומזהה כי נעלם גם בושם .

החלטתי להתקשר למשטרה אמרו לי תגיע לתחנה תגיש תלונה ,אמרתי אוקי אני מגיע

נכנס לאוטו מנסה להניע אין סטרטר, אני עוד בהלם מכל הסיטואציה יוצא מהאוטו פותח מכסה מנוע ומבחין כי המצבר איננו (הנזק הכספי העיקרי)

מתקשר למשטרה ומודיע כי אין באפשרותי לבוא ,שלחו ניידת כמובן טפסים ועוד אבל לא באמת ציפיתי שזה יטופל ונכון להיום שום כלום(כמה מפתיע)

מאור

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

• תוכן חדש...