Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע המון אנשים מקטרים על הממשלה הנוכחית, אני גם רואה המון שליליות בטוקבקים, שלא לדבר על המחאות החברתיות שמתמקדות בפועלה של הממשלה.

אני לא פוסק לכאן או לשם, וזה לא נועד להיות דיון פוליטי בקשר למחליפים או לבחירות, או דיון ימין שמאל - כל אלו לא מעניינים. רק מעוניין לשמוע על דברים שנעשו במהלך הקדנציה האחרונה שהפריעו לכם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה יותר מה לא נעשה מאשר מה שכן.

לא התקדם תהליך השלום ומאידך גם לא בטחון לתושבי עוטף עזה (כיפת ברזל היא לא השג של הממשלה).

לא שופר השירות לאזרח למרות שיש שר ייעודי לכך, מיקי איתן.

לא טופלה הריכוזיות במשק.

לא מספיק טופל שוק הנדלן.

אופק חדש לא שינה משמעותית את איכות החינוך.

לא הוקל נטל המיסים או לחליפין קיבלנו תמורה הוגנת עבורם.

לא טופל נושא השכרות והאלימות בחברה.

לא השתפר הבטחון האישי לאזרח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא רק שהנושאים שציין ידידי מלמעלה לא טופלו - אלא הם אף הוחמרו ובצורה משמעותית - כפי שכולנו מרגישים זאת על בשרנו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני חושב שאין מקום לבוא בטענות כלכליות כלפי הממשלה הנוכחית כי היא לא זאת שיצרה אותם, והטיפול בהם זה לא משהו שלוקח יום יומיים אלא תהליך ארוך. ואני באמת ובתמים חושב שהממשלה אכן שמעה למחאה ופועלת על מנת לצמצם את יוקר המחייה(אישית, מאז המחאה אני רואה בניית בתים חדשים בקצב כפול אם לא לא יותר ממה שהיה לפניה)

הטענות היחידות שלי לממשלה, כמו לכול ממשלות הימין לרוב(אני ימני בדעותי) היא הכניעה לסחטנות הדתית של המפלגות הדתיות, כשהן כבר מעבירות היום חוקים מיוחדים למגזרים שלהם ללא שום בושה(חוק טיפולי שיניים חינם לילדים, חוק מתן קצבאת לסטודנטים עם 3 ילדים וכו')

ובאופן כללי, המשך האימפונציה הכללית לזה שהחינוך והתרבות במדינה מדרדרים יותר ויותר.

פורסם
אני חושב שאין מקום לבוא בטענות כלכליות כלפי הממשלה הנוכחית כי היא לא זאת שיצרה אותם, והטיפול בהם זה לא משהו שלוקח יום יומיים אלא תהליך ארוך.

אוקיי, ועדיין, צריך להתחיל אותו...:?

ואני באמת ובתמים חושב שהממשלה אכן שמעה למחאה ופועלת על מנת לצמצם את יוקר המחייה(אישית, מאז המחאה אני רואה בניית בתים חדשים בקצב כפול אם לא לא יותר ממה שהיה לפניה)

כן, עבור העשירים שכנראה הפעילו לחץ. נדל"ן זו השקעה מצויינת לטווח ארוך.

הטענות היחידות שלי לממשלה, כמו לכול ממשלות הימין לרוב(אני ימני בדעותי) היא הכניעה לסחטנות הדתית של המפלגות הדתיות, כשהן כבר מעבירות היום חוקים מיוחדים למגזרים שלהם ללא שום בושה(חוק טיפולי שיניים חינם לילדים, חוק מתן קצבאת לסטודנטים עם 3 ילדים וכו')

ובאופן כללי, המשך האימפונציה הכללית לזה שהחינוך והתרבות במדינה מדרדרים יותר ויותר.

יש מספיק טענות כלפי הממשלה הזו, וזו שלפניה, וכנראה גם לזו שאחריה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בהתחשב בכך שאם לא יצוץ כוכב חדש הממשלה הנוכחית תזכה גם בבחירות קרבות (4 בספטמבר) אז התלונות ישארו זהות לממשלה הבאה.

יוקר מחייה, ריכוזיות המשק, שוק הנדל"ן אינם בעיות של הממשלה הנוכחית, אלה בעיות שלא צצו ביום וגם כשיתחילו לטפל בהן זה לא ייקח יום להגיע לפתרון.

גם לי יש בעייה עם הכניעה לדתיים, הם מתנהגים כמו הבריון השכונתי שצועק "תביא ת'כדור, אין משחק!!!", ואכן, כל ממשלה, בתורה, נותנת להם את הכדור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הבריון השכונתי שצועק "תביא ת'כדור, אין משחק!!!",

אתה כזה בת ימי לפעמים...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
... הכניעה לסחטנות הדתית של המפלגות הדתיות ...

איך שהוא יש לי תחושה ששום בחירות בעולם לא ישנו את הדפוס הקבוע הזה

בפוליטיקה הישראלית, או בכלל בפוליטיקה עם עודף מפלגות.

זה חטא שמנהיגי העם אשמים בו מקום המדינה -

כמעט תמיד שותפו בממשלות מפלגות קטנות שזכו בתמורה

ל"העלמת עין" ושאר הטבות לטובת ה"שקט התעשייתי" הפוליטי.

- - - - -

בנוגע לשאלה המקורית:

מבחינה אישית-אגואיסטית גרידא, נדמה לי שהאינפלציה היא הדבר הכי מורגש -

הכול נהיה יקר יותר, בכל התחומים, חוץ ממכשירי חשמל. :roll::shock:

מה שאנחנו לא מרגישים זה משבר נדל"ן/בנקים - אבל בני אדם מתקשים מאוד לתת ציון

על משהו שנמנע (אם אכן נמנע, על זה כמובן אפשר להתווכח).

עכשיו יבוא falou וינסח את זה טוב יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גלובס עושים עבודה מרשימה בכל הקשור לנושא אחד שבטוח מפריע לרובנו: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000746571

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

* הצביעות - שאולמרט היה רה"מ ביבי נזף על גודל הממשלה. עכשיו יש 38 שרים וסגני שרים.

* פערים חברתיים - שאין שר רווחה ובריאות במשרה מלאה פתרונות ותוכניות משמעותיות לא מתרחשות.

* חוסר תכנון וביצוע - קל להאשים את ממשלות העבר אבל במשך 3 שנים לא היתה שום תוכנית לטווח ארוך/בינוני פרט לתוכניות שנבעו מכיבוי שריפות כמו דו"ח טרכטנברג.

* פופוליזם מול החרדים - גם מצד ליברמן שנכנע במשך כל הקדנציה.

* חוסר עמידה ביעדים שנבאו ממצע הבחירות.

*חוסר שקיפות שלטונית.

*התעסקות בזוטות - ארגוני השמאל, בג"צ כו' במקום להתמקד בבעיות הקיומיות.

*מינויי שרים לא רלוונטים - שרים בלי תיק, שרים ללא יכול ביצוע וכו'.

פורסם

ועדיין אצביע ליכוד בבחירות הקרובות , או שלא אצביע כלל , פשוט כי אין משהו יותר טוב.

אשמח לשמוע למי אתם תצביעו ולמה אולי זה ישנה את דעתי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שיויון

שיויון בחלוקת קרקעות חינם

החזרת הפקוח הממשלה על המגזר הפרטי ,בעיקר בשיווק מוצרי יסוד חיוניים מים,מזון,חשמל,גז,חינוך ,דלק

ביטול חברות כח האדם בישראל

מתן סמכויות למפקחים על הבטוח הבנקים הרשות להגבלים

מתן זכיון להפעלת ערוצי תקשורת בבעלות העם

פתיחת שוק התחבורה

רפורמה שיויונית בחוק ההוצאה לפועל (ולא כמסחטת כספים של הרשויות ,אלא ככלי עזר עבור העסקים הקטנים)

הפסקת הפינויים בדיור הציבורי לאלתר

צימצום הרשויות המקומיות וצימצום הסמכויות

כל אלה לא רק שלא נעשו ,אלא ה"ההזנחה" ומדיניות עצימת העיניים התרחבה

ואנו רואים עליות מחירים בכל התחומים מאז תחילת המחאה

פורסם

יש הרבה דברים קטנים יחסית שמנו לפניי. מה שלי הכי מפריע זה רמיסת שלטון החוק והזלזול בבגץ.

לא ייתכן שבית משפט יוציא החלטה, המדינה לא תערער, תחכה לרגע האחרון ותפנה לדחיית ביצוע ההחלטה במטרה מוצהרת למצוא בינתיים דרך להכשיר את השרץ ולעקוף את בגץ.

כל הכניעות לסחטנות והבזבוז זה לא המצאה של הממשלה הנוכחית ולצערי זה גם לא ישתנה בהרכב אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...