Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(פיאט גרנדה פונטו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

מישהו יכול לתת לי חוות דעה על תיבות ההילוכים של הגרנדה ?

קראתי הרבה חוות דעת על הגרנדה ואני עד עכשיו לא מצליח להבין איזה בעיות יש בתיבה הרובוטית .

הדרך הגאונית להרוויח כסף באמצעות האינטרנט מפעילות של 3 דקות ביום.ללא צירוף חברים, ללא מצגות או חוגי בית, וללא מכירות!!

http://dimazeekrewards.weebly.com/

פורסם

וואי שלא תעיז להתקרב לרכב הזה , אבא של חברה שלי רכש את הרכב לאמא שלה ולה , והן עד היום מקללות את המהלך הזה .

אתה מדבר על הרכב עם ה77 סוסים ? והגיר הרובוטי ?

אם כן תקשיב לי ! תברח ממנו . הגיר הזה פשוט מפגר (ויעופו עליי עכשיו כל כך הרבה גיצים מחברי פורום דגולים ובעלי ידע אלוהי ברכבים)

אני אומר לך בתור בן אדם פשוט שעבר מידני לאוטומט ובדיוק המשפחה של חברה שלי עברה מקרייזלר אוטומט לפיאט פונטו גראנד עם הגיר הרובוטי והן אשכרה רוצות למכור את הרכב נסעו עליו אולי 3000 קילומטר , חדש מהחברה הן פשוט שונאות אותו .

פורסם

אז אתה אומר עדיף לבחור ידנית עם 65 כוח סוס ?

ולעזוב את הרובוטי בצד ?

הדרך הגאונית להרוויח כסף באמצעות האינטרנט מפעילות של 3 דקות ביום.ללא צירוף חברים, ללא מצגות או חוגי בית, וללא מכירות!!

פורסם

חח אני מיצטער שאני צוחק אתה כאילו אומר לי להגיד לך איזה זבל עדיף לקחת , של השכן או של השכנה .

אל תתקרב לרכב הזה ! הוא חלש ! הוא לא אמין והוא לא איכותי !

מה התקציב שלך ? יש לך כל כך הרבה אלטרנטיבות

חדש מהניילונים או יד 2 ?

מה הדרישות קודם תעשי שיעורי בית תעלה פרמטרים שמעניינים אותך ברכב והמון אנשים כאן בפורום ישמחו לעזור לך .

פורסם

למה אתה מדבר שטויות ?

חבר שלי נוסע על הגרנדה פונטו של אמא שלו שנתון 2007 ידנית שעוצבה על ידי גיאגורו, הרכב הזה בעל

שילדה של מיטו בדיוק אותה שילדה, הרכב הזה מאוד זריז ומאוד חסכן וחבר שלי מאוד נהנה לנהוג עליו.

זה רכב מעולה לצעירים וכל מילה מיותרת.

פורסם

אני לא מתיימר להבין באמינות הגיר הרובוטי של הפונטו אבל מבחינת נסיעה הוא לא כזה גרוע.

כשחיפשתי רכב לפני כחודשיים, לקחתי לסיבוב שתי גרנדה פונטו רובוטיות. לי הגיר לא הפריע, אבל אולי אני לא דוגמה טובה כי עברתי אליה מגיר ידני. לעומת זאת בת זוגתי לא נהגה על גיר ידני מעולם וגם לה לא הפריע הגיר הידני. הוא אומנם היה קצת מוזר בתמרוני חניה או מהירויות זחילה, אבל לא היו לא לה ולא לי שום בעיות עם ההתנהגות שלו בנסיעה רגילה.

מבחינת כוח... אם אתה מחפש חוויה ספורטיבית אז מין הסתם אין לך מה לחפש רכב עם מנוע 1.4 ליטר וכ-80 כ"ס.

אם בכל זאת תחליט ללכת על הרכב הזה, שים לב שיש גרסאות עם מערכת מניעת התדרדרות לאחור (Hill Holder) ויש כאלו שלא. לדעתי, בהחלט שווה להתעקש למצוא רכב עם המערכת הזו.

פורסם

הדבר היחיד שאהבתי באוטו הזה היחיד ! , ההגה הקטן והקל משקל , במעבדה בחולון אמרו לי שזה לא טוב .. אבל אצלי בC4 אני לפעמים מגיע למצב שאני מרגיש קצת שריפה בשריר של היד מרוב שההגה כבד .

מאוד אהבתי את ההגה של הפיאט , אבל הגיר + מנוע = חוויה גרועה .

כבר דיברתי על הרובוטי פה בפורום , ההרגשה היא של אמצע הדרך משתי הכיוונים , או שאתה קונה אוטומט או שאתה קונה ידני אבל תעשה לעצמך טובה אל תנסה לעשות מיקס כי זה יוצא איכס .

תעשה נסיעת מבחן תראה על מה אני מדבר ישר מרגישים את הרגשת האוניה בהעברת ההילוכים , יש דילי פתאום ההילוך נכנס האוטו זז משהו מוזר , נסיעה פשוט לא חלקה ! .

פורסם

אני מחפש יד שניה .

אהבתי את העיצוב שלה ואת הנוחות בפנים והכי חשוב את החיסכון בדלק !

נהגתי על הידנית והיא סבבה לגמרי סוחבת בעליות כמו גדולה .

אשמח לשמוע עוד תגובות.

פורסם

אני בעליה המאושר של פונטו גרנדה ידנית 67 כ"ס. שנת 2008 . נוסע עליה כבר 3 שנים ללא בעיות מיוחדות. חסכונית בצורה מדהימה ולמרות המנוע החלשלוש מהנה מאוד לנהיגה. התנהגות כביש מופתית, גיר חלק ומהיר. לדעתי היא גם אחת המכוניות היפות שיש על הכביש. המינוסים: דלת בגז' שנפתחת רק מתוך הרכב (מעצבן מאוד), ומושבים לא הכי נוחים שבעולם. רמקולים קידמיים הלכו פארש כי ברכבי ליסיניג הנבלות מרכיבים הכל פה בארץ את הכי זבל שיש. סה"כ, אני מרוצה מאוד מהקנייה הזאת. לא מוכר.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

ומה לגבי ב1400 ידני ? יותר טוב מ1250 ידני ? ומה לגבי הדלק .

פורסם

פיאט תשבור לך כל פק"מ ותחלוב את כיסך ונשמתך כל עוד היא בבעלותך.

שלא תעיז יקירי. שלא תעיז!

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

שטויות!! בדוק היטב את הרובוט ואת עברו..

האם יש נזילות? האם טופל במורשה? מה הוחלף?

אם יש היסטוריה עם הרובוט - זה יכול להיות יקר מאוד לטיפול..

חוץ מזה, הרכב מדהים.. יושב על הכביש כמו רכב ספורט, חסכוני והכי חשוב --- בטוח!! עם 6 כריות אויר וחמישה כוכבי בטיחות (למה אף אחד לא מעלה את זה כשיקול????).

יש הרבה בשוק- חפש אחת מטופלת ולך על זה בעניים עצומות.

בהצלחה!

• תוכן חדש...