Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון כיוונתי לסיאט איביזה שנת 2005, או לפיאט פונטו ספייס 2006.

אבל אבא שלי פתאום בא אליי ביציאה שחבר שלו מוכר יונדאי גטס שנת 2006 עם 60 אלף קילומטר ב30 יד ראשונה!

יש לי סלידה מהגטס, אולי כי בצבא נהגתי על אחת כזאת שבורה המתחת שכל יומיים הייתה במוסך :||||

מה אתם אומרים?

פורסם

ידנית או אוטומטית?

היתה לי אוטומטית שנת 2007 למס' חודשים וצריכת דלק היתה גבוהה מאוד.

ידוע לי שבשנת 2008 העניין של צריכת הדלק הסתדר.

פורסם
ידנית או אוטומטית?

היתה לי אוטומטית שנת 2007 למס' חודשים וצריכת דלק היתה גבוהה מאוד.

ידוע לי שבשנת 2008 העניין של צריכת הדלק הסתדר.

אוטומטית :oops:

פורסם

ובאותה נשימה אשאל - מה אתם אומרים על איביזה 1.4 2005 ידנית\אוטומטית?

אמינה? לא הסיאט המפחידות של פעם? דלק? מזגן יעבוד נורמאלי באוגוסט בלי לחזור מזיע מהים?

פורסם
אם יש לך סלידה מהגטס, אז אל תילך עליה. המחיר שהציעו לך רחוק מאוד מלהיות "מציאה" כמו שאמרת.

ודעתך על איביזה ? שנת 2005 2 דלתות מנוע ?1400

פורסם

אל תלך על הגטס, ובמיוחד שנת 2006 כי זה ממש לא מציאה ב30 אלף שקל, אתה גם צעיר, מה אכפת לך קילומטרז' במחיר כזה גם ככה הרכב ימכר ב20 אלף והקילומטרז' זה לא מה שירחיק קונים.

בכל מקרה, יש לי איביזה 2003, מנוע 1400 אבל 5 דלתות, צריכת דלק חייתית, כמעט כלום.

מאמין שה2005 תהיה אפילו טובה יותר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...