Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי עדן ורציתי להתעניין בקשר לתצרוכת השמן של הרכב שלי.

בבעלותי רכב מסוג יונדאי גטס מודל 04' והבנתי שהמודל הזה הוא די כבשה שחורה בשוק הרכבים היום, בעקבות בעיות בתצרוכת הדלק הגבוהה ואכילת שמן.

אני מרבה לנסוע בתוך העיר, מרחק של בין 10 ל-15 ק"מ ביום.

בתקופה האחרונה שמתי לב שהשמן מוחלף לי בתדירות גבוהה מהרגיל.. (אני לא יודע בדיוק את זמן ההחלפה הסטנדרטי לכן פניתי לפורום הבקיא הזה) אבל אני מרגיש שישנה אכילה מרובה..

ברצוני לדעת מה הוא קצב ההחלפה של שמן מנוע בהתאם לטווח הנסיעות שהזכרתי והאם זה הגיוני שאני ממלא כל חודש וחצי בערך 2 ליטר של שמן

תודה לכל העוזרים והמשך יום נעים :-D

נ.ב

אם אכן ישנה בעיה שעולה לכם, האם ישנן הצעות לטיפולים שאני יכול לעשות ואם כן מהו טווח המחירים 8)

פורסם

שלום

אני מתחזק לאחותי עם רכב עם מנוע דומה-יונדאי אקסנט.

הרכב עבר כנראה את ה100K -המחלה של המנועים הנ"ל הם גומיות מובילי שסתומים.

תחליף אותם (600 ש"ח בערך) .

גל

פורסם

לפי מה שציינת, נאמר, ולפי חישוב גס, זה יוצא כ- 100 ק"מ בשבוע = כ-600 ק"מ בחודש וחצי (קצת הפרזתי אולי, אבל זה ל"טובת" הצריכה...).

שני ליטר שמן, לנסועה הזו - נראה לי לא תקין.

כמה ק"מ הרכב שלך עבר ?

רצוי לבדוק גם ולשלול נזילה (חיצונית) כלשהי (?)

alfa 156 2.5.

פורסם

האוטו עבר 88000 ק"מ..

אולי קצת הגזמתי כשאמרתי 2 ליטר אבל זה פחות או יותר הצריכה..

אני הולך בשבוע הבא למוסך כדי לבדוק אם באמת יש נזילות או גומיות פגומות שיכולות לגרום לתופעה הזאת...

תודה רבה אם למישהו יש עוד רעיונות או הצעות אשמח לשמוע וללמוד

לילה טוב :-)

פורסם

הגטס שלי (אותה השנה, ידנית) שורפת ליטר שמן ל- 4K.

וזה אחרי שהחלפתי אטם מכסה שסתומים כי הייתה הזעת שמן דרכו. תבדוק אם גם אצלך זה המצב.

ידוע לי על גומיות השסתומים. כשיהיה קצת כסף לבזבוזים נטפל בזה.

Stay Dirty

פורסם

איבוד שמן יכול להיות מנזילה פשוטה (חובה לבדוק שמן כל יום כדי לא לגרום נזק למנוע),גומיות שסתומים גמורות /הכי גרוע- בוצה במנוע לרכב מעל 150,000 מה שעלול לקרב את העניין של החלפת מנוע.

היו כאן שרשורים דומים לגבי רכבים כאלו שנקנו מליסינג/השכרה וסבלו מבוצה במנוע-ערוך חיפוש אם זה המצב אצלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...