Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, התכנית שלי היתה שלושה ערוצים - קרוס פסיבי מתוכנן היטב לסט שלושה חלקים 8 אינטש 3 אינטש וטוויטר כאשר כל צד של הסט יושב על 600 וואט הגברה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

NOPE

לא על קרוס פסיבי - כל שלושה אלמנטים על קרוס פסיבי, כל קרוס פסיבי על מגבר - מונו וסאב בנפרד כערוץ שלישי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה צריך להבדיל בתפיסה שלך בין הגברה אקטיבית לכל אלמנט לבין הגברה פסיבית לכל צד של הסט (כל שלושה רמקולים) ביחד.

בסט שלושה חלקים בהגברה אקטיבית - כל רמקול יושב על ערוץ הגברה משלו כאשר הקרוס אובר הוא פר אלמנט לפני או אחרי המגבר זה לא משנה - מה שמשנה זה שההגברה היא נפרדת לכל אלמנט ולכן מתערבת באופן אקטיבי באיזון הסט.

באופן שכזה לסט שלושה חלקים אתה תזדקק לשישה ערוצי הגברה.

אני מדבר על לקחת את הסט שלושה חלקים שלי ולבנות לו קרוס פסיבי שיהיה אחראי על חלוקת התדרים וההספק לכל אלמנט - אבל הקרוס הפסיבי מאחד עליו את כל שלושת החלקים והוא מתחבר לפני הסט לערוץ הגברה בודד. כאן ההגברה לא שולטת על האיזון של הסט אלא הקרוס וזו הגברה פסיבית.

Pioneer TS-X150

פורסם

את הסידור הזה אני מכיר, הייתי בטוח שתלך דווקא על הגברה אקטיבית עם DSP. נשמע לי רעיון לא רע להביא 6 מגברי קלאס D מונו :roll:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בשביל זה יש לי את הלוויתן ואז ממש אין שום צורך להושיב כל אלמנט על ערוץ הגברה של 600 וואט.

הלוויתן שמוציא קרוב ל200 וואט לערוץ הוא גם ככה אובר קיל.

DSP אני אשתמש בכל מקרה - בשביל לעשות TC בין הצדדים וגם הסאב ובשביל לעשות איקולציה כוללת לסט. בין עם הגברה פסיבית או לא.

Pioneer TS-X150

פורסם

התגעגתם? לא נורא, תחנקו.

בכל מקרה. שאלה נוספת, אני כבר לא בטוח שאחרונה.

אני עובד עם HU IDX-100, שאני מאוד אוהב.

אז הנה, יש עוד 1000 לנווט לתחום, כאשר מדובר על פרוססור. למה? כי אני עצלן ואלא אם אדי (למה אדי? כי הוא פולני ומגיע לו) יבנה לי קרוס אני אדחה את זה לנצח עם הלימודים והכל.

איזה? ישנם שניים בקנה. או לייבא PXA-H100 או את הBIT 1 מיד שנייה. ואני שואל. איזה עדיף? שניהם מכילים המון אופציות, כאשר נראה לי ש מבחינת סלופים וכיו"ב יש יתרון קל לBIT, אבל תכלס אני לא חושב שאני אחוש בהבדל אך מבחינת שליטה, הIDX נבנה כדי לעבוד עם מערכת האימפרינט של אלפיין. מה גם שלאלפיין צריך לחכות למשלוח...

דעתכם?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בתור בעלים לשעבר של האימפרינט, יש לביט1 יתרון עצום בכמות האופציות! אני עברתי מיחידה ida-x305 עם האימפרינט לp880rs של פיוניר וגם בה יש הרבה יותר אופציות.

מה שכן יש את הפרש המחיר, והוא לא רע תלוי לאן אתה מכוון, האימפרינט גם מעלה את המתח של הפרי אאוט ל4v אם אני לא טועה לעומת הפרי אאוט המצועצע של היחידות האלו.

עוד יתרון הוא שין לך צורך לחבר מחשב נייד כדי לכוון וגם הוא בטוח יותר ידידותי למשתמש מהביט1, אבל בהחלט שאל תסתמך על הכיוון האוטומטי שלו, יוצא זוועה.

אוף כמה אני מתגעגע להכניס את האייפון ולשמוע מוזיקה, נמאס לצרוב דיסקים..:cry::brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...