Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם אצל דיוויד ובפעם האחרונה שאמרתי כאן עד כמה הם טובים וגיביתי את זה בנתונים טכניים גם פרצה כאן מלחמה

:-D

דבר עם דיוויד :evil:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני עדיין די מצטער שלא לקחתי אותם אז :-(

ומי שחשקה נפשו במלחמה, שיבושם לו. אפשר להתעלם ולהמשיך.

לענייניו, מי זה דיוויד?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

Romek - אתה לא רוצה שאני אביע את דעתי על הדייטונים האלה

:p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז, מה אתם אומרים? L1pro? L3? אולי בכלל CR101? אין לי בעיה להסתכן עם 40$, "להמר" על 200$ זה עולם אחר. אגב, דיוויד, אתה בכלל רוצה למכור את הCR?

Stay tuned

פורסם

אני אומר L3 יד שניה + L1PRO יד שניה + קבל ממדיסאונד של קלאריטי קאפ בשביל הL1

בגלל שיש לך L8 לדעתי אתה צריך אלמנט שיכול לרדת טוב לפחות עד ה2K הרץ ולעלות עד ה17K הרץ

הCDT ES02 יעשה את זה בטוח

הL3SE זה חלום רטוב.

הL3 גם יעשה עבודה יפה מאוד אבל בהחלט הייתי מעדיף להוסיף כאן טוויטר - יחד עם זאת, מנסיון של שמיעה, הוא גם מגיע לאזורים האלה רק עם פחות פירוט מהSE.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע אני לא מעוניין למכור, התקציב שלי הולך על סאב חדש, וכבר יש לי את הטוויטרים מורכבים בקורות. מצטער.

שיהיה בהצלחה אבל :)

פורסם

אדי, תמיד אפשר לנסות למצוא את ה L1V1 :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

השאלה עד כמה ניתן להסתמך על גרפים נטו. אני כבר יודע שהמקס' אוף אקסיס יהיה ב30 מעלות, וגם זה בלחץ. השאיפה היא לייצר את הדבר הכי קרוב לפוינט סורס. אגב פוינט סורס, יהיה נכון לייצר גשר מעל הוופרים בשביל האלמנטים הנוספים או למקם לידם? זה יפגע בסאונד?

Stay tuned

פורסם

מצטער מכל מה שהצגתם ב PE אין שום דבר שווה השקעה או אפילו עלות משלוח FEDEX.

היתי מחפש למיד CONE מנייר או חומר דומה, אם היתי מחפש היתי מזמין לאליקו בירה וסוגר חשבון על ה L3 או L3SE :wave2:

אם אפשר לדחוף 4 אינצ' אז יש בחירות נוספות כמו הSEAS REFERANCE או SS למינהם.

פורסם

בירות תמיד יתקבלו בברכה,

גם צ'הצ'ה, או קוניאק טוב :p

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

הגודל לא אקוטי. אם צריך 5" אז 5", אני מחפ אלמנט טוב בתקציב שהזכרתי. חשוב להבין שאני לא מחפש עכשיו לבנות מאסטרפיס אודיופילי. הסביבה מראש מחורבנת בטנדר ועוד יש בידוד ברמה כזו או אחרת. אני צריך משהו שישמע טוב, זהו. פשוט לא ליפול על אלמנט רע. אם הL3 בתקציב ויעשו את העבודה בלי השלמות מיותרות של אלמנטים, אז סבבה, אם לא, אני מעדיף אלמנט קצת פחות טוב שייתן מענה לכל הספקטרום בלי עוד טוויטר. הסיבה שבחרתי את הL8 היא בגלל זה שהוא יורד סופר נמוך בלי תיבות. HA מצהירים שהוא יורד עד 40. אם אני אקבל חמישים (וזה לפני קאבין גיין, אלא אם אני מבלבל מושגים) אני אהיה מרוצה. אם אני אשמע עד16K טוב ומשם תהיה דעיכה שאפשר לתקן אם אקולציה פשוט זה טוב. משם לשפר בעתיד לא תהיה בעיה, אבל לאסוף תקציב נוסף יותר בעייתי.

עריכה:

ואליקו, אם טרייד אין על בקבוק וויסקי טוב הולך, אז אין בעיה. :)

Stay tuned

• תוכן חדש...