Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

לאחרונה אני מתעניין בלימודי המשך אקדמיים במדעי המחשב. האוניברסיטאות דורשות 5 יח"ל מתמטיקה לפחות. מישהו יודע איה אני יכול ללמוד עצמאית?

ספרים מומלצים לרכישה או להורדה ייתקבלו בברכה.

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יקר מדי. אני צריך לשלם מעל 1000 ש"ח כדי ללמוד ל-5 יח"ל בתוכנית החדשה.

אני מחפש משהו לא יקר, ואם אפשר חינמי - זה יהיה טוב. אין לי צורך במורה ולא במדריך. יש לי יכולה לימוד עצמי גבוהה, ולכן אוכל ללמוד לבד, ללא עזרה. אז משהו כתוב להורדה/רכישה במחיר סמלי יהיה טוב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה אופטימי מדי. מתמטיקה ברמה של 5 יחידות מצריכה הדרכה, ואני אומר זאת כאב לשני בנים די מוכשרים במתמטיקה, שלמדו את המקצוע ברמה זו.

בדוק שוב אם 5 יחידות היא דרישת קדם או "רק" נותנת בונוס.

אופציה נוספת היא מכינה באוניברסיטה\טכניון. אם הבנתי נכון אתה גר במעלה אדומים, אני מניח שבעברית תוכל למצוא קורסים מתאימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה אופטימי מדי. מתמטיקה ברמה של 5 יחידות מצריכה הדרכה, ואני אומר זאת כאב לשני בנים די מוכשרים במתמטיקה, שלמדו את המקצוע ברמה זו.

אופציה נוספת היא מכינה באוניברסיטה\טכניון. אם הבנתי נכון אתה גר במעלה אדומים, אני מניח שבעברית תוכל למצוא קורסים מתאימים.

לא מסכים איתך,

אם לבחור יש ראש טוב ויכולת לימוד עצמית טובה לא צריך כל הדרכה כדי ללמוד חומר יחסית פשוט כמו מספרים מרוכבים או טריגונומטריה.

היום בעידן האינטרנט הכל זמין ברשת, את הכל ניתן ללמוד לבד כאשר מילת המפתח זה תרגול תרגול עוד פעם תרגול.

תקנה או תשאיל מהספריה העירונית שלך ספר תיאוריה ותרגול ברמה מתאימה (אני בזמנו למדתי לפי בני גורן), תבנה לעצמך תכנית לימוד - כל X ימים אני לומד Y חומר, תעקוב במקביל אחרי מיקוד של התיכונים ואין כל סיבה שלא תצליח.

בו נסכם את זה ככה, אם אדם לא מוכשר מספיק ללמוד 5 יח"ל במתמטיקה לבד ולקבל על למידה עצמית מעל 80 לפחות, מקומו לא באוניברסיטה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

פה כדאי לברור את החומר(לא הכל נדרש לרמה של בגרות) - מרצה מעולה!

וניתן להמשיך לחפש לפי החומר הנלמד (מרוכבים, ווקטורים וכו'.) לאו דווקא בקורס שבקישור.

אם עשית בגרות לפי תוכנית הצבירה ניתן לשמר ציונים שקיבלת בתיכון- מועד אחרון להיבחנות לפי תוכנית הצבירה הינה ינואר 13.

אתר נוסף ללימוד בחינם:

http://interlect.co.il/MatriculationExams/MatriculationExams.aspx

יש לבחור מתמטיקה

ולאחר מכן פרקים ב4-5 יח'.

ההרצאות מאוד מונוטוניות וקשה לשמור על ריכוז.

מאחר והתגאת ביכולות למידה גבוהות- בהצלחה!

מידע לגבי מיקוד וכו' ניתן למצוא בגוגל או באתר של משרד החינוך.

כמו כן, תבדוק איך אתה ניגש בתור בוגר תיכון או תלמיד אקסטרני.

פורסם

תברר על מכינה מטעם המוסד לימודים שאתה רוצה ללמוד בו,

יהיה לך יותר עדיף, יותר זול מלהרשם לבגרות אקסטרנית, ויותר יעיל מבחינת הבנת החומר, ודגשים רלוונטים,

למרות שאח"כ כל הידע של המכינה ממש לא מתקרב לרמה של האוניברסיטה, אבל זה רק להעמיד אותך באותה שורה עם כאלו שעשו 5 יח"ל בתיכון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הגזמת, כולה מתמטיקה 5 יח'.

אנשים לומדים לבד קורסים במתמטיקה באוניברסיטה הפתוחה ברמה הרבה יותר גבוהה

פורסם

תבחין בין ללמוד עצמאית מספר לימוד המיועד ללמידה מודרכת לבין חומר שנבנה מלכתחילה ללמידה עצמית, כמו באו"פ. אם ימצא חומר המיועד ללמידה עצמית מדובר בסיפור אחר לגמרי. אבל תחשוב כמה עולה קורס באו"פ - והבחור רוצה לחסוך בהוצאות.

כמובן שתרגול אין-סופי וחריש של בני גורן ואחיו חיוניים, אבל הם יתנו טכניקה, לא הבנה של החומר.

אני בכלל לא מסכים שטריגונומטריה היא תחום קל וגם לא חדו"א (ידוע בטכניון כ"חשבון דכאוני ואובדני") ולא מרבית שאר החומר הדרוש ל-5 יחידות. אולי יש יחידי סגולה עם כשרון חריג למתמטיקה, אבל אני מדבר על הקהל הרחב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...