Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 180K לזוג + 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שנים ארוכות בליסינג הגענו למסקנה שזה לא כדאי ואנחנו מחפשים אלטרנטיבה.

כמו שכתוב בכותרת אנחנו מחפשים רכב חדש לזוג ושני ילדים, אחד בכסא בטיחות ואחת בבוסטר.

הנהג העיקרי ברכב זה אני, המשפחה כמעט רק בסופי שבוע.

אני מחפש אמינות, חסכון, עיצוב.

נסועה שנתית כ25K ק"מ.

פתוח לכל הצעה עד 180K ומעדיף להתרחק מהמבנה המשפחתומטי הסטנדרטי שיצא לי מכל החורים בשנות הליסינג הרבות.

אשמח אם תתיחסו גם לעלויות אחזקה עקיפות (ביטוח, טיפולים וכו').

שאלה כללית בנושא ביטוח, מאחר ולא היה רכב על שמי כבר שנים רבות אין לי בעצם היסטוריה ביטוחית. לא ביצעתי שום תאונה ולא היתה שום תביעה בשמי דרך חברת הליסינג. האם אני יכול לקבל הנחת העדר תביעות בביטוח פרטי על סמך מכתב מחברת הליסינג שלא היתה שום תביעה בשמי?

תודה

אבי

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהחזרתי רכב חברה, ביקשתי מקצין הרכב שלנו מכתב שמאשר כי לי היו תביעות/נזקים וכו׳ לרכב חברה שהחזקתי משנה x עד שנה y (כדאי שיתקיים 3

בקשר לרכב ... תיכף יגיעו המקצוענים, אני אישית בטווח המחירים האלה הייתי בוחר בסופרב אלגנס 1.8 עם אבזור מלא. מה שבטוח זה לא עוד משפחטומטית רגילה.

פורסם

פיג'ו 3008 -- משפחתית מעולה בעיצוב "לא משפחתי", נוחות נסיעה מעולה, תא נוסעים מאד איכותי עם מושבים מעולים, ביצועים טובים, מהנה לנהיגה, שימושית. אני אהבתי, ואם היה לי התקציב הנ"ל היא הייתה הבחירה שלי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אדי, סופרב בנזין ממש לא חסכונית, דיזל עולה 200K+ וגם ה-3008 לא חסכונית.

לדעתי האופציות הכי רלוונטיות הן טויוטה פריוס (הכי חסכונית, בהפרש ניכר) או אוונסיס (הרבה פחות) או אוקטביה דיזל.

אני לא יודע מהן עלויות הביטוח/טיפולים, אבל לדעתי אמינות לא חסרה לאף אחת מהן,

ושמירת הערך של הפריוס תהיה כנראה הכי גבוהה גם בעתיד, ובהפרש ניכר.

פורסם
אדי, סופרב בנזין ממש לא חסכונית, דיזל עולה 200K+ וגם ה-3008 לא חסכונית.

לדעתי האופציות הכי רלוונטיות הן טויוטה פריוס (הכי חסכונית, בהפרש ניכר) או אוונסיס (הרבה פחות) או אוקטביה דיזל.

אני לא יודע מהן עלויות הביטוח/טיפולים, אבל לדעתי אמינות לא חסרה לאף אחת מהן,

ושמירת הערך של הפריוס תהיה כנראה הכי גבוהה גם בעתיד, ובהפרש ניכר.

לפי לוי יצחק, המחיר של פריוס צונח מ-154 אלף ל -105 אלף בשלוש שנים, 49 אלף ב-36 חודשים זה הרבה מאוד.

כך שחסכון בדלק בעצם הולך לאיבוד בגלל הפסד רב בערך הרכב.

לי לא ברור עד הסוף למה התכוון פותח השירשור כאשר דיבר על ״חסכון״ : דלק או ירידת ערך ? או שנהים ? האמת, כמעט כל רכב בטווח מחיר של 180 אלף יאבד הרבה מערכו כל שנה.

פורסם

בשמירת ערך הכוונתי לביקוש הצפוי לרכב בעתיד, ולאפשרות למכור אותו במחיר מעל למחירון, שלדעתי בפריוס היא הגבוהה ביותר.

פורסם

ב.מ.וו סדרה 1 תפורה עבורך. תצורה שימושית מאוד (האצ'בק), סופר חסכונית, מעניינת. אם אני לא טועה היא מגיעה עכשיו עם אחריות לשלוש שנים של דלק מוטורס, אז תהיה בסדר. קח 118 ברמת האבזור הבסיסית או 116 מאובזרת, בהתאם לכמה כוח אתה רוצה... אף אחד לא יודע לגבי עלויות אחזקה, הן לא אמורות להיות יוצאות דופן. תבדוק את מרווחי הטיפולים, אבל בכל מקרה האוטו באחריות ובמבחינת נתונים הוא חסכוני להחריד (1:14.7 נתוני יצרן, מול 1:11.1 לקורולה למשל, פלוס stop-start שאמור עוד להפוך אותה לחסכונית יותר, יחסית, בנסיעה עירונית).

לגבי ההנחה בביטוח, במקרה שלי התשובה היא כן, תבקש מהליסינג אישור תביעות ובביטוח אמורים לקבל את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ב.מ.וו 1 היא אכן חסכונית מאוד בדלק יחסית למשפחתומטיות, אבל היא שייכת לקטגוריית הקומפקטיות.

לא בדקתי, אבל סביר להניח שהביטוח שלה יהיה יקר יחסית. מה שבטוח הוא שבצריכת דלק, הפריוס שותה כמה עשרות % פחות.

פורסם
ב.מ.וו 1 היא אכן חסכונית מאוד בדלק יחסית למשפחתומטיות, אבל היא שייכת לקטגוריית הקומפקטיות.

לא בדקתי, אבל סביר להניח שהביטוח שלה יהיה יקר יחסית. מה שבטוח הוא שבצריכת דלק, הפריוס שותה כמה עשרות % פחות.

פתוח לכל הצעה עד 180K ומעדיף להתרחק מהמבנה המשפחתומטי הסטנדרטי שיצא לי מכל החורים בשנות הליסינג הרבות.

נראה לי שהוא דווקא לא מחפש משפחומטית אלא משהו קצת שונה ומגניב ואת זה הסדרה 1 תעשה יופי. לגבי ביטוח - קשה מאוד לנחש, אין קורלציה בין המחיר או המותג למחיר הביטוח. זה צריך לבדוק מול סוכן באופן ספציפי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נשמעו לא מעט תגובות שליליות על נוחות הנסיעה של הבימר,הייתי בודק את המתחרות כמו הג'ולייטה של אלפא ואפילו את הלקסוס שאמורה לספק פרימיום וחיסכון בדלק.

פורסם
לפי לוי יצחק, המחיר של פריוס צונח מ-154 אלף ל -105 אלף בשלוש שנים, 49 אלף ב-36 חודשים זה הרבה מאוד.

כך שחסכון בדלק בעצם הולך לאיבוד בגלל הפסד רב בערך הרכב.

לי לא ברור עד הסוף למה התכוון פותח השירשור כאשר דיבר על ״חסכון״ : דלק או ירידת ערך ? או שנהים ? האמת, כמעט כל רכב בטווח מחיר של 180 אלף יאבד הרבה מערכו כל שנה.

ירידת ערך של רכב מהסגמנט הזה הוא בערך 40% בשלוש שנים.

לכן ירידת הערך של הפריוס המוגת כאן = 31%, כלומר קצת פחות מהמקובל בשוק הרכב "יצחק לוי" הישראלי.

הייתי בודק במקומך גם את הלנצ'יה דלתא שתהיה אופציה שונה, חזקה ומרווחת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ככה,

3008 אתה יכול לרכוש עם 0 ק"מ מליסינג את הדגם המפואר באזור ה- 140K. אחלה רכב אך כנראה לא יותר מדי מבוקש כמשומש.

אופציה נוספת - סקודה סופרב או פיג'ו 508, זה במידה ואתה מעוניין ברכב "מנהלים".

ה- CX5 החדשה של מאזדה נראית כהשקעה בטוחה. הרכב נוח ומרווח, ובטוח ישמור על ערכו ועלויות האחזקה יהיו סבירות. הבעיה היחידה היא שיהיו מלא כאלה על הכביש תוך זמן קצר.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

עם 2 ילדים לא הייתי הולך על הסדרה 1. 3008 ודומיו היא אופציה לא רעה, וכך עם ה- C5, שאף נראית מצויין. לגבי צריכת דלק וכו' אין לי מושג.

אני נמצא די במצב שלך, והבחירה שלי היתה שונה - GTI. זה אומר שעם ה- BUGABOO במצב אמבטיה אין הרבה מקום לתיקים בתא המטען, אבל מצד שני כל נסיעה היא כיף. היום, אבל, ה- GTI קצת התייקרה. היא אמנם נראית כמעט שגרתית, אבל אתה תדע בכל רגע שהיא לא ;-)

טיפולים סטנדרטיים, ביטוח רגיל; מה שכן, זה לא שהיא חסכונית במיוחד. 1:10.5

שוב, זה התאים לנו, לא בטוח שזה יתאים לך, אבל הערך המוסף של רכב כזה - אם הוא מעניין אותך במה שהוא מציע - הוא די נדיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...