Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמנצ'יק

אהבתי

והמרגיז שזה גם נכון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי תחושה שבקרוב מאוד נשמע שהשנה אין ירידות ואין עליות

מישהו אמר להציל את מכבי פתח תקווה?

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו שקראתי על ביטול המחזור.

לדעתי השחיתות בכל מוסדות הכדורגל, מהקבוצות ועד ההתאחדות הורידו את הדבר הזה

שמנסה להקרא כדורגל ישראלי, לתת רמה, שפשוט צריך לפרק את כל המוסד הזה ולבנות מחדש.

פורסם

טוב אנשי הקונספירציות אמנון לוי ורפי גינת למיניהם, אני אוהד מכבי פ"ת אז הגיע הזמן קצת להרגיע את הרוחות.

1. לגבי הורדת הנק' שנה הבאה - אני חושב ומאמין שזה מוצדק. נכון, היה מכות שנגרמו באשמת הפועל חיפה וההייפ התקשורתי היה סביב איזה "נגיחה" (מי ישמע) דרדל'ה לכיוונו של עלי חטיב. הבן דוד טען שנשברו לו שיניים שבמיון אמרו שלא קרה לו כלום. אפשר לשים לב ששחקני הפועל חיפה התחילו את התגרה וחוגגים על מי שרוצים.

אם יבואו אוהדי הפועל ת''א ויגידו "אבל לנו הורידו נק' השנה בלי להתחשב" וגם בית"ר אז: מאז עלייתו של מישל פלאטיני לראשות אופ"א הוא הדגיש, חזר ואמר שיש אפס סבלנות בנוגע לגזענות. גם אתם משווים מהומה במגרש של כמה שחקנים למה שעשיתם בבלומפילד ?!

2. יפה מאוד שביטלו את המחזור אז רק בשביל מכבי פ"ת. הרי זה ברור שנרד, יש 12 נק' בקופה ויש לנו משחקים קשים ואני בטוח שכל הקבוצות יבואו ויתנו 110% מעצמם נגדנו ומי יודע אולי יתנו להפועל ב"ש. כיום דני פרדה מורחק ל3 משחקים, אורי אוזן פרץ דיסק ולא יכול להמשיך לשחק ואנחנו משחקים עם מוראד מגמאדוב הסמל שחזר מפרישה בגיל 38 בשביל לשחק כבלם. אז בשבוע אני בטוח שנכניס אותו לכושר שיא, ברור נו מה.

575003_3508730713432_1126766363_3405694_1037775416_n.jpg

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

כל הפופוליטיקה והפרשויונת שמסביב רק מגעילות את האווירה, ככה גם "תוכניות הרדיו" ב-102/103.

הפתרון לנגע זה הוא פשוט מאוד.

בשלב הראשון:

שחקן/מאמן/מישהו עם אישור כניסה למגרש שפעל באלימות כלפי מישהו אחר על המגרש - מורחק לשנתיים מכל פעילות ספורטיבית.

בשלב השני:

שחקן/מאמן/מישהו עם אישור כניסה למגרש שהפעיל אלימות מילולית כלפי מישהו אחר על המגרש - מורחק לשנתיים מכל פעילות ספורטיבית.

בלי תקשורת, בלי בית דין שקר כלשהו,

ככה תוך חצי שנה 40 שחקנים יורחקו מהליגה ויבינו את הרמז. תוך 3 שנים יהיה כדורגל נורמלי.

----

פורסם
1. לגבי הורדת הנק' שנה הבאה - אני חושב ומאמין שזה מוצדק. נכון, היה מכות שנגרמו באשמת הפועל חיפה וההייפ התקשורתי היה סביב איזה "נגיחה" (מי ישמע) דרדל'ה לכיוונו של עלי חטיב. הבן דוד טען שנשברו לו שיניים שבמיון אמרו שלא קרה לו כלום. אפשר לשים לב ששחקני הפועל חיפה התחילו את התגרה וחוגגים על מי שרוצים.

אם יבואו אוהדי הפועל ת''א ויגידו "אבל לנו הורידו נק' השנה בלי להתחשב" וגם בית"ר אז: מאז עלייתו של מישל פלאטיני לראשות אופ"א הוא הדגיש, חזר ואמר שיש אפס סבלנות בנוגע לגזענות. גם אתם משווים מהומה במגרש של כמה שחקנים למה שעשיתם בבלומפילד ?!

מה מוצדק בזה?

פ"ת עשו משהו שגרם להורדת הנקודות, שישאו בתוצאות. איפה פה העונש אם מעבירים לכם את ההורדה לשנה הבאה? אולי גם שיפצלו לכם אותה לתשלומים? שכול שנה תירד נקודה אחת במשך 3 שנים. ממש כול הכבוד.

אבל מעבר לזה, זאת בדיוק הבעיה של העונש הזה, הוא לא מרתיע אף אחד. ועובדה ששבוע אחרי, 2 קבוצות של ערסים מרשות לעצמם להתנהג בדיוק באותה צורה, והם כבר אמרו שבבית הדין הם הולכות לשהתמש בדיוק במקרה פתח תקווה, על מנת שלא יורידו להם נקודות.

ועכשיו אתה יכול להגיד שלא מגיע להם לקבל עונש כבד? אני כן. כי אם לפתח תקווה מותר, אז גם לכולם מותר. תגיד תודה לדיינים, שגם הם דרך אגב יכולים להגיד תודה לשופטים במדינה. כי ברגע שהם נותנים לגיטמציה לעבור על החוק בכך שהם נותנים לרחמים ולקומבינות כאלה ואחרות להשפיע עליהם, שלא יתפלאו למה זה גם מגיע לכדורגל.

פורסם
מה מוצדק בזה?

פ"ת עשו משהו שגרם להורדת הנקודות, שישאו בתוצאות. איפה פה העונש אם מעבירים לכם את ההורדה לשנה הבאה? אולי גם שיפצלו לכם אותה לתשלומים? שכול שנה תירד נקודה אחת במשך 3 שנים. ממש כול הכבוד.

אבל מעבר לזה, זאת בדיוק הבעיה של העונש הזה, הוא לא מרתיע אף אחד. ועובדה ששבוע אחרי, 2 קבוצות של ערסים מרשות לעצמם להתנהג בדיוק באותה צורה, והם כבר אמרו שבבית הדין הם הולכות לשהתמש בדיוק במקרה פתח תקווה, על מנת שלא יורידו להם נקודות.

ועכשיו אתה יכול להגיד שלא מגיע להם לקבל עונש כבד? אני כן. כי אם לפתח תקווה מותר, אז גם לכולם מותר. תגיד תודה לדיינים, שגם הם דרך אגב יכולים להגיד תודה לשופטים במדינה. כי ברגע שהם נותנים לגיטמציה לעבור על החוק בכך שהם נותנים לרחמים ולקומבינות כאלה ואחרות להשפיע עליהם, שלא יתפלאו למה זה גם מגיע לכדורגל.

אני אמצא זמן ואפרסם לך עונשים של קבוצות הרבה יותר קלים מזה. אני לא מבין איך אתה יכול להתעלם מהעובדה שהפועל חיפה התחילו ותקפו ראשונים ואנחנו הוצגנו כשטן והפועל חיפה כשה תמים. אחרי שאתה רואה את המקרה לעומק אתה שם לב שעלי חטיב תקף קודם את דני פרדה לאחר הגול בדקה ה94, שהשחקן הרוסי של הפועל חיפה התנהג שם כמו חיה ושלח אגרופים לכל מקום אבל הנגיחה הדרדלה הזאת היא הבעיה הגדולה של כולנו..

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
טוב אנשי הקונספירציות אמנון לוי ורפי גינת למיניהם, אני אוהד מכבי פ"ת אז הגיע הזמן קצת להרגיע את הרוחות.

2. יפה מאוד שביטלו את המחזור אז רק בשביל מכבי פ"ת. הרי זה ברור שנרד, יש 12 נק' בקופה ויש לנו משחקים קשים ואני בטוח שכל הקבוצות יבואו ויתנו 110% מעצמם נגדנו ומי יודע אולי יתנו להפועל ב"ש. כיום דני פרדה מורחק ל3 משחקים, אורי אוזן פרץ דיסק ולא יכול להמשיך לשחק ואנחנו משחקים עם מוראד מגמאדוב הסמל שחזר מפרישה בגיל 38 בשביל לשחק כבלם. אז בשבוע אני בטוח שנכניס אותו לכושר שיא, ברור נו מה.

575003_3508730713432_1126766363_3405694_1037775416_n.jpg

אתה לא ממש אובייקטיבי בתור אוהד פ"ת , בוא נעמיד כמה דברים על סדרם:

1. הורדת הנקודות בשנה הבאה זה עונש מגוחך ומצחיק , אם הדיינים טוענים שהיורדת צריכה להקבע על המגרש - אז זה תקף רק ליורדת? מה עם הפועל ת"א? מה עם בית"ר? למה שלא נחזיר להם את הנקודות , אם ישתפר מיקומן בטבלה הרי שהן יקבלו יותר מענק על סיום במקום גבוה , אבל עזוב , מה עם הפועל פ"ת!? 9 נקודות מחזירות אותה חזק להיאבקות!

אני מצדיק אותך בדבר אחד , שאפשר היה להעניש את השחקנים עצמם ביתר חומרה והתקשורת "פספסה" את עלי חטיב מניף אגרוף שניה לפי שנגחו בו , ה"נגיחה" דרדלה היא לא דרדלה , ולא סתם נגיחה , 2 , לא 1 , 2 אנשי צוות ממועדון מכבי פ"ת מכים שחקן , וזה גבול שלא ייחצה , נכון שהמעשים נטו של אוהדי הפועל חמורים באותה מידה ואפילו יותר . אבל פה מדובר באנשי צוות , שמייצגים את הקבוצה יותר מהקהל והקבוצה חייבת להענש , מה היית אומר אם זה היה עמוס לוזון שנוגח ולא מאמן השערים?

זה בכלל לא משנה מה הנזק שקרה לעלי חטיב.

אם יש צדק מכבי פ"ת תרד ליגה. וחייב להפסק השוק עם יו"ר ההתאחדות שהיה יו"ר הקבוצה הזו ומזוהה עימה. על זה אפשר לכתוב עוד 2-3 דפים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ARKODrama-יודע מה? בגלל התגובות המטומטמות שלך אללה עמוס לוזון, הלוואי וכולם יתנו נגדכם 200% ושבית"ר ימכרו את המשחק להפועל ב"ש במחזור הסיום. למה? כי גם ככה הכדורגל על הפנים, לא צריך עוד יותר מושחתים כמו פ"ת בכדורגל שלנו. בסך הכל הביא לו נגיחה דרדרלה? תגיד לי, באיזה סרט אתה חי? זה אפילו לא אמור להגיע למצב של דחיפות ובשבילך זו דרדלה? היו צריכים להעיף אתכם קיבינימט שלוש ליגות למטה, אבל מושחתים במדינה שלנו (כנ"ל בני לוד והפועל ר"ג). ועוד אומרים שבית"ר ברבריים. מתי שמעת לאחרונה שאוהדים של בית"ר דקרו אוהדים של הפועל י-ם? כי אחרי משחק דרבי בעיר שלכם, זה כן קרה. תתפלא.

אגב, איך אתה משווה בין התנהגות של אוהדים שאי אפשר לעצור (ותכף אסביר לך למה), לבין התנהגות אלימה של חברי הנהלה ושחקנים?!

למה אי אפשר לעצור? אביא דוגמא בתיאוריה. אני אוסף כ-50 חברים, נוסעים למשחק בבלומפילד של הפועל (סתם דוגמא, כי אני אוהד בית"ר), צעיפים אדומים הכל טוב ויפה. מעודדים פה ושם, אבל בעיקר כל נגיעה של שחקן שחום עור מהקבוצה היריבה אנחנו נוהמים לעברו. מה אז? מה יגידו? שהאוהדים של הפועל גזענים, נכון?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק אני לא מבין למה לכדורגל יש חוקים אחרים מכל מקום אחר?

יש חוקים למדינה, מה זה משנה איפה ביצעו את העברה?

אם מישהו תקף מישהו, אז שיענש.

רק פה מעגלים פינות ועושים סולחות

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לכדורגל אין חוקים משלו , אבל יש הפרדה מסוימת , נניח שני שחקנים שרבו ביניהם דחיפה או 2 , או למשל כמו פפה שדרך על היד של מסי , אף אחד לא יעצור אותו וגם מסי לא יילך ויגיש תלונה.

אבל במקרה כזה כן , אם לדוגמא תתקוף מישהו במשרד שלך גם תעצר ע"י המשטרה וגם יפטרו אותך מהעבודה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

נעזוב את השחקנים רגע

כל אחד אחר, צריך להשפט ולהענש ללא קשר לזה שהוא היה במגרש.

ללא קשר לקבוצות

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

האמת. הוא צודק מאה אחוז. אגב, גם אני מציע שירותי תקשור עם חפרפרות והתעריף שלי קטן בחצי משלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חפרפרות לא יכולות לעזור באיידס או בסרטן, כמובן.

למרות זאת בכדורגל ואני מנחש שגם בחניה בתל אביב ב9 בערב היעילות גבוהה מאוד.

TFSI Power

פורסם

אני תופס מהבן אדם הזה, הוא הצליח לעשות מהשטות הזאת פרנסה לא רעה בכלל.

צריך ממש לעכל את זה כדי להבין שבזמן שאנחנו קמנו בבוקר והחלטנו ללמוד מנהל\כלכלה\הנדסה\רפואה כדי לרכוש מקצוע, הוא קם ואמר, "אני אעשה כסף בלשחק אותה קוסם סהרורי". שאפו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...