Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נפטרים מקורוזיה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה לפני כחודש החלפתי מצבר חדש וכמה ימים אחרי זה פשוט התחילו גושים של קורוזיה לבנה לא במצבר אלא מסביב, בפח עצמו למעלה למטה וזה ממש אוכל את הפח . אני מנקה את זה טוב טוב ויוצא הכל אבל אחרי ממש חצי שעה הכל חוזר ממש הרבה בגושים .חשוב להדגיש שבמצבר הכל בסדר גמור נקי בלי קורוזיה לא רטוב רק בפח עצמו. פגשתי היום בן אדם והוא אמר לי לנקות את זה טוב טוב עם מברשת ואחרי זה לגרז את זה בגריז ולא יחזור יותר . מה אתם חושבים על זה ? חשוב לי להדגיש שבמצבר הישן הכל היה בסדר . הלכתי היום לחנות ממנו קניתי את המצבר והמוכר אמר לי שאם במצבר הכל נקי ויבש ואין קורוזיה אז זה לא בעיה במצבר .

אשמח לתשובה

פורסם

מאחר וזה פורום אספנות אספר שפעם ,כשהיו מצברי זפת ,והיתה תופעה כזו ,היו תוקעים בזפת ליד הקוטב עם הקורוזיה אגורת אלומניום משוננת.

הקורוזיה היתה אוכלת את האלומניום ולקוטב המצבר שלום.

ולשאלתך :

אם תנקה טוב (מברשת פלדה) תחזק טוב הקטבים ותמרח הכל בגריז דק הבעיה תיפטר.

בהצלחה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

בדוק אצל חשמלאי הרכב שלך באם יש לך ברכב טעינת יתר,או לחילופין מילאו במצבר מים מעל לרף,לא אמורה להיווצר זליגת חומצה מהמצבר סתם כך...

דאג גם להניח שטיח גומי בעודף 10 ס'מ מכל צידיו של המצבר,בין הפח למצבר.

אלוני.

פורסם

מאד יעזור תמונה, בכל מקרה שטוף טוב עם מים זורמים וסבון ,יבש, גרד שאריות במברשת ,שטוף שוב ,יבש,צבע בצבע יסוד וצבע עליון . במידה ועדיין ממשיך יש בכל זאת בעיה חשמלית פנה לחשמלאי.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

פשוט, תזמין אותה לבית קפה אינטימי ותגיד לה:

"תיראי זה לא את זה אני...אני לא בנוי לקשר רציני...אני עוד צריך למצוא את עצמי,

להסתדר...במקום אחר בזמן אחר, אולי...אבל עכשיו זה פשוט לא זה, אני נורא מצטער...

אבל אם את רוצה אני יכול להכיר לך את המזדה של השכן שלי...." :-D

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ולשאלתך :

אם תנקה טוב (מברשת פלדה) תחזק טוב הקטבים ותמרח הכל בגריז דק הבעיה תיפטר.

כל שריונר יודע -

גריז / וזלין על הקטבים, קורוזיה מונע :)

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...