Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי אחרי תאונת דרכים וסובלת מנזקי גוף (כאבים בגב, צוואר, עלייה פתאומית וחריפה בלחץ דם ועוד תופעות).

מעבר לטיפולים והריצות בין רופאים אשמח לקבל מספר של עורך דין טוב (מומלץ באזור ירושלים).

אני מטפל בכל עניין הרכב והתביעה על נזקי הגוף.

תודה רבה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בכל התאונות שלי נעזרתי בדוד וינטר וליאת שולמן (נחמדה מאוד ומומלצת!) מיראון פסטינגר.

מציע שתתקשר ותבקש לדבר עם ליאת, אתה יכול להגיד שהגעת בהמלצה של אחד מלקוחותיה.

http://www.rofs.co.il/%D7%A6%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש גם את משרד פונדמינסקי שהבת שלו, אאל״ט שמה עדנה אוריון, היום מנהלת את המשרד ונחשבת תותחית.

משרד פרוליך פרחי נחשב גם משרד טוב לתביעות גוף, אבל צריך לשים לב שמקבל את התיק עו״ד בכיר מהמשרד

ולא מישהו זוטר.

פורסם

משרד עורכי הדין רון-פסטינגר ברח' קינג ג'ורג' 16.

נתן (נתי) רון הוא העו"ד שייצג את אשתי לפני הרבה שנים אחרי תאונה.

מקצוענים אמיתיים. תגגל.

קח בחשבון שהליכים כאלה לוקחים שנים. קודם כל ממתינים לראות על איזה מצב מתייצבת הפגיעה הגופנית. האם זה נקרא נכות או לא וכו'.

לך זה לא עולה כלום, שכר הטרחה מקוזז ממה שמתקבל. בכל מקרה, תמיד מתקבל משהו, מעצם זה שהיה אירוע.

בהצלחה.

פורסם

בכל מקרה, מומלץ לפנות לעו״ד בשלב מוקדם, על מנת שידריך אותך בכל התהליך, ויעזור מול הגורמים השונים.

נכון שהתהליך לוקח המון זמן, אבל עדיין צריך לדעת איך להתנהל מול כל הגורמים.

• תוכן חדש...