Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות- סיאט איביזה 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוני לרכוש רכב מסוג סיאט אביזה 2012 מהחברה הוא טורבו 7 הילוכי DSG רציתי לשמוע על אמינות הרכב צריכת דלק וכוח ?

האם הוא מרגיש חלש בעליות וכדומה... אני מתכון להשאיר אותו שנתיים גג תודה מראש :)

פורסם

סקירה על סיאט איביזה 1.2TSI תוכל למצוא בקישור המצורף. אפשר להגיד הרבה דברים על האיביזה TSI, אבל כוח לא חסר לה.

שים לב שמבצעי הרכב החדש של היבואן פגשו קשות בשוק המשומשות של האיביזה, לפחות נכון לרגע זה. מי שיש לו 60 אלף ש"ח ורוצה לקנות איביזה יעדיף בדרך כלל לקחת מימון קטן ולרכוש איביזה חדשה ולא משומשת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום אני מעוני לרכוש רכב מסוג סיאט אביזה 2012 מהחברה הוא טורבו 7 הילוכי DSG רציתי לשמוע על אמינות הרכב צריכת דלק וכוח ?

האם הוא מרגיש חלש בעליות וכדומה... אני מתכון להשאיר אותו שנתיים גג תודה מראש :)

ממש לא חלש בעליות , אוטו שלפי דעתי בשביל הנהיגה הבסיסית עונה על כל הצרכים .

לגבי האמינות , יש הטוענים שהDSG לא אמין , עושה הרבה בעיות ושהייתה בעיה עם הגיר בכל מיני סוגי רכב , אם אתה לא מודע לעניין אז הייתה בעיה בחלק מהדגמים ועדכון תוכנה מן החברה פתר אותה + היבואן נתן 5 שנים אחריות לכל גיר DSG ,לגבי שאר חלקים אין שום בעיה ספציפית שמדווחים עליה) לי אישית יש גיר DSG , אחלה גיר שבעולם , אני אוהב אותו אפילו יותר מגיר אוטומטי רגיל .

צריכת דלק (אני מדבר על איביזה 1600 DSG) שלי היא בנסיעות ארוכות 6.5 ליטר ל100 ק''מ ובתוך העיר כשאני לוחץ בסביבות ה9 - 10 ליטר ל100 ק''מ . (אני מדבר על ה1600 , אבל הנחה שלי היא שהצריכת דלק של ה1.2 TSI יותר טובה )

וכוח זה נתון אישי , מנסיעה שלי על כל מיני סוגי מכוניות בעלות מנוע 1600 , ה1.2 TSI מנצחת אותם ובגדול ..

ואני מדבר מניסיון ..

פורסם

תודה על התגובה, ואני מדבר על להזמין מהחברה חדשה וחיפשתי בגוגל על האוטו אבל אני רוצה יותר התיעצות עם מי שמכיר את הרכב או שיש לו... והבנתי שסידרו את הבעיה של הגירים ואני נוסע מאוד אבל מאוד עדי ורגוע אני אחד ששומר אז ככה שאני לא בדיוק מפחד מבעיות של נהיגה אגרסיבית

פורסם

אכן המבצעים של היבואן הציפו את השוק בגרסאות הבסיס של איביזה ופאביה (70K) ועכשיו גם פולו(79K)

ויש מכך פגיעה בשוק המשומשות של הרכבים האלה.

עדיין גרסאת ה-TSI טובה בהרבה, כח לא חסר למנוע הזה בנסיעה מנהלתית ובכל מצב.

• תוכן חדש...