Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

התקנתי ברכב שלי רדיו+קומפוננט של morel ovation 6, עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שיש הרבה רעשים בזמן נסיעה, (שהאוטו בחנייה שומעים פחות- אבל עדיין יש) מה שמצריך אותי להגביר את הרדיו ובכך לפגוע באיכות של המוזיקה.

השאלה שלי איך יהיה אפשר לפתור את הבעיה הזו? בגלל שאני בונה את המערכת בחלקים כרגע יש לי תקציב או לבידוד או למגבר.

מה אומרים:?:

תודה!

פורסם

תשובה על התשובה המהירה.

ואת מה לבודד? רק דלתות קדימיות?

אני מתכוון- יהיה שינוי דרסטי, או רק אחרי שאני יבודד את כל הרכב אני ירגיש הבדלים?

פורסם

כתבת שהתקנת אצלך ברכב רדיו-דיסק וקומפוננטים. אני חושב שלפני בידוד תדאג להגביר את הסט שלך כמו שצריך.

אני עשיתי איטום ברכב שלי (2 דלתות קדמיות) כדי "להכין את הקרקע" כמו שאומרים ולא מתקן שם כלום כרגע ואני לא מרגיש שינוי משמעותית ברעשי הרכב בזמן נסיעה.

1. דלתות

2. מגבר

3. בגז'

4. מכסה מנוע

אני לא חושב שצריך להשיק כלכך הרבה באיטום עם הסט הזה. עם כל הכבוד לדוטק אוביישן אני חושב שחבל יהיה להשקיע כלכך הרבה כסף באיטום ולא לשמוע הבדל.

תשקיע בהגברה טובה קודם ואז תחליט אם אתה בכלל צריך אז זה.

פורסם
1. דלתות

2. מגבר

3. בגז'

4. מכסה מנוע

זה ממש להשתגע.

אני שואל אם הבידוד בדלתות יספיק, כי הבנתי מקריאה בפורום שרוב הרעשים באים מהדלתות מקדימה, ואני לא מתכון לבודד את כל הרכב, אלא רק את הדלתות מקדימה, ואם אנשים כאן יגידו לי שאני לא ארגיש הבדל אם אני יבודד רק את הדלת- אז מלכתחילה אני לא יתחיל את התהליך..

מקווה שהבנתם למה התכוונתי. תודה

פורסם

זה מה שכתבתי למעלה. לדעתי לא.

תראה, שינוי יהיה בטוח אבל לא בטוח שהוא יהיה שווה את הסכום הנכבד של האיטום.

איזה רכב יש לך?

איזה מגבר אתה מתכנן לקנות?

פורסם

Shakim לבודד מכסה מנוע? למה? מה זה נותן בידיוק?

לפותח השרשור

חומרי בידוד כמו דיינאמט וסקנד סקין אלו לא חומרים הנועדו "להשתיק" את הרכב אלו חומרים המוסיפים מאסה לפח ובכך מורידים רעידות ותזוזות של הפח שנגרמים לרוב בגלל הרמקולים ברכב.

אני יכול להגיד לך שאחרי שבודדתי את כל הרכב יש שיפור משמעותי ברעשים שנכנסים לרכב אך עדיין ישנם רעשים ואם רוצים להשתיק את הרעשים בצורה הרבה יותר משמעותית ישנם חומרים אחרים המיועדים להשתיק רעשי כביש ורוח, מה גם תחשוב על זה שאי אפשר להגיע לרמה שאין בכלל רעשים, ברכב תמיד יהיו רעשי כביש ורעשי רוח.

בכל אופן לשאלתך עדיף מגבר ולאחר מכן בידוד.

בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני גם חושב שעדיף לך להשקיע על מגבר. {איטום בדלתות יתן לך שיפור גדול מבחינת הביצועים של הרמקולים ,לפי מה שאני מבין אתה מחפש להשתיק קצת את הרכב}

בשביל להשתיק רעשי כביש רוח וכו' אתה תצטרך להשקיע סכומים גדולים מאוד :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
Shakim לבודד מכסה מנוע? למה? מה זה נותן בידיוק?

לפותח השרשור

חומרי בידוד כמו דיינאמט וסקנד סקין אלו לא חומרים הנועדו "להשתיק" את הרכב אלו חומרים המוסיפים מאסה לפח ובכך מורידים רעידות ותזוזות של הפח שנגרמים לרוב בגלל הרמקולים ברכב.

אני יכול להגיד לך שאחרי שבודדתי את כל הרכב יש שיפור משמעותי ברעשים שנכנסים לרכב אך עדיין ישנם רעשים ואם רוצים להשתיק את הרעשים בצורה הרבה יותר משמעותית ישנם חומרים אחרים המיועדים להשתיק רעשי כביש ורוח, מה גם תחשוב על זה שאי אפשר להגיע לרמה שאין בכלל רעשים, ברכב תמיד יהיו רעשי כביש ורעשי רוח.

בכל אופן לשאלתך עדיף מגבר ולאחר מכן בידוד.

בהצלחה

מכסה מנוע וגג מקומות עם הכי הרבה וויברציה שעוברת למרכב כולו.

כמו כן יש % מסויים שSECONSKIN וDYNAMAT כן משטיקים רעשים, אך התוצאה הטובה ביותר משיגים עם חומרי בידוד נוספים המיועדים לזה.

ביצעתי כמה עבודות איטום על רכבי, כולל מכסה מנוע, ולרגע לא חשבתי שזאת עבודה מיותרת.

במקרה של הבחור, כן מיותר לחלוטין להשקיע באיטום ובידוד יתר, לבצע איטום דלתות במקרה שלו יהיה מספיק לגמרי.

שבוע טוב.

פורסם

זה עיניין של השקע, דלתות חובה, ולדעתי לפני המגבר, העניין כאן שבחור רוצה גם לשמוע מוזיקה, וללא איתום זה נשמע ממש גרוע.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
זה עיניין של השקע, דלתות חובה, ולדעתי לפני המגבר, העניין כאן שבחור רוצה גם לשמוע מוזיקה, וללא איתום זה נשמע ממש גרוע.

אתה מגזים פה. זה לא ישמע גרוע, אלה פתוח טוב בלי איטום.

A3

K04 Inside

פורסם

גם איטום אני יעשה, אבל רק לדלתות. אני לא רוצה להשתגע יותר מידייי.

כמה אמור לעלות איטום+עבודה?

תודה לכל העונים.

פורסם

Boris002

כמובן שזה הגזמה, אבל א-ב של התקנה ברכב, ואל תגיד לי שההבדל הוא מיזרי.... יש הבדל והא הבדל גדול.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...