Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף סיימתי להחליף את המיסבים של האקסים האחוריים כידוע לכם הם הוחלפו עקב רעשים

מאוד חזקים מהבקאקס האחורי.

להלן התמונות:

תחילת העבודה הוצאת האקס וחימום טבעת הביטחון עם ברנר כדי שתוכל לצאת

IMG_0202.jpg

IMG_0203.jpg

הוצאת האקס.jpg

האקס בחוץ.jpg

מהצד יותר קרוב.jpg

חימום עם ברנר (2).jpg

חימום עם ברנר.jpg

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

שלב שני הטבעות יצאו ואז הוצאנו את המיסבים עם פרס ושמנו את המיסבים החדשים גם עם פרס ואז חיממנו שוב את הטבעות

כדי להכניס אותם חזרה לאקסים ולסיום שמן חדש של VALVOLINE לבקאקס

הטבעת בחוץ.jpg

האקסים ללא הטבעות.jpg

חימום הטבעת.jpg

המיסבים הישנים.jpg

הטבעת בפנים (2).jpg

הטבעת בפנים.jpg

השמן לבקאקס.jpg

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

שלום

אם כול הסימפתיה יקרי אבל אם המכונאי חימם את הטבעות להרכבה הוא עשה טעות!!!

טבעות ההבטחה האלה מיועדות להרכבה במצב קר ואסור לחמם אותם.

יש סיכוי שאקס יעוף החוצה בסיבוב טוב.

הטבעות הם הם שאוחזות את המיסב למקומו יש להרכיבם אך ורק בפרס מבלי לחמם אותם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לא רק שאסור במקרה זה לחמם, אם אתה נדרש לחמם טבעת או מיסב, אסור לחמם בעזרת מבער.

חימום כזה אינו אחיד ומעוות את החלק המחומם. חימום נכון יעשה באמצעות מכשיר אינדוקציה אשר מחמם באופן אחיד.

אם אין אינדוקציה זמינה, ניתן לחמם בתוך שמן רותח.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

מזל שהפיזיקה הומצאה לפנינו, מה שמתחמם ומתרחב מתכווץ חזרה כשמתקרר, היות והחימום לא התקרב לנקודת ההתכה אין סיבה שהמתכת תתעוות, ובגלל שלא מדובר בחתיכת פח אז אני מניח שהכל בסדר.

לא שמעתי מעולם על הוראות על הכנסה "בקר" של אפיצות לחץ אחרת יגרם נזק, אבל מצד שני השמיעה שלי לא להיט...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הרבה לפני נקודת ההתכה יכולים לחול שינויים מטלורגיים במתכת. הציריה המתוארת בהודעה עשויה מפלדה מחושלת, והחימום כפי שתואר קרוב לוודאי הרס את החישול. בכל מקרה, חימום נקודתי של חלק מעוצב ומחושל מעוות אותו ויוצר בתוכו מתחים היכולים להסתיים בשבר.

במקרים קיצוניים כשאי אפשר לחלוץ את הטבעת בעזרת מכבש צריך לחרוט אותה וכך ל"חסל" אותה.

נראה לי שלמרבה הצער בוצעה כאן שגיאה גסה ואף מסוכנת בעבודה.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
מזל שהפיזיקה הומצאה לפנינו, מה שמתחמם ומתרחב מתכווץ חזרה כשמתקרר, היות והחימום לא התקרב לנקודת ההתכה אין סיבה שהמתכת תתעוות, ובגלל שלא מדובר בחתיכת פח אז אני מניח שהכל בסדר.

לא שמעתי מעולם על הוראות על הכנסה "בקר" של אפיצות לחץ אחרת יגרם נזק, אבל מצד שני השמיעה שלי לא להיט...

מכוון שאתה לא יודע לאיזה טמפרטורה הגיע החלק בזמן החימום שבתמונות (ולא צריך להגיע לטמפרטורת התכה - מספיק 800 מעלות ),

ולא אם החימום היה אחיד, שגרם לשחרור מאמצים שכבר היו בפלדה ושגרמו לעיווט או הוסיפו מאמצים טרמיים לא אחידים בפלדה,

ולא אם קרור בלתי מבוקר גרם לסדקים. אז כבר עדיף דווקא לתת לפיזיקה את כבודה הראוי .

אין דרך נאותה לתאר את מה שמתואר בתמונותת אלה כהשחתה של החלק

גם אם לא היה בנמצא אפ-ציר מתאים לשחרור המיסב כבר היה עדיף להשחיז חריץ בגוף המיסב ולשבור אותו במכה

פורסם
הרבה לפני נקודת ההתכה יכולים לחול שינויים מטלורגיים במתכת. הציריה המתוארת בהודעה עשויה מפלדה מחושלת, והחימום כפי שתואר קרוב לוודאי הרס את החישול. בכל מקרה, חימום נקודתי של חלק מעוצב ומחושל מעוות אותו ויוצר בתוכו מתחים היכולים להסתיים בשבר.

במקרים קיצוניים כשאי אפשר לחלוץ את הטבעת בעזרת מכבש צריך לחרוט אותה וכך ל"חסל" אותה.

נראה לי שלמרבה הצער בוצעה כאן שגיאה גסה ואף מסוכנת בעבודה.

איך אפשר לחלוץ בעזרת פרס טבעת במקרה הזה?

מעניין לדעת מהן באמת ההוראות בספר היצרן לגבי הוצאת הטבעות הנ"ל, למישהו יש ספר רכב או היינס במקרה?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

שלום

הטבעות הם לשימוש חד פעמי

חותכים וזורקים ואת החדשים בפרס.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
איך אפשר לחלוץ בעזרת פרס טבעת במקרה הזה?

תוכל לראות דוגמה לכך כאן:

http://wp.me/pXLKy-gW

כאשר המקבילה לטבעת שלך במקרה זה הוא השרוול 55. רובר מציינים בפירוש שאם שליפת השרוול הזה בעזרת מכבש (press) נתקלת בקשיים, יש להוריד אותה בעזרת מחרטה - אך לא על ידי חימום. מאידך, ניתן לחמם את הטבעת כדי להרכיבה מחדש - אך בתנור או באחת השיטות שצויינו למעלה.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

אם לאחד המכונאים שעובדים איתי במוסך מגירות הכלים היו נראים כך(כן כן זה מוסך ועובדים כל היום) הוא היה הולך הביתה מיד!!!

שלא נזכיר את סביבית העבודה המבולגנת והרצפה המטונפת יכול להיות שגם מנהל העבודה היה נוסע איתו באותו אוטובוס........

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

אסור לחמם חד משמעית את האיזור הנ"ל הציריה עלולה להיגזר בדיוק במקום החימום ומכאן לעיבוד גלגל אחורי ותאונה הדרך מאד קצרה (מניסיון של חבר) יש לי חולץ מיוחד לדברים האלה הוא עשוי מצינור ארוך שבקצה אחד בורג גדול שדוחף את הציריה החוצה ובצד השני חיבור לברגי הנבה זו הדרך הכי נכונה.

וכמו שבני כתב הטבעת היא חד פעמית ואפשר גם לחתוך אותה רק צריך להיות מאד זהיר בחיתוך לא תמיד יש גישה נוחה.

יש עוד שיטה, של פרוק המיסב גלגל הוצאת כל הגולות שלו ואז יש גישה לחיתוך של הטבעת וגם של הקסבה הפנימית של המיסב.

טל

נ.ב

שים לב טוב טוב לצבע הציריות במקום החימום אויויוי עברו טיפול טרמי גרוע מאד!

פורסם

מנסיון אישי

בכל הפעמים שאני החלפתי באסקורט החלפתי ללא חימום בעזרת המתאם המתאים ניתן לחלץ עם פרס .

בכל קניית מיסב ניתן לקנות גם את הטבעת מחזירים למקום שוב בפרס וזהו.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...