Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה :

רדיו דיסק CDA-9853R מבית Alpine

3 יציאות Pre-Out (עד 2V) , קורא פורמט MP3 , קורא מדיות CD-RW , מציג שמות (CD Text/ID3 Tag) , אקולייזר גרפי בעל 7 תחומי שליטה או אקוולייזר פרמטרי בעל 5 תחומי שליטה , Digital Time Correction לשלושת היציאות (6 ערוצים) , קרוסאובר 2Way או 3Way .

מגבר מונופוני Xenon 600.1 מבית Phoenix Gold

הספק 600W RMS (תעודת לידה 620W) להתנגדות חשמלית מ-1 אוהם ועד 4 אוהם (מיוצב!) , Bass Boost 18dB+ 45Hz , HPF/SubSonic 5Hz-55Hz , LPF 30Hz-300Hz , שני הפילטרים בטכנולוגיית Linkwitz-Riley והנחתה של 24dB לאוקטבה , יחס אות רעש 90dB

סלחו לי על הביטוי , זו חתיכת נבלה אמריקאית , הלוואי והיה לי מקום עבורו ברכב .

סאב-וופר Kappa Perfect 12.1 מבית Infinity (הסדרה הישנה)

קוטר 12 אינץ' , הספק 350W RMS , התנגדות חשמלית 4 אוהם , רגישות 96dB (בתנאי מכונית) , תגובת תדרים (1.5dB±) מ-18Hz ועד 150Hz .

דגם ידוע מהסדרת הגבוהה , נועד לתת מענה למגוון של התקנות אבל גם התיבה הבינונית שהוא דורש גדולה מידי למכונית שלי .

קבל חשמלי מבית Almani בקיבולת של 1F , תצוגת מתח דיגיטלית .

כל הציוד היה בשימוש אפסי מפאת חוסר זמן , הרדיו הדבר היחיד שהיה בשימוש וגם זה רק לרדיו (חדשות) ולא לדיסקים .

קומפקט דיסק CDJ-1000MK3 מבית Pioneer , יחידה אחת

הנגן נרכש לצרכי סקירה (כתבה) בלבד , נעשה בו שימוש פעמים בודדות בלבד , והוחזר לקופסאתו המקורית .

http://www.pioneer.eu/uk/products/ar...MK3/index.html

חדש לחלוטין , 3,000 ש"ח .

אוזניות RP-DJ1210 מבית Technics

אוזניות ה-DJ הנוחות ביותר בשוק , אטימה הרמטית , לחץ גבוה , קשת מתכווננת לחלוטין עבור שתי הקפסולות , צביעת סאונד טובה ולא אגרסיבית , כבל מסולסל .

משקל : 230 גרם .

הספק חשמלי מתמשך : 200mW .

טווח תדרים : 5Hz-30kHz .

התנגדות חשמלית : 32ohms .

חדשות לחלוטין , 500 ש"ח .

אוזניות HD-25-1 מבית Sennheiser

אוזניות המוניטור הטובות ביותר בעולם לשימושי שטח , לא קיימת אוזניית DJ טובה מזו .

משקל קל , עמידות גבוהה , קשת גמישה , אטימה הרמטית , לחץ מדוייק , אופי צביעת תדרים "שקוף" יחסית , כבל מסולסל , חלקי חילוף בשפע למי שמתכוון לטחון עבודה איתן .

משקל : 140 גרם .

הספק מתמשך : 200mW .

טווח תדרים : 16Hz-22kHz .

התנגדות חשמלית : 70ohms (גבוהה , לא למקסרים פשוטים) .

חדשות לחלוטין , 750 ש"ח .

http://www.sennheiser.com/sennheiser...dphones_502188

אוזניות DJ Pro 60 מבית Stanton

אוזניות לתחילת הדרך ולאימונים , בעלות קפסולות גדולות (40 מ"מ) ומנגנון גיאומטרייה אוטומטי המתאים את האוזניות (אורך וזויות) לאוזניים , נצילות גבוהה , בעלות משקל קל ומראה מודרני .

משקל : 170 גרם .

עוצמה מתמשכת : 80mW .

טווח תדרים : 30Hz-18kHz .

התנגדות חשמלית : 50ohms .

http://www.stantondj.com/stanton-hea...s/djpro60.html

__________________________________________________________________________________

מוכן להחלפות תמורת :

רדיו דיסק טוב בעל תקשורת BT

מיד-וופרים 6.5" איכותיים

מגבר 4 ערוצים איכותי ובעל הספקים סבירים

תיבת סאב 12" קטנת נפח

יש לי גם סט 3Way מסדרת ה-Competition של חברת Zapco , ללא המיד-וופרים ( מיד KM-8.50 , טוויטר KT-8.25 , קרוסאובר CX-H3 ), אני מוכן להחליפו (ואפילו מעדיף) תמורת סט 2Way איכותי - אני מפסיד מכזאת החלפה בכל מצב , אבל הרכב בו אני מתקין פשוט סיוט לסט הזה ולא מחפש לעשות כסף על אף אחד .

בסה"כ אני זקוק לרדיו מבוסס BT , סאב בעל תיבה קטנטנה , סט 2Way ומגבר לכל אלו - כולם חייבים להיות תחת הגדרת SQ - מוכן לתת את כל הציוד הנוכחי (רדיו , מונו , סאב , קבל , סט חסר וופרים) תמורת תחלופה הולמת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

UP UP UP

מעוניין בדחיפות מחר או מחרתיים ברדיו דיסק איכותי עם BT , ובמגבר 4 ערוצים בעל הספקים של 100W RMS פחות או יותר ב-4 אוהם (אם מדובר במגבר 6\5 ערוצים מוכן גם למסור את המונובלוק עבורו) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...