Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה פיג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז ככה, לפני כחודשיים רכשתי פיג'ו 106 שנת 97 מנוע ,1600 ולפני כשבוע בערך עשיתי שיפוץ ראש מנוע,

מאז צצו לי 2 בעיות שמשגעות אותי, אחת מהן שמנורת המנוע נדלקת שהרכב מונע ועומד אבל שאני לוחץ על הגז היא נכבת ואחרי חצי דקה שוב נדלקת.

והבעיה השניה שאני חושב שזאת סתימת דלק אבל לא כלכך יודע שאני מתחיל נסיעה שם ראשון משחרר קלא'ץ ולוחץ גז הרכב מתחיל לנוע בזמן שהרגל על הגז האוטו מאט והרגל עדיין על הגז ופתאום מקבל מכת דלק ונוסע וככה זה בערך בכל התחלה של הילוך שני,שלישי,רבעי,ואפילו חמישי.. חייב עזרה

פורסם

לפי כל הסימפטומים שאתה מתאר, נשמע שיש תקלה בחיישן חמצן או שהוא מנותק או שהתקע לא מחובר היטב. סבירות שאולי התקלה קשורה גם לחיישן לחץ סעפת יניקה, אבל לפי התיאור ההימור הוא על חיישן חמצן.

בכל מקרה, יש לבדוק את הנושא באמצעות חיבור למחשב דיאגנוסטיקה (במידה ולא מוצאים משהו שלא מחובר היטב ויזאולית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חבר הי,

יש לי פיז'ו 106 1996 (דור 1) אוטומאטית 1.6

הייתה לה בדיוק הבעיה שאתה מתאר,

הבעיה הייתה שמספר צינורות בסעפת היניקה היו חסרים / מנותקים - בנוסף החלפתי חיישן Map הוא היה סתום לגמרי במשקעי שמן.

מאז האוטו פיקס.

אלעד.

• תוכן חדש...