Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החל לפקוד את חצר ביתי הייצור החביב שבתמונה. בהתחלה הוא היה מרוחק, אבל ככל שנתנו לו אוכל הבחור שבר את הדיסטאנס.

מאיפה זה בא עליי פתאום? האם זוהי סגולה לריבוי צאצאים? האם בהמשך אני צפוי לקחת חלק בסצנה הידועה ההיא מהסרט "חיזור גורלי"? האם כשהחתול יתפוס אותו, הוא יכין ממנו תבשיל לשביעי של פסח?

בגירה, עזור לי!

20120407_165202.jpg

20120407_165329.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה בטוח ששביעי של פסח או שביעי של פסחא?

ארנב הפסחא הגיע לבקר וכמזכרת הביא עימו כמה ביצי פסחא עכשיו תלך לחפש את האפיקומן :-)

פורסם

נחום הארנב זו המצאה של הדוד חיים (בערך כמו "יניב המגניב" שהגיע אחרי "יובל המבולבל").

אני נשאר נאמן למקורות ב"דיג דיג דוג" - וחוץ מזה, בגילך אתה חייב להיות מעודכן במילפיות הטובות (מי אמר שרון שחל :twisted:) ועם כל הכבוד לויקה פינקלשטיין (מה"דוד חיים") היא עדיין לא מילף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שרון שחל היא מילפית בכל רמח איבריה אין ספק,אצל דוד חיים זאת לא ההיא מהישרדות אלא מגלגל המזל (לא זוכר את שמה)וגם היא סוג של מילפית צעירה (למרות שאף פעם לא ממש התחברתי לאף המגעיל שלה).

האמת שנחום מתחבר לי נחמד מאוד לאוזן והייתה תקופה שהדיסק הזה רץ הרבה בבית שלי ומצאתי את עצמי מזמזם גם בלי הילדים את השיר של נחום הארנב.:wink:

ואם כבר במילפית עסקינן:

http://www.youtube.com/watch?v=-Ymvh9W8MQ4&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
למרות שזה נכתב בצחוק, דיר בלאק עם החתול !

זה בסדר. לאחרונה הוא אומנם החל להסתובב מחוץ לבית, אבל בינתיים הוא רק עולה על הגג כדי לפתח קשרי אהבה-שנאה עם עורבים מזדמנים. הוא טרם הגיע לשלב שבו הוא יורד אל החצר.

תעלה תמונה שלו לייד אבטיח כדי שנקבל קנה מידה :lol::wink:

(העקרבוט הנוסטלגי למי שזוכר :twisted::|)

המקסימום שאני יכול לעשות זה לצלם אותו ליד עלה של כרוב, וגם זה רק מתי שהוא קופץ לביקור. מה שכן, זה אומנם לא כל כך ניכר בתמונה, אבל הוא ממש גדול. אני מעריך שהוא שוקל יותר מהחתול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מעניין אם חתולי רחוב מהווים איום לקיומו. אם כן, הייתי מנסה להציל אותו מרוע הגזרה הצפוייה:roll: .

אני יודע שחתולים מעדיפים גו'קים וציפורים, אבל זכור לי מקרה בילדות, שאחד האפרוחים של השכנים, נטרף ע"י אחד מחתולי הרחוב.

פורסם

חבל לך על הזמן, אני לא מנסה אפילו לתפוס אותו. הוא אומנם נראה גוץ ושמנמן, אבל כשהוא נותן לחיצה אפילו אימפרזה לא עומדת איתו.

חוץ מזה, נגיד שתפסתי אותו. מה אני עושה איתו הלאה בהתחשב בעובדה שלא בא לי להכין ממנו מרק?

פורסם
שרון שחל היא מילפית בכל רמח איבריה אין ספק,

העיקר שיש ביננו הסכמה (לפחות) על עניין אחד :wink:

אצל דוד חיים זאת לא ההיא מהישרדות אלא מגלגל המזל (לא זוכר את שמה)וגם היא סוג של

מילפית צעירה (למרות שאף פעם לא ממש התחברתי לאף המגעיל שלה).

לא יודע למי בדיוק התכוונת, אבל ויקה פינקלשטיין מה"דוד חיים" היא ויקה מ"הישרדות".

http://yes.walla.co.il/?w=//1835557

...מקווה שלא שברתי לך שום מיתוס :D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...