Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קודם כל אפתח ואגיד שיש כאן אחלה פורום, כל הכבוד על העזרה של כולם.

עכשיו לגבי ההתלבטות שלי.

אני מעוניין לקנות מיני וואן חדשה ומתלבט בין מספר דגמים:

אופל זאפירה

מאזדה 5

מיצובישי גראנדיס

למישהו יש חוות דעת?(איכות נסיעה, מרווח פנים, צריכת דלק)

תודה

פורסם

ברוך הבא.

אתה בפורום הלא נכון, בטח יעבירו לך את ההודעה לפורום יעוץ לפני קניה.

בכל מקרה, לי היתה גראנדיס כמה שנים.

דבר ראשון, היא בקבוצה אחרת מהזאפירה ומהמאזדה 5. היא יותר גדולה מהם ושייכת לקבוצה של הפורד SMAX/GALAXY, קיה קרניבל וכו'. לגדולות יותר יש שורה שלישית אמיתית שיכולה לאכלס גם מבוגרים וגם קצת תא מטען מה שלמעשה אין בקטנות יותר.

לגראנדיס יש גם מזגן אחורי נפרד, יתרון גדול בקבוצה הזו במיוחד מול הפורדים שלהם אין.

יש לו התנהגות כביש טובה יחסית לגודל וכח סביר.

כמו כל הקבוצה הוא שתיין דלק לא קטן (1:8 ממוצע כשהרוב מחוץ לעיר).

לפני כמה שנים הוא היה הטוב ביותר לדעתי אבל הוא כבר בסוף דרכו והוא די עתיק מבחינה הנדסית כך שלא בטוח שהוא יהיה קניה טובה יחסית למיניוואנים המודרניים. הייתי מציע לך לשקול את הפורדים שיצאו עכשיו עם מנוע טורבו מודרני שנותן ביצועים הרבה יותר טובים עם תצרוכת דלק (על הנייר) נמוכה בהרבה.

פורסם

כבר אין יותר גרנדיס.

והייבוא של הזאפירה עדין לא התחיל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...