Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בפורד פוקוס 2004

שלוחצים על הגז ברמזור או שהרכב עומד אז זה קצת מזייף כזה רועד עד שנכנס לתאוצה שלו המתאימה

זה קורה רק שהרכב עומד... בנסיעה הכל סבבה

מה זה יכול להיות , פלגים בדקתי זה בסדר , אולי פילטר דלק או משהו ? סתימה ?

פורסם

עכשיו כבר נדלק אור של המנוע , וזה מזייף בנסיעה לפעמים יש תאוצה טובה לפעמים מקרטע רוקד כזה

מה זה יכול להיות?

סט חוטים? משאבת דלק? רק למי שיש ניסיון. תודה.

פורסם

שלום חזי.

בעיקרון צריך להתחבר עם סקנר ולהוציא קודי תקלות.

מנסיוני עם פורדים, אני מנחש, שמדובר בmisfire, יש להם מחלה של כוילים ושל חוטי הצתה.

אבל זה יכול להיות גם משהוא אחר.

עוד מחלה של הפוקוסים, זה צינור נשם מפוצל שיושב מתחת לסעפת פליטה, המון פעמים הוא מתיבש ונוצרים בו חורים, המנוע סופח את האויר ומשבש את הפעולה שלו.

תעיף מבט מתחת לסעפת תזהה את הצינור (יש לו 3 יציאות) תראה אם הוא קרוע.

פורסם

האם מישהו יכול להגיד לי מהו סדר הכנולוגי של סידור החוטים של המצת

לא מצאתי ביאינטרנט

את צינור הנשם החלפתי הוא היה בדוק בצדדים , יש לי עוד צינור אחד שהביאו לי שאת זה אני לא יודע לאן לחבר בכלל..

אבל הסתבכתי עם החיבור של החוטים , שמתי אותם הכל היה בסדר ובאמצע נסיעה 2 מהם יצאו לי ושהחזרתי אותם הם כבר לא היו בסדר.... עכשיו שחיברתי חזרה בוכנה השמאלית לא מגיבה , אולי נחליף גם פלאגים?

פורסם

קניתי לאשתי פוקוס 2004, ונתקלתי בדיוק באותו דבר - האוטו מזייף בתחילת נסיעה.

אל תתרגש,קפוץ למוסך ותחליף כוהל,300 ש"ח -+ ונגמר העניין.

חבר,אתה חופר

פורסם

האמת שכבר התיאשתי מיזה לחלוטין אני אקפוץ למוסך וזהו. סתם זרקתי 300 שקל לפח

קניתי 4 חוטים ופלאגים חדשים , ועכשיו כבר אין לי סטארטר בכלל.

אי אפשר לנסוע , אני לא אתן לזה לבעס לי את החג.

החג שמח.

פורסם
יכול להיות שבוכנה לא עובדת בגלל בעיות בסליל הצתה...?

כן, יכול להיות. אם סליל הצתה (כויל) לא תקין, יכול להיות שהוא לא יתן ניצוץ לצילינדר אחד ויכול להיות שלא יתן בכלל.

אם לא התבלבלת בסדר והחוטים תקינים, נשאר לך רק כויל.

כתוב על הכויל של הפוקוס לאן הולך כל אחד. תנקה טוב ותוכל לראות אם חיברת נכון.

• תוכן חדש...