Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

אני מחפש לקנות רכב ספורט עם עדיפות לקבריולט. אבל חשוב שיהיה בו 4 מקומות ישיבה. גם אם הם צפופים..

חשוב שהמנוע לא יהיה יותר מ2000 ושלא תשתה כמויות של דלק. משהו כמו 1ל9-10 יהיה סבבה

התקציב הוא 70k+-

בנתיים הסתכלתי על אודי טיטי 4x2 קופה שנת 2000-2002.

יש בה כל מה שאני מחפש. מראה, כוח, מנוע קטן, טורבו, 4 מקומות וגימור טוב.

אבל משום מה הרבה לא המליצו עליה. ואומרים שהתחזוקה שלה יקרה מאוד.

דרך אגב אני לא נוסע הרבה בכלל. רק בעיר לעבודה יום יום נסיעה של 5 דקות ובין עירוני בסופי שבוע ככה שאין לי הרבה בלאי.

מישהו יכול להמליץ לי על רכב אחר?

רק אל תציאו קופרה, גיטי וכו' כי אני מחפש משהו עם מראה יותר ספורטיבי

תודה מראש.

פורסם

תשמע,

מה שאתה מבקש בארץ ממש נדיר. שבת אחת, עשיתי את אותו חיפוש , סתם בשביל הכיף. הרכב היחידי שאני אהבתי , זה הקבריולט הנפוץ בארץ לדעתי, וזה ב.מ.וו סידרה 3 קבריולט.

ואפשר למצוא בתקציב שלך כמה יפות דווקא. אבל יכול להיות שתצטרך לרוץ קצת בארץ בשביל למצוא את האחת שלך...

לאחר בדיקה קצרה ביד 2 , אפשר לראות מבחר נחמד של מכוניות. תסתכל קצת...

פורסם

אם תמצא TT קבריולט שמורה,היא תעלה יותר מ70K בדגש על האם,ואם אני לא טועה היא דו מושבית לעומת גירסאת הקופה בעלת 4 מושבים(בתיאוריה,אני לא חושב מישהו באמת יכול לשבת מאחור,אולי ילד).

סך הכל אם הרכב טופל הייטב אני צופה אמינות סבירה,אך עם זאת קח בחשבון שתקלות בילתי צפוייות עשויות להיות יקרות.והן יקרו אחרי הכל מדובר ברכב בן 10-11 שנה.ביטוח מעולם לא בררתי,אבל אני מניח שזה לא יהיה זול:).

סידרה 3 קבריו,E46 תכנס לתקציב בדוחק,אם בכלל,ואם תוכל למצוא אחת מקורית ושמורה,בדוק את מחירי הביטוח.

A4 קבריו ,יותר זולה וישנן מספר דוגמאות למכירה,שדווקא נראות לא רע,זכור לי כי הגיר בשנים הללו(2002-2005) בעייתי ומספר בעלים התלוננו על שיבקת חיים באיזור ה100K,בנוסף בדוק את מחירי הביטוח.

אם פוזה קצת רוח בשיער היא ראש העדיפות,הייתי פוזל לכיוון ה206CC ידנית,תהיה הרבה יותר זולה לתחזוקה,ומבחר דוגמאות גדול יותר ,אומר ש א.תוכל למצוא את הדוגמא שאתה רוצה(כלומר רמת הגימור וכו) ב.המחיר לא יהיה גבוהה המהמחירון כי הרכב אינו נדיר.משהו שאי אפשר להגיד על הגרמניות.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...