Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רנו קליאו החדשה , והגיע הזמן לשדרג את הרמקולים.

הרמקולים המקוריים הם קומפוננט בגודל 5.25" , מהמלצות בפורום חשבתי ללכת על מורל טמפו .

לפני הקניה נתקלתי בבעיה מעצבנת, אין מספיק עומק בדלתות.

לא איכפת לי לקנות כל דגם אחר או למצוא פתרון יצירתי כלשהו. (תקציב לקומפוננט עד 500)

בעצם אולי אני אוכל להתקין 6.5" על החלק החיצוני, פשוט לקדוח בפלסטיק... ?

ביצעתי מדידות וצירפתי תמונות.

דבר נוסף שרציתי להתייעץ אתכם על הדרך הוא סאב :

אני מתכוון לרכוש סאב 10" , אשמח לקבל המלצות דגמים יד שניה (תקציב עד 500).

דבר שלישי ואחרון :

בעיית רעשים בדלתות , עם הרמקולים העלובים הנוכחים בווליום גבוה הפלסטיקים מרעישים ממש! יכול להיות מכיוון שהדלתות פורקו מספר פעמים, ובנוסף הוחלפה אחת הדלתות הקדמיות... הייתה לי פריצה לאוטו :cry:

בעצם 3 שאלות :

1. התאמת קומפוננט .

2. התאמת סאב.

3. פתרון רעשים בדלתות.

הציוד שקיים ברשותי :

מגבר PIONEER ישן דגם לא ידוע , עבור הסאב

מגבר סיני כלשהו (4*100) שאני לא זוכר את שמו עבור הקומפוננט

רדיו דיסק KENWOOD 3051M שקיבלתי עם הרכב

תודה רבה

20120328_114345.jpg

20120328_114938.jpg

depth.jpg

original speaker.jpg

original speaker2.jpg

פורסם

ערב טוב

גם לי יש את הרכב הנ"ל וגם אני בתהליכים של שדרוגים. אצלי היה קצת יותר מסובך כיוון שקיבלתי רדיו מקורי.

הרכב לא מגיע עם קומפוננט - רק רמקול עלוב בדלת (אין טויטר למעלה על הדש).

לי יש מערכת די טובה (רדיו אלפיין, Polk SR 5250, מגבר JL וסאב Hertz) והתוצאות פשוט מאכזבות.

לעניננו - לאחר כמה ניסיונות הגעתי למסקנות הבאות:

- אל תמקם את הטוויטר על הדש במקומות המקוריים - נסה למקם אותו על הדש כלפי פנים הרכב גם אם יראו אותם. הצליל שמגיע במיקום המקורי אינו לטעמי (נשמע מפוזר), כנראה עקב ההחזרה מהחלון

- בדלת רמקול 6.5" לא יכנס ללא בניות וחיתוך הדלת (את הפח!!! - לא רק הפלסטיק) - קח זאת בחשבון. גם אז תצטרך בניות שיגרמו לכך שהרמקול יבלוט. רמקול 5.25 יכנס לרוב (!) ללא בעיות. ניסיון להכניס פולס כמעט ולא צלח.

- מבנה הדלת מאד בעייתי - הפלסטיק הפנימי יושב באויר ולא על פח כך שתיבת התהודה שנוצרת בעיתית והרמקול נשמע לא טוב. אין פאנצ'יות והסאונד 'מת' (יש לי רמקול טוב -Polk SR). ניסינו מורל פולס והיה גרוע יותר....

- כנראה ותצטרך (זה השלב הבא שאני מתכוון לבצע לאחר החג) לבצע בידוד 'כבד' יחסית בדלת - גם על הפלסטיק (ע"מ לעבות אותו ככל שניתן וכמובן שעל הפח). מקווה שזה ישפר בצורה כלשהי אבל אני מתקשה להאמין שיחולל כאן נס.

כל הנ"ל עבר בדיקה ע"י מומחה (יוסי אלפיין) לכל אלה שמייד יקפצו :wink: ויגידו שיש בעיה בהתקנה (פתחתי שרשיר נפרד - אתה מוזמן לקרוא). יוסי טוען שהרכיב בקליאו ספורט והנ"ל נשמע הרבה יותר טוב.

אולי זה בגלל הדלת השונה (בספורט היא הרבה יותר ארוכה). באמת שאין לנו הסבר.

כנראה ובחרנו את הרכב הלא נכון עבור שדרוגי סטריאו.......

ברור שעכשיו יענו מספר חברים ויגידו שאפשר לבצע ניסים ברכב - קח בחשבון שניסים כאלו יעלו לך הון תועפות!!!

אשמח גם לטיפים ממך לאחר שתשדרג.

בהצלחה

פורסם

כמה תיקונים קטנים. ניתן להתקין 6.5 אינטש בלי בניות ושינויים חיצוניים אבל עם שינויים פנימיים. רמקול 6.5 יתן תוצאה טובה יותר מ5.25 אני לא חושב שבגלל שהדלת בדגם הספורטיבי גדולה יותר אז התוצאה משמעותית טובה יותר. רמקול 6.5 שהתקנתי ישב על הדלת ולא על הדיפון וקיבל ״תיעול״ טוב יותר לדלת. עדיין לא עשינו בדיקה עם מגבר אחר על מנת לשלול בעיה כלשהי במגבר. בכל מקרה בידוד צריך שם דחוף.

פורסם

הבנתי. תודה רבה..

אז אם ניתן להתקין 6.5" איזה דגם מתאים לתקציב ?

איזה סאב מומלץ, יד שניה ניתן להשיג ב 500 .. ?

• תוכן חדש...