Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הגיעה הזמן לעשות טיפול ראשון לאוקטביה שלנו (1.2 tsi)

אשמח לקבל ממכם המלצות שלכם על מוסכים לסקודה בהדגש על רמת מקצועיות וקשרי אנוש(אווירה משפחתית) אך כמובן שיש לשים לב לכל הפרמטרים.ושתי שאלות האם יש מוסכים שנותנים חלק מהזמן לראות מה המכונאי עושה האם יש מוסכים שאפשר להביא שמן(רק אם הוא לא איכותי)

להמלצות נוספות לקראת הטיפול אודה מאוד

תודה ניצן ב.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

יש מוסך סקודה מעולה באילת, היית נוסע לשם לטיפול?

ציין איפה אתה גר שלפחות יתנו לך משהו באיזור מגוריך:lol:.

בכל מקרה טיפול 15 הוא פיצי אז לא נראה לי שצריך להשתגע

(עשו לי אותו באוקטביה תוך חצי שעה, אבל זה היה מוסך מדרכה של ליסינג אז אני לא ממליץ)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ניצן, אם הנך מאיזור המרכז - גש ל"אוטובדק". מוסך קטן ונעים עם אווירה משפחתית ויחס אישי מאוד.

יש הטוענים (גם בצ'מפיון עצמם, לאו דווקא לקוחות) כי מחלקת הדיאגנוסטיקה של המוסך היא הטובה ביותר בצ'מפיון בעקבות הידע הנרחב והרצון הבלתי נגמר של אחראי המחלקה - ללמוד על דבר שרק ניתן לעשות דרך המחשב :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש מוסך סקודה מעולה באילת, היית נוסע לשם לטיפול?

ציין איפה אתה גר שלפחות יתנו לך משהו באיזור מגוריך:lol:.

בכל מקרה טיפול 15 הוא פיצי אז לא נראה לי שצריך להשתגע

(עשו לי אותו באוקטביה תוך חצי שעה, אבל זה היה מוסך מדרכה של ליסינג אז אני לא ממליץ)

צודק! אני גר באבן יהודה זה באיזור השרון.

ובהקשר,האם ידוע לכם סדר גודל של מחירים?

לRS,האם יש לך ניסיון או ידוע לך על מוסך הגורן בנתניה?,כמה ליפטים לדוגמא יש באוטובדק שהוא נחשב קטן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם יש מוסכי צ'מפיון שמאפשרים להביא שמן משלך לטיפול?

אם הם לא נותנים זה בגלל שהם רוצים להרוויח או שהם לא סומכים שאני יביא שמן בתקן מתאים?

תודה על ההמלצות על מוסך אוטובדק! אבל בכל זאת הייתי מעוניין לדעת ספציפית על מוסך הגורן בנתניה האם רמת השירות שם הוא שירות טוב ומקצועי כדי שיהיה שווה לסוע עד לת"א (לשרוף יום שישי) אם אכן ההבדלים כל כך משמעותיים לא תהיה בעייה לנסוע.

בכל מקרה הטיפול קרב ובה ובמד הקילומטרים יש 14K אעלה היתרשמות מהטיפול איפה שזה לא יהיה.

תודה ניצן

פורסם
שלום רב.

הגיעה הזמן לעשות טיפול ראשון לאוקטביה שלנו (1.2 tsi)

אשמח לקבל ממכם המלצות שלכם על מוסכים לסקודה בהדגש על רמת מקצועיות וקשרי אנוש(אווירה משפחתית) אך כמובן שיש לשים לב לכל הפרמטרים.ושתי שאלות האם יש מוסכים שנותנים חלק מהזמן לראות מה המכונאי עושה האם יש מוסכים שאפשר להביא שמן(רק אם הוא לא איכותי)

להמלצות נוספות לקראת הטיפול אודה מאוד

תודה ניצן ב.

אני רוצה להעביר לך קצת מניסיון של שנים, כשאתה מחפש מוסך עם אווירה משפחתית זה נחמד אבל אל תתפתה. לא כל מי שמחייך אליך הוא באמת כזה נחמד ולא כל מוסכניק שנראה קשוח הוא גנב. אל תתפתה להמיר את המקצועיות שבה יטופל הרכב שלך בחיוכים ולחיצות ידיים. מעט מאוד מוסכים אם בכלל יש כמו אצל רון שהמקצועיות והנחמדות הולכים ביחד. תדאג שהמוסך יבין שאי אפשר למרוח ולסבן אותך, תציג שאלות ואם אתה לא מבין, תביא חבר שכן. ברגע שהמוסכניק ידע שאי אפשר לסבן אותך הם יתאמצו להראות לך שהם לא דחפו סתם "אלמנטים", אבל כל זמן שהרכב באחריות, אני אישית מעדיף את המוסך המרכזי של היבואן ולא סתם מורשה למרות שגם בפליקס למשל הייתי מרוצה. לגבי שמן אני לא חושב שנותנים להביא כי יש להם תקן ובמסגרת האחריות אתה חייב להשתמש בשמן שהיצרן קובע. חבל שתאבד את האחריות בגלל חסכון של כמה עשרות שקלים על שמן

פורסם
אני רוצה להעביר לך קצת מניסיון של שנים' date=' כשאתה מחפש מוסך עם אווירה משפחתית זה נחמד אבל אל תתפתה. לא כל מי שמחייך אליך הוא באמת כזה נחמד ולא כל מוסכניק שנראה קשוח הוא גנב. אל תתפתה להמיר את המקצועיות שבה יטופל הרכב שלך בחיוכים ולחיצות ידיים. מעט מאוד מוסכים אם בכלל יש כמו אצל רון שהמקצועיות והנחמדות הולכים ביחד. תדאג שהמוסך יבין שאי אפשר למרוח ולסבן אותך, תציג שאלות ואם אתה לא מבין, תביא חבר שכן. ברגע שהמוסכניק ידע שאי אפשר לסבן אותך הם יתאמצו להראות לך שהם לא דחפו סתם "אלמנטים", אבל כל זמן שהרכב באחריות, אני אישית מעדיף את המוסך המרכזי של היבואן ולא סתם מורשה למרות שגם בפליקס למשל הייתי מרוצה. לגבי שמן אני לא חושב שנותנים להביא כי יש להם תקן ובמסגרת האחריות אתה חייב להשתמש בשמן שהיצרן קובע. חבל שתאבד את האחריות בגלל חסכון של כמה עשרות שקלים על שמן[/quote']

הכוונה למשפחתיות לא הייתה שאני מזמין את המכונאי הבייתה או מדבר על חיי האישיים עם הפקידה,אלה שהמוסך לא מיתנהל כמו מפעל עם פס יצור של מכוניות אלה יש לך תיקשורת עם האנשים שם ומה עושים לאוטו שלך,זאת הייתה כוונתי. דוגמא מצויינת למוסך כזה הוא מוסך טובול בנתניה אם אתה מכיר.

• תוכן חדש...