Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,שבת שלום.

אני נמצא בהתלבטות רצינית בין החלטה לקניית אחת משתי מערכות מקוריות לרכב.

סוג הרכב:פולו tsi 2012

מערכת א׳:מערכת תואם מקורי לרכב מסוג roadrover, מגיעה עם שליטה על אייפון,דיבורית bt,כניסה לsd,usb ו gps.

מערכת ב׳:rcd510 מקורי של vw+bt

מה נחשבת למערכת יותר איכותית?איזו מערכת תחזיק שנים ללא בלאי/תיקונים?

אני מחפש מערכת כמה שיותר איכותית(יש לציין ששניהם נמצאות אצלי והותקנו),שמעתי את שתיהן והן נשמעות יחסית אותו הדבר למעט יתרונות בולטים כמו gps. Dvd שקיימות בroadrover.

מה כדאי לקחת לרכב(בתלות בשימוש יומיומי),שאר המערכת מקורית לגמרי ולא מתוכננת הרכבה של רכיבים אחרים (אולי קומפוננט איכותי-אך ללא הגברה חיצונית)

פורסם

מובן.

אך עדיין אני כן רוצה לשדרג ועדיין להינות מהאופציה לענות דרך ההגה,להוריד ולעלות ווליום דרך ההגה.

כרגע זו הבחירה שיש לי בין 2 הדגמים הללו,הROADRUNNER מגיע עם DVD'BT'DTS'GPS וחיבור לאייפון/אייפוד כולל הטענה,המערכת המקורית רק עם BT.

אני מחפש מערכת איכותית שאוכל לחיות איתה,שלא תידפק ואצטרך להחליפה וזהו.

מה כדאי לרכוש (בין 2 הדגמים הללו) ולמה?

פורסם

ישנם מלא מודולים שמשאירים לך את האופציה של השליטה מההגה והשאר גם במערכות של החברות הגדולות, תריץ חיפוש יש מלא חומר.

פורסם

כפי שכבר כתבו לך מערכת אפטר מרקט של אחד היצרנים המובילים תתן את התוצאה הטובה ביותר גם לשליטה מההגה.

אם בכל זאת אתה רוצה לקבל החלטה בין המוצרים שהעלת כאן אז התשובה חד משמעית לRCD510 מכשיר טוב יותר ואמין יותר.

פורסם

השליטה היחידה שתהיה לך דרך ההגה היא הגברת הנמכת ווליום, העברת שיר קדימה אחורה ובחירת מקור שמע.

אין מענה וניתוק לשיחות דרך ההגה.

מצטרף להמלצה המאוד חכמה ללכת על דאבל דין של פיוניר, קנווד, אלפיין, ג'יי.וי.סי וכו'... מהסיבות הבאות:

1.ל-99% המכשירים מהחברות המוכרות שצינתי כאן ניתן לחבר מתאם שליטה להגה. עלות של כ- 70-80 $ מ-eBay

2.איכות השמע להצפייה יהיו גבוהות פי כמה וכמה, בכללי האיכות של המכשיר תהיה גבוהה יותר בכל נתון.

3.ביום שתחליט להחליף את הרכב לא תהיה תקוע עם מכשיר שמתאים אך ורק למספר רכבים מקבוצת VAG, ותוכל להעביר אותו לכל רכב אשר לבך חפץ בו.

4.במקרה של רצון לשדרוג החלפה וכדומה לא יהיה לך כזה קשה למכור את המכשיר כי לא תפנה לקהל יעד מצומצם מאוד של בעלי רכבי VAG בלבד.

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

מובן.

בכמה יכולה להסתכם עלות של מכשיר שכזה מאחת החברות המובילות?

KENWOOD.ALPINE וכדומה?

אגב איך הRNS 510 שמגיע עם תמיכה בGPS ואילו תוכנות GPS אפשר להתקין בו?

כנ"ל בROADRUNNER אילו תוכנות GPS אפשר להתקין?

וכנראה שבסופו של יום אלך על הRCD510 כיוון שמוצר סיני לא כלכך משכנע אותי.

פורסם

מובן לי.

על איזה טווח מחירים אנחנו מדברים מבחינת לעלות לדגמי האלפיין/קנווד למינהם?

עכשיו אני מותקן עם ה510,אני אחיה איתו כמה ימים,מקווה שירצה אותי.

שאלות נוספות:

איך אני מוציא AUX לאייפון ממנו?

האם קיים מתאם לאייפון/אייפוד שאפשר לרכוש?

איך מתחבר רכיב הBT אליו?

תודה לעונים.

• תוכן חדש...