Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

רציתי להתייעץ כיצד אפשר לנקות את החישוקים בצורה טובה , ראיתי במספר שרשורים תכשירים שונים אבל אצלי יש עניין ספציפי

כך נראה החישוק החישוק כשהוא מלוכלך ממש

yxmzkyztlyhw.jpg

וכך הוא נראה אחרי שניקיתי קצת עם נייר רטוב את החלק הפנימי

zotqoqjgn1dh.jpg

, יש שם פס אדום ואני לא יודע איך לנקות אותו ביעילות מצטבר עליו המון לכלוך וכשהוא נקי הצבע ממש יפה ובולט , יש דרך ספציפית שאתם מייעצים? אולי עם מברשת וחומר מיוחד שאני לא מכיר?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עצה שלי את תשתמש בתכשירים שהם לא מים וסבון, אי אפשר לדעת.

יש לנו במשפחה ביואיק להקרוס עם ג'אנט ניקל.

אמרו לנו במכון שטיפה בואו נעשה יפה, חומר מיוחד, שמו חומר, היום הג'אנט עכור צהבהב, אי אפשר להוריד את זה.

בקיצור מים וסבון, אם אתה לא מגיע לבפנים, תקח מברג, תעטוף אותו באיזה חולצה שאתה לא צריך, תטבול במים וסבון ותתחיל לשפשף! :)

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
תקח מברג, תעטוף אותו באיזה חולצה שאתה לא צריך, תטבול במים וסבון ותתחיל לשפשף! :)

לאאאאא, מברג יחורר את החולצה ויעשה לך שריטות/חריצים.

תקנה מברשת ייעודית שלא תשרוט לך את החישוקים.

פורסם

מצטרף להמלצתו של Passat, אך ורק עם מברשת יעודית.

בנוסף לכך, קנה תרסיס ניקוי יעודי - יש תרסיס מעולה של Carplan (נוזל אדום בבקבוק שקוף כמובן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כשיום אחד התעצבנתי על הג'אנטים שלי פירקתי אותם אחד אחד מהרכב וניקיתי אותם יסודי ומכל הכיוונים עם סבון כלים, יצאו כמו חדשים.

הג'אנט שלך נראה קצת בעייתי לניקוי פשוט וכנראה שאין לך ברירה אלא לחפש מברשת ייעודית ולהתמיד בניקוי ע"מ שלא תצטבר כמות אבק רפידות גדולה שתקשה על הניקוי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חנות מעולה, תבחר לך מה שנראה לך הכי מתאים:

http://www.jbtoolsales.com/index.php?sid=bi601uc3n5r0id6e0b79tl174773kv9u&app=ecom&ns=prodsearchp&ecom--prodsearch--string=wheel+cleaner

מציע לך לפנות אליהם במייל (לבחור שם קוראים Jason):

[email protected]

(משום מה דרך האתר מחירי השילוח יוצאים גבוהים...)

ברגע שתאשר שמקובל עליך הסכום הכולל, הוא יעביר לך חשבונית דרך PAYPAL.

אני מזמין רק מהחנות הזאת כל מה שקשור למגוויארס

***קח בחשבון זמן שילוח ארוך...(USPS מאוד איטיים)

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

השאלה האם המשלוח נמוך או שווה למחיר המוצר ?

עריכה: ראיתי שהמשלוח יוצא מעל 40 דולר (תקן אותי אם אני טועה)

זה לא משתלם מצב כזה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ממליץ לך על sonax wheel cleaner,אני משתמש בהם לניקוי הגאנטים שלי(IBIZA TSI SPORT),

התכשיר פשוט מדהים, ומנקה את האבק רפידות בקלות ובלי מאמץ.

http://www.youtube.com/watch?v=W2lkDF5FxS4&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...