Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי כריזמה 1998 אוטומטית.

כרגע עם בעיית חשמל ורדיאטור סדוק, בעיות בחלונות חשמל ובידיות הדלתות.

הערכת תיקון כ-3000 ש"ח לרדיאטור ולחשמל, לא כולל חלונות ודלתות.

יד 3, 287,000 ק"מ, טופלה רק במוסכים מורשים לאורך כל חייה.

מחירון לפי יד2 12500.

הייתם מתקנים ונוסעים, מתקנים ומוכרים או מוכרים לשיפוץ/פירוק?

כמה אפשר לקבל על מכירה לשיפוץ/פירוק?

תודה.

פורסם

רדיאטור עולה 700-800 ש"ח.

מה זה בעיות חשמל ? בעקרון הרכב הזה הוא סוס עבודה ואין לו בעיות מיוחדות ובטח שלא חשמל.

נא פרט.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
רדיאטור עולה 700-800 ש"ח.

מה זה בעיות חשמל ? בעקרון הרכב הזה הוא סוס עבודה ואין לו בעיות מיוחדות ובטח שלא חשמל.

נא פרט.

הרכב לא הניע לאחר תדלוק. הנעתי עם כבלים. כל החשמל "מרצד" - התצוגה נדלקת ונכבית כולל השעונים (סל"ד חום ודלק) והשעון (זמן) וכל הנוריות בלוח המכוונים. התופעה באה לחולפת. המנוע עובד, מחזיק אותו על טורים של סביב 1500 סל"ד.

ניתוק כבלים, כיבוי ונסיון התנעה נוסף ללא הצלחה. שוב כבלים, שוב "ריצודים" בחשמל, לאחר כ-3 דקות על טורים 1500 אדים מהמנוע. כיביתי, פתחתי מכסה וראיתי סדק לאורך תפר היציקה ברדיאטור (בחלק העליון צד שמאל). בנוסף נזילת מים מסיבית מהצד השני של תא המנוע.

השערות?

הקשר היחיד שנראה לי הוא שבעיית החשמל פגעה בפעולת המאוורר והתחממות מהירה של המנוע. אי הצגת שעונים נכונה גרמה לי לא לשים לב לחום שעלה עד שהרדיאטור וויתר...

פורסם

נשמע כמו כמה דברים.

לגבי רדיאטור , אין מה לעשות ,פשוט להחליף רדיאטור מחברה טובה בדגש על טובה! ולא סיני כי "זה אותו דבר וחבל על הכסף"

לגבי בעיית החשמל , יכול להיות הרבה דברים תתחיל מבדיקה של המצבר תעבור לאלטרנטור ובדוק את זרם הטעינה, כמו כן בדוק את המינוסים לשלדה מהמצבר והאלטרנטור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום

לאחר בדיקה שעשיתי, ראיתי כי כמעט לא היו חסרים מים ברדיאטור. מילאתי עד הסוף ואין נזילה.

אני יודע בוודאות שיש סדק, אני מצרף תמונה איפה בדיוק.

יש מצב לתיקון עצמי עם אפוקסי או משהו?

אם כן, מה הדגשים?

תודה.

radiator.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי בהחלט ניתן לתיקון עם חומרים טובים, בהנחה שזה המיקום הסדוק היחיד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
שוב שלום

לאחר בדיקה שעשיתי, ראיתי כי כמעט לא היו חסרים מים ברדיאטור. מילאתי עד הסוף ואין נזילה.

אני יודע בוודאות שיש סדק, אני מצרף תמונה איפה בדיוק.

יש מצב לתיקון עצמי עם אפוקסי או משהו?

אם כן, מה הדגשים?

תודה.

לא מאמין בתיקון של רדיאטור עם אפוקסי או משהו בסגנון

על תשכח שמערכת מי קירור של מנוע עובדת בלחץ

לגבי החשמל קבלתה פה אצות מאוד נכונות וכדאיות לבדיקה

בברכה

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

• תוכן חדש...