Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, שבוע שעבר ניגשתי לטסט ונכשלתי על תותבים למשולשים צד ימין ככה בדיוק היה רשום בדף, ישר ניגשתי למוסך והוא שואל אותי איזה משולש להחליף עליון או תחתון אני עונה לו אין לי מושג. המכונאי התקשר לקומפיוטסט היכן שהכשילו אותי ושאל אם מדובר בעליון או תחתון ענו לו שמדובר בעליון . הוא גם בדק והיה חופש קליל בעליון שלא היה קריטי ממש התחתון נמצא תקין. החלפתי כמובן את העליון אני חוזר היום לטסט נוסף והם טוענים שהתחתון לא תקין, צעקתי על הבוחן מדוע הם לא רשמו אם העליון הוא התחתון לא תקין?? הוא עונה לי למה לא שאלתי וזה היה שיא החוצפה. אני יחליף בלי שום קשר את המשולש התחתון כי יכול להיות שבאמת הוא לא תקין אבל החוצפה היא שהם לא כותבים בפירוש מה הבעיה. מה אפשר לעשות?כדאי לתבוע אותם או שזה סתם כאב ראש? 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי מציע לך לשרוף להם את העסק אבל הדלק כל כך יקר היום שזה לא כדאי :lol::lol::lol:

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

העסק עם מכוני הרישוי לטסט יגיעו לסף פיצוץ

יש כאן מחלבה רצינית בעיקר בנושא מספרי רכב

אני מסכים שלא נוסעים עם משולש פגום או תותבים קרועים

אבל מה שמסביב כמו מספרי רכב,גזים חוזר ,תוסף גולד לייבל ועוד זו שערורייה

פורסם

ברור שנסיעה עם משולש פגום זה לא תקין, אבל התעצבנתי על זה שלא שמו דגש בדף סיכום על איזה משולש מדובר תחתון או עליון?. נראה להם שאני אמור לנחש?זה נראה לי חוצפה ממדרגה ראשונה. ממש בזיון כל העסק הזה של הקומבינות

פורסם

דוחקים את הנהג לפינה,

מכריחים אותו ומאלצים לרכוש לוחית זיהוי חדשה,

תוסף לרכב, או/ו מגבים חדשים,

ובכך להתחלק ברווחים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחרי זה מתפלאים למה אנשים בוחרים לעבור טסט בקומבינה. בפעם הראשונה שאני אקלוט בטסט שמנסים לסדר אותי, זו תהיה הפעם האחרונה שאלך לעשות טסט בדרך המסורתית.

פורסם

אני שומע הרבה פעמים בזמן האחרון על מכוני רישוי שמנסים "לדפוק" מה שנקרא.

לרוב מנסים לעבוד על נהגים צעירים כי יודעים שהם לא מבינים הרבה אבל אם יש לך קצת ידע ישר אפשר להבין שמנסים להפיל אותך.

ועוד כשבאים ורושמים לך ככה בכלליות זה בכוונה כדי לגרום לך לשלם יותר, אבל נהג צעיר או אישה (בלי עניין של סטיגמות) פשוט יפלו בפח במקרה כזה וחבל.

פורסם
אני שומע הרבה פעמים בזמן האחרון על מכוני רישוי שמנסים "לדפוק" מה שנקרא.

לרוב מנסים לעבוד על נהגים צעירים כי יודעים שהם לא מבינים הרבה אבל אם יש לך קצת ידע ישר אפשר להבין שמנסים להפיל אותך.

ועוד כשבאים ורושמים לך ככה בכלליות זה בכוונה כדי לגרום לך לשלם יותר, אבל נהג צעיר או אישה (בלי עניין של סטיגמות) פשוט יפלו בפח במקרה כזה וחבל.

איזה שטויות, נהגים צעירים.

באתי עם הגטס לעשות טסט (כמעט חרוז),

ועברתי פיקס בלי שום בעיות,

עזוב אותך משטויות...

איך המורה שלי לנהיגה אמרה: כשאתה מכניס לעצמך סטיגמות לראש ואתה מתחיל להאמין להן אתה מתחיל לחשוב שהן נכונות...

גם אמא שלי הלכה לטסטים, דודה שלי,

אף אחת לא נכשלה על שום דבר.

הכול שטויות תאמין לי,

יכול להיות גם יראו גבר וירצו "לתפור" אותו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איזה שטויות, נהגים צעירים.

באתי עם הגטס לעשות טסט (כמעט חרוז),

ועברתי פיקס בלי שום בעיות,

עזוב אותך משטויות...

איך המורה שלי לנהיגה אמרה: כשאתה מכניס לעצמך סטיגמות לראש ואתה מתחיל להאמין להן אתה מתחיל לחשוב שהן נכונות...

גם אמא שלי הלכה לטסטים, דודה שלי,

אף אחת לא נכשלה על שום דבר.

הכול שטויות תאמין לי,

יכול להיות גם יראו גבר וירצו "לתפור" אותו.

מסכים איתך אבל תחשוב,

את מי יעדיפו "לתפור"? אחד במבין עניין ויעשה להם בעיות?

או אחד שלא מבין מי יודע מה וכנראה יוכל אותה?

פורסם

פעם הבאה תעשה טסט במקום אחר..ששמעת שהוא טוב.

ולטבועה אותו זה סתם כאב ראש..

עברתי למשתמש חדש...

פורסם

קומפיוטסט ראשל״צ באיזור תעשיה הישן, אני ממש לא נהג חדש ואני לא טמבל אבל איזה בעיות כבר אפשר לעשות להם חוץ מלהתעצבן עם עצמי?קשה מאוד להתווכח איתם

פורסם

קיבלת ריג'קט לא ברור , גש לבוחן ותשאל אותו איזה משולש , עליון או תחתון? ותן לו שירשום. ככה אין ויכוח ואין כעסים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...