Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה ריפרנס 2012

אשמח לקבל דעה כמה שווה לתת עבור עסקה כזו:

מגבר: jbl 100.4

סאב: hertz es300 אינץ'8+טיבה

רמקולים אחוריים 6.5: jbl gto 938

+מיגון בסיסי רק על הרמקולים+חיווט+התקנה איכותית

פורסם

נראה לי שלמתקינים עצמם כבר אין כח להתעסק עם הדלתות של הרכב הזה :lol:

ועכשיו ברצינות, כבר השקעת במגבר וסאב, למה לא קומפוננט מקדימה?

ולדעתי תקח סאב לפחות 10.

פורסם
נראה לי שלמתקינים עצמם כבר אין כח להתעסק עם הדלתות של הרכב הזה :lol:

ועכשיו ברצינות, כבר השקעת במגבר וסאב, למה לא קומפוננט מקדימה?

ולדעתי תקח סאב לפחות 10.

כן הבחור אומר לי שאני הרכב השישי שלו תוך חודש :), ככה שאני בטוח שהוא מקצועי ומכיר מעולה הכל.

לגבי קומפוננט, אני מאוד מאוד מרוצה מהרמקולים המקוריים של הרכב הופתעתי לטובה,לגבי סאב, אם אתה מכיר הבגאז' גם ככה הוא לא כל כך גדול, וכמה שפחות הסאב יתפוס נפח ככה יותר טוב בשבילי, האם יש הבדל גדול בין 8 ל 10? שחכתי אולי לציין אבל התקציב שלי מאוד מוגבל.

בכמה אתה מעריך את העסקה?

פורסם

אני לא כלכך מכיר את המחירים בארץ אז לא אוכל להעריך את השווי של העסקה.

ההבדל בגדלים של הסאב הוא כמה נמוך הם יכולים לרדת, אפשרות לנגן תדרים נמוכים.

יש מלא סאבים 12 אפילו שבאים בתיבות קטנות ככה שלמצוא 10 כזה זו לא בעיה, ויש לנו כמה וכמה חברה עם איביזות כאלה שדחפו שם יותר:wink:

הוא לא כלכך קטן כמו שאתה עושה אותו.

ועדיין אני חושב שעדיף לך לשדרג את הקדמיים בקומפוננט, תיכף תשמע משאר החברים פה אולי את שווי העסקה.

בהצלחה.

פורסם

שמע הסב קטן ולא ממש מורגש ככה שזה לא ממש שווה לך

הרמקולים לא ממש איכותיים וצועקים בטוויטר

והמגבר די פשוט ככה שאני לא ממליץ לך לקחת את הסט הזה בכלל

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

Jbl gto 1004 חלש? אני דווקא שמעתי עליו רק טוב.

לגבי סאב אתם כנראה אתם צודקים וצריך ללכת לכיוון של 10 לפחות.

עדיף במקום הרמוקים האלה את המורל טמפו?

תודה על התגובות חברה, ואשמח לעוד תגובות

פורסם

סליחה אתה צודק אני התבלבלתי במגבר הוא ממש שווה את הכסף אני הזמנתי אחד לפני כמה ימים לעצמי,בקשר לרמקולים הטמפו פשוט זהב יש לי אותם ב6X9 וב6.5 ואני ממש אהבתי אותם מומלץ לחום!

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

• תוכן חדש...